Chabarovsk – Omsk 1:3 (kon.) | Novokuzněck – Barys 6:8 (kon.) | Novosibirsk – Chanty-Mansijsk 2:3 (po pr.)
konec
Metallurg Novokuzněck
6:8 (2:4, 3:3, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 07.01.2013, 11:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:01
    Astana právě vstřelila branku!
    A videorozhodčí dává sudímu zprávu, že puk již byl za brankovou čarou, to znamená, že TALGAT ŽAJLAUOV dává hattrick (čepice na ledě nehledejme) a hlavně osmou branku svého týmu! Asistence: Fjodor Poliščuk.
     
    50:44
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Šest vteřin před koncem přesilové hry se přece jenom domácí prosazují, konkrétně ALEXANDER MERESKIN, který si zpracoval u pravé tyče přihrávku Vyglazova a pohotově zasunuje puk pod pravým betonem Poluektova do brány. Asistence: Nikita Vyglazov.
     
    35:17
    Astana právě vstřelila branku!
    Neskutečné chyby domácích v defenzivě trestá po samostatné akci na pravé straně ROMAN STARČENKOV, který překonává nejistě chytajícího Lazušina. Asistence: Andrew Hutchinson.
     
    34:58
    Astana právě vstřelila branku!
    Jednáctá branka dnešního utkání! MAXIM SPIRIDONOV přetlačil Filipa Metljuka, který se ho snažil odstranit z výhodné pozice mezi kruhy a nakonec přesnou střelou překonává Lazušina. Asistence: Viktor Alexandrov.
     
    33:00
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    DMITRIJ KAGARLICKIJ proměňuje samostatný únik po skvělé přihrávce Černycha a dává nad pravé rameno Poluektova pátou branku Metalurgu. Vyrovnáno. Asistence: Dmitrij Černych.
     
    31:23
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana opět vede a znovu je to nedůslednost v obraně. TALGAT ŽAJLAUOV se dostává k dorážce vlastní střely a z bezprostřední blízkosti překonává Lažušina. Asistence: Dmitrij Poliščuk.
     
    24:23
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Chyba v rozehrávce hostů, kteří se při přebírání puku doslova srazili na útočné modré, domácí postupují tři na dva, Jefimov přihrává z levé strany na střed, kde z mezikruží střílí KONSTANTIN TURUKIN, Poluektov nepředvedl zrovna jistý zákrok a je vyrovnáno! Asistence: Jurij Nazarov.
     
    20:32
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Lepší vstup do utkání si domácí přát nemohli, dohráním své útočné akce dostali obranu hostů pod tlak, po střele Bumagina a Kagarlického se z druhé vlny dostává z pravé strany do zakončení DMITRIJ ČERNYCH. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
     
    15:22
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí ale téměř okamžitě kontrují brankou ALEXANDERA BUMAGINA, který si dobře nabruslil před Poluektova a počkal si na přihrávku zpoza branky. Ta přišla, Bumagin střílí z bezprostřední blízkosti a Poluektov kapituluje. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
     
    15:14
    Astana právě vstřelila branku!
    Další hřebíček do rakve Metallurgu! VIKTOR ALEXANDROV opět zcela sám před Lazušinem doráží puk, který domácí gólman pouze vyráží po střele Spiridonova od modré před sebe a hosté vedou o dvě branky. Asistence: Andrej Gavrilin, Maxim Spiridonov.
     
    08:56
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí nyní zaspali v obraně, když se po střele z pravé strany Poliščuka dostává k puku Krasnoslobodcev, ten ale místo střely ještě přihrává lépe postavenému TALGATU ŽAJLAUOVOVI, který dává do odkryté brány třetí gól hostů! Asistence: Fjodor Poličšuk, Vadim Krasnoslobodcev.
     
    08:18
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys jde znovu do vedení, na konci kombinace, kdy Lazušin zneškodnil pokus Rachmanova, bylo přesně zakončení zblízka DUSTINA BOYDA, který zasunul puk pod padajícím Lazušinem do brány. Asistence: Nigel Dawes, Michajl Rachmanov.
     
    06:20
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají stav utkání, po střele z pravé strany Nazarova se dostává k dorážce KONSTANTIN TURUKIN a dává gól. Asistence: Jurij Nazarov.
     
    04:21
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys Astana jde do vedení, na přihrávku zpoza brány si, ač těsně bráněn, nabruslil DMITRIJ UPPER a i když do puku jen tak plácnul, ten skončil v brance! Asistence: Michail Rachmanov.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 7. Turukin (Nazarov), 16. Bumagin (Kagarlickij), 21. Černych (Kagarlickij), 25. Turukin (Nazarov), 33. Kagarlickij (Černych), 51. Mereskin (Vyglazov) - 5. Upper (Rachmanov), 9. Boyd (Dawes, Rachmanov), 9. Žajlauov (Poliščuk, Krasnoslobodcev), 16. Alexandrov (Gavrilin, Spiridonov), 32. Žajlauov (Poliščuk), 35. Spiridonov (Alexandrov), 36. Starčenkov (Hutchinson), 56. Žajlauov (Poliščuk)


    Metallurg Novokuzněck: Lazušin (36. Sorokin) - Ježov, Metljuk, Černych, Bumagin, Kagarlickij - Romanov, Grišin, Jefimov, Lazarev, Mereskin - Arzamascev, Sopel, Žafjarov, Islamov, Vyglazov - Skutar, Kurepanov, Simon, Turukin, Nazarov
    Barys Nur-Sultan: Lassila (5. Poluektov) - Savčenko, Litviněnko, Žajlauov, Poliščuk, Krasnoslobodcev - Hutchinson, Beljakov, Starčenko, Upper, Ruděnko - Novopašin, Fadějev, Boyd, Rachmanov, Dawes - Grigorjev, Mnacjan, Spiridonov, Alexandrov, Gavrilin

    Rozhodčí: Rogačov, Soin - Gorděnko, Tomilov
    bahis siteleri