Trenčín – Žilina 2:1 (kon.) | Poprad – Nitra 4:5 (po s.n.) | Zvolen – Martin 5:1 (kon.)
Košice – Skalica 5:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 3:2 (po s.n.)
po s.n.
ŠHK 37 Piešťany
3:2 (1:0, 0:1, 1:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 06.01.2013, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    Piešťany dali gól!
    Tak napokon víťaznú trefu zaknihoval PETER ŠIŠOVSKÝ, ktorý blafákom prekonal Dzubinu a teda aj zásluhou dvoch dobrých zákrokov brankára Ondrejku sa radujú domáci. Jozef si aj užije skandovanie domáceho fanclubu.
     
    59:43
    Banská Bystrica dala gól!
    A je to tu. Tento gól má na svojom tričku Nemec za to, čo spravil predtým. Hostia v tlaku, Tomek vytiahol najprv famózny zákrok, ale na dorážku už nemal šancu. JÁN SÝKORA to zavesil bekendom pod brvno. Asistencia: Češík.
     
    49:37
    Piešťany dali gól!
    Tak napokon to domácim vyšlo. Už počas signalizovaného trestu sa puk do brány dostal zásluhou JOZEFA HARINGA , ktorý pred bránou tečoval strelu Adama Drgoňa. Asistencia: Drgoň
     
    39:16
    Banská Bystrica dala gól!
    Špecialita domáceho tímu dostávať góly do šatne. Ale o tento si koledovali. Pekná prihrávka Heizera spoza brány na ľavú tyčku a strela BRANISLAVA JANKOVIČA z prvej ponad Tomekovu lapačku končí v site. Na radosť bystrickej lavičky a neustále skandujúceho fanclub. Asistencia: Heizer, Kubka.
     
    12:40
    Piešťany dali gól!
    Z čista jasna udrelo. Domáci sa dostali do netradičného brejku 2 na 1, keď so Stupkom korčuľoval obranca RICHARD FILIP, ktorý strelou z prvej a s dávkou šťastia prekonal Dzubinu. Ten puk stlmil, ale ten mu prepadol lobom ponad hlavu do siete. Asistencia: Stupka, Šišovský.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 13. Filip (Stupka, Šišovský), 50. Haring (Drgoň, Cuník), 65. Šišovský - 40. Jankovič (Heizer, Kubka), 60. Sýkora (Češík)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Urban, Drgoň, Filip, Škadra, Brňák, Kolník, Hruška, Cuník - Saliji, Nemec, Melichárek, Ručkay J., Mišura, Ručkay H., Chylo, Peško, Haring, Stupka, Mertel, Šišovský
    HC´ 05 Banská Bystrica: Dzubina - Bambúch, Richter, Biro, Kubka, Novajovský, Predajniansky, Ketner, Styk - Sýkora Ján, Heizer, Sýkora Juraj, Lamper, Češík, Marcinek, Jankovič, Zigo, Kopecký, Lunter, Hlinka, Petro

    Rozhodčí: Kubuš - Kacej, Šefčík
    bahis siteleri