Švýcarsko – Česko 3:4 (po pr.) | USA – Slovensko 9:3 (kon.) | Švédsko – Finsko 7:4 (kon.)
Rusko – Kanada 1:4 (kon.)
po prodl.
Švýcarsko
3:4 (1:1, 0:2, 2:0 - 0:1)
Česko
Pondělí 31.12.2012, 08:30Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:42
    Neuvěřitelně zbytečné vyloučení Radka Faksy! Český útočník měl v obranném pásmu na rozehrávku spoustu času, vyhodil ale puk bez teče na tribunu! To by nás mohlo hodně mrzet.
     
    50:40
    To je zbytečná komplikace. Šidlík si pomohl při založení útoku faulem a za moment začne švýcarská přesilovka. Teď se chvíli bude hrát ve čtyřech.
     
    49:08
    Mohlo být hotovo! Faksa ujížděl ve dvojici s Beránkem, který byl před poloprázdnou brankou faulovaný. Budou to alespoň dvě minuty pro Zanggera.
     
    45:51
    Tak to jsou hodně zvláštní dvě minuty pro Tomáše Hertla, který ani sám nevěděl, za co je dostal. Šance pro Švýcarsko na návrat do zápasu.
     
    36:29
    Pak ale Frk fauloval Leoneho a Čechy čekají horké dvě minuty.
     
    15:18
    Poté však musel hrozící švýcarský brejk hasit nedovoleně Šidlík. První přesilovka pro Švýcarsko.
     
    07:28
    Budeme hrát dokonce pět na tři! Ness si počkal na Jaškina a podrazil ho. Velká možnost.
     
    06:41
    Českému týmu se naskýtá zajímavá příležitost ke zvýšení náskoku. Švihálek se srdnatě rval v útočném pásmu o kotouč, píská se ale zřejmě až faul na Berana. Na trestné sedí Kukan.
    Marken.cz

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 15. Marti, 52. Bertschi, 59. Guerra - 4. Beran (Švihálek), 24. Švihálek (Jaškin), 27. Hyka (Jaškin, Faksa), 62. Hertl (Jaškin)


    Švýcarsko: Nyffeler - Hachler, Kukan, Muller, Marti, Guerra, Antonietti, Baltisberger - Richard, Kunzle, Andrighetto - Bertaggia, Bertschy, Martschini - Zangger, Neuenschwander - Leone, Ness, Balmelli.
    Česko: Bartošák - Musil, Hrbas, Šidlík, Štencel, Jeník, Pavelka, Urbanec - Hertl, Jaškin, Hyka - Beran, Švihálek, Sedlák - Frk, Faksa, Beránek - Koblasa, Vrána, Tomeček.

    Rozhodčí: Levonen (FIN), Patafie (USA) - Hster (SWE), Sivov (RUS)
    bahis siteleri