Havířov – Liberec 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 1:4 (kon.) | Liberec – Kladno 3:1 (kon.)
Slavia – Havířov 9:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 5:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Rytíři Kladno
Sobota 29.12.2012, 13:00Česká Pošta Hockey Cup
Partner:
     
    47:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí využívají už třetí přesilovku v utkání. Kupčíkovu střelu zablokoval Macháček, ovšem při snaze odehrát kotouč ztratil rovnováhu. Toho využil JIŘÍ KRATOCHVÍL a rychlým švihem zápěstí poslal puk pod horní tyč. Asistence: Michal Kupčík.
     
    26:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Také Kladno svou přesilovku využívá. PETR KŘEPELKA zavezl kotouč do pásma, sjel si až na spodek kruhu a vypálil. Kotouč trefil skvěle a ten zaplul pod horní tyč branky. Bez asistence.
     
    21:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři přesilovku okamžitě využívají. Suska si všiml neobsazeného DOMINIKA HRNÍČKA a jeho nahrávka napříč pásmem našla přímo jeho hůl. Hrníčko pak z voleje překonal Kaňku. Asistence: Josef Suska a Jakub Kalfiřt.
     
    08:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají přesilovku a ujímají se vedení. Chlapík se protáhl podél pravého mantinelu do pásma a poslal kotouč do druhé vlny. Tam ho sebral ZDENĚK KRÁL, vybruslil si mezi kruhy a střelou nad nohu nedal Kaňkovi šanci. Asistence: Filip Chlapík.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 9. Král (Chlapík), 22. Hrníčko (Suska, Kalfiřt), 48. Kratochvíl (Kupčík) - 27. Křepelka


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Hosnedl) - Šťáva, Arlt, Zedek, Kupčík, Klinger, Husa, Divila, Kalfiřt, Havlas, Škoda, R. Šír, Hrníčko, Hrníčko, Suska, Král, F. Chlapík, Gecko, Babec, Heřmánek, Kratochvíl.
    Rytíři Kladno: Kaňka (Vladař) - Janele, Vendis, Zajíc, Mika, Sklenička, Křepelka, Kružík, Doudera, Christl, Špaček, Litera, Macháček, Paták, Havlůj, Kuzďas, Hulcr, Kaprál, Hoffmann, Kadlec, Čermák.
    bahis siteleri