Lotyšsko – Švédsko 1:5 (kon.) | Německo – Rusko 0:7 (kon.)
konec
Německo
0:7 (0:3, 0:1, 0:3)
Rusko
Sobota 29.12.2012, 15:00Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení. Po buly se puk odrazil tak zajímavě, že sami proti brankáři vyrazili Šalunov s Kosovem. První jmenovaný nebyl sobec a puk přihrál a JAROSLAV KOSOV završil povedenou ranou svůj hattrick.
    Asistence: Maxim Šalunov.
     
    53:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Cupper sice nejprve zlikvidoval velkou šanci soupeře, ovšem po střele JAROSLAVA KOSOVA od modré si může hodně červenat. Puk, který mu zůstal mezi betony, si sám srazil do branky.
    Bez asistence.
     
    42:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    JAROSLAV KOSOV počkal, až mu spoluhráči odjedou z útočného pásma, poté si najel za modrou čáru, pálil a trefil se k pravé tyči. Cupper toho moc neviděl a nestačil zareagovat.
    Asistence: Andrej Mironov.
     
    33:57
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ALBERT JARULLIN dostal přihrávku na modrou čáru, na nic nečekal a okamžitě střílel. Trefil se parádně přesně k levé tyči, do protipohybu Cuppera, který už nemohl nic dělat.
    Asistence: Michail Grigorjenko a Nikita Kučerov.
     
    12:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jakupov hezky zavezl puk po pravé straně až před branku, všiml si svého spoluhráče, který byl nehlídaný před brankou, svou přihrávku mu ihned asistoval a DANIL ŽARKOV propasíroval puk mezi tyčkou a betonem brankáře.
    Asistence: Nail Jakupov a Alexander Chochlačev.
     
    09:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Domácí se ubránili a hned udeřili. Ránu od modré vyrazil Cupper jen před sebe, kam si dojel NAIL JAKUPOV a dorazil puk do odkryté části branky.
    Asistence: Alexander Chochlačev.
     
    01:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Němečtí hokejisté propadli v obranné fázi a domácí toho ihned využili. Grigorjenko v přečíslení přihrál přesně na hůl NIKITY KUČEROVA, který přesnou ranou poprvé překonává brankáře hostů.
    Asistence: Michail Grigorjenko a Anton Slepyšov.
    Marken.cz

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 2. Kučerov (Grigorjenko, Slepyšov), 10. Jakupov (Chochlačev), 13. Žarkov (Jakupov, Chochlačev), 34. Jarullin (Grigorjenko, Kučerov), 43. Kosov (Mironov), 54. Kosov, 59. Kosov (Šalunov)


    Německo: Cupper (Trautmann) - Meirandres, Kronthaler, Ketterer, Keller, Haase, Faber, Mebus, Bar - Draisaitl, Kahun, Rieder - Latta, Uvira, Ackermann - Kretschmann, Pfoderl, Tiffels - Sekesi, Pauli, Reimer.
    Rusko: Vasilevskij (Ustinski) - Jarullin, Něsterov, Djakov, Dyblenov, Kolenov, Mironov, Sergejev - Jakupov, Chochlačev, Žarkov - Kučerov, Slepyšov, Grigorjenko - Šalunov, Tkačjov, Ničuškin - Mozer, Kosov, Kapustin.

    Rozhodčí: Nord, Sjoqvist - Puolakka, Semjonov.
    bahis siteleri