Swansea – Arsenal 2:2 (kon.) | Mansfield – Liverpool 1:2 (kon.)
konec
Swansea City
2:2 (0:0)
Arsenal FC
Neděle 06.01.2013, 14:30 • Liberty Stadium, Swansea • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Na druhé straně posunul míč Graham doprava na Tiendalliho, který zakončoval jen do boční sítě. Nervózní závěr zápasu pro fanoušky obou týmů.
     
    90
    Na malém vápně se po rohu Walcotta dostal k hlavičce Koscielny a brankář Vorm předvedl fantastický zákrok. Poté ještě stoper Arsenalu dorážel nohou, ovšem vysoko nad.
     
    87
    Swansea právě vstřelila branku!
    Arsenal polevil v koncetraci při standardce a opět na to doplatil. Rohový kop Agustiena propadl znovu ke Ki, který našel pod sebou stojícího DANNYHO GRAHAMA a ten z bezprostřední blízkosti napálil míč pod břevno.
     
    86
    Na druhé straně propadl po standardce míč ke Ki Sung-Yuengovi, který vystřelil a brankář Wojciech Szczesny musel zasahovat.
     
    84
    Za oslavu gólu s fanoušky viděl žlutou kartu Kieran Gibbs.
     
    83
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Tak to je obrat! KIERAN GIBBS si před vápnem narazil s Olivierem Giroudem, který mu míč obloučkem vrátil a mladý anglický reprezentant z voleje střelou pod břevno nedal Vormovi šanci.
     
    81
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Dlouhý roh Arsenalu vrátil zpět do vápna stoper Koscielny a do míče se na penaltě z otočky opřel LUKAS PODOLSKI, který nekompromisní levačkou zamířil přesně k tyči domácí brány.
     
    79
    Těsně před vápnem Swansea byl faulován Jack Wilshere Kylem Bartleym, který vidí žlutou kartu. Obrovská příležitost pro hosty.
     
    75
    Obrovskou chybu domácího týmu mohl potrestat Theo Walcott, ale ve vápně střílel jen těsně mimo. Scházely decimetry.
     
    72
    Arsenal poprvé střídá. Odchází Aaron Ramsey, na hřiště přišel Lukas Podolski.
     
    69
    Domácí naposledy střídají. Odešel Britton, na hřišti jej nahradil Agustien.
     
    65
    Aaron Ramsey svým centrem posadil míč na hlavu Oliviera Girouda, který jej netrefil ideálně a bránu minul.
     
    58
    Swansea právě vstřelila branku!
    Tak to je střídání jako hrom. Noční můra Arsenalu MICHU obelstil Mertesackera a v samostatném úprku na bránu hostí překonal bezmocného Szczesného. Swansea vede.
     
    57
    Francouzský útočník už odešel za postranní čáru. Domácí mezitím střídají. Dohráli Routledge a De Guzman, na hřiště přišli Pablo a Michu.
     
    54
    Arsenal je v tlaku. Po centru Gibbse krásně zakončoval Giroud, brankář Vorm měl znovu spoustu práce.
     
    52
    Theo Walcott přihrál na levou stranu na Oliviera Girouda, který neskutečnou bombou jen trefil ve středu brány Michela Vorma. Brankář Swans míč vyrazil.
     
    50
    Giroud ve vápně zpracoval míč pro Ramseyho, kterému v malém vápně chyběl jen krůček, aby zakončil. Z velké příležitosti tak nic není.
     
    37
    Zatím největší šanci dnešního zápasu měl Kyle Bartley, bývalý hráč Arsenalu. Po standardní situaci na zadní tyči přehlavičkoval Pera Mertesackera a trefil břevno hostující svatyně.
     
    36
    První žlutou kartu zápasu viděl záložník Arsenalu Aaron Ramsey, který fauloval Dwighta Tiendalliho.
     
    35
    Kieran Gibbs potáhl míč do vápna Swansea a posléze přihrál pod sebe na nabíhajícího Santiho Cazorlu. Malý Španěl však poslal svůj pokus nad.
     
    30
    První vážnější šanci si připsal i londýnský tým. Aaron Ramsey skvěle na vápně převzal míč do pohybu, zasekl jej před protihráčem a na bránu Michela Vorma už nezakončil, neboť na poslední chvíli zasáhl Ben Davies.
     
    13
    Obrovskou šanci měl Danny Graham, který si míč posunul kolem Pera Mertesackera a vystřelil. Skvělý zákrok si připsal Wojciech Szczesny.

    FB

    Branky: 58. Michu, 87. Graham - 81. Podolski, 83. Gibbs

    Karty:   79. Bartley (SWN) - 36. Ramsey (ARS), 84. Gibbs (ARS)


    Swansea City: Vorm – Tiendalli, Chico, Bartley, Davies – Britton (c) (69. Agustien), Ki, De Guzman (57. Michu) – Dyer, Graham, Routledge (57. Pablo).
    Arsenal FC: Szczesny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs – Arteta (c), Wilshere – Walcott, Cazorla, Ramsey (72. Podolski) – Giroud.

    Rozhodčí: Webb – Long, Scholes.
    Středa 16.01.2013
    bahis siteleri