Sparta – Pardubice 9:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
9:2 (3:2, 3:0, 3:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 09.01.2013, 18:10 • Tipsport arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:58
    Sparta právě vstřelila branku!

    Když se daří tak se daří! JIŘÍ SEKÁČ proměňuje trestné střílení forsbergovým blafákem!
     
    46:26
    Sparta právě vstřelila branku!

    Hattrick dokonán! PETR TON ujel obraně hostů, umě si pokryl puk a forhendovým blafákem i přes tlak obránců překonává Salfického! Domácí koncert pokračuje, zkušený mazák se už může spokojeně usmívat se spoluhráči na střídačce. Asistence: Jaroslav Hlinka, Petr Tenkrát.
     
    42:46
    Sparta právě vstřelila branku!

    Branka je uznána! Rachůnek ujel a zakončil do Salfického, Přibyl doráží do branky! Asistence: Ivan Rachůnek, Sacha Treille.
     
    37:57
    Sparta právě vstřelila branku!

    A apokalypsa Pardubic nebere konce! Když se nedaří, tak se nedaří, to si nyní mohou říkat hosté. Ke šťastně odraženému puku se dostal PETR TON, který tak mohl ujíždět sám na branku. Svůj únik proměnil renomovaný střelec osvědčeným bekhendovým blafákem, který končí precizním umístěním puku pod víko branky hostů. Bez asistence.
     
    29:30
    Sparta právě vstřelila branku!

    Kuriózní branka ve prospěch domácích! Salfický si špatně vyjel pro puk za branku, kterého vyjel agilně napadat Hovorka. Puk se dostal k MICHALU BROŠOVI u mantinelu, který trefuje prázdnou branku! Asistence: Michal Broš, Marek Hovorka.
     
    20:33
    Sparta právě vstřelila branku!

    Sparta slepuje dvě branky před a po přestávce jako dokonale sednoucí puzzle! Zdánlivě neškodný útok "rozsvítil" svou výbornou přihrávkou Hlinka na najíždějícího PETRA TONA, který se tentokrát nemýlil a trefuje za Salfického! Asistence: Martin Šagát.
     
    19:39
    Sparta právě vstřelila branku!

    Domácí jdou do vedení gólem do šatny! Mistr za tento gól rozhodně nebude rád, je z kategorie hodně zbytečných. Pardubice špatně rozehráli, k puku se dostal ZDENĚK BAHENSKÝ, který svůj únik po levém křídle korunuje přesnou střelou k tyči! Bez asistence.
     
    10:53
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Mistr trestá domácí nedůraz a srovnává skóre! Už Somík měl velkou šanci, TOMÁŠ ROLINEK trefil už jen odkrytou branku. Asistence: Radovan Somík, Václav Benák.
     
    07:38
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Ale hosté bleskově odpovídají! Sičák zaspal a střelou z levého kruhu trefuje vingl ROBERT KOUSAL! Asistence: Jan Buchtele, Lukáš Radil.
     
    07:25
    Sparta právě vstřelila branku!

    Tentokrát se už ale trefuje! Ton v situaci dvou proti jednomu nepřihrál ideálně, JAROSLAV HLINKA si ale poradil a bekhendem posílá puk nad Růžičkův beton! Asistence: Petr Ton.
     
    02:08
    Sparta právě vstřelila branku!

    A je tu první gól, sparťané využívají velký tlak, který vytvořili v útočném pásmu a jdou do vedení! DANIEL PŘIBYL se dostal k odraženému puku před brankou a z pravé strany trefuje odkrytou branku! Bez asistence.
    Marken.cz

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 3. Přibyl, 8. Hlinka (Ton), 20. Bahenský, 21. Ton (Hlinka), 30. Broš (Hovorka), 38. Ton, 43. Přibyl (Rachůnek, Treille), 47. Ton (Hlinka, Tenkrát), 54. Sekáč - 8. Kousal (Buchtele, Radil), 11. Rolinek (Somík, Benák)


    HC Sparta Praha: Schwarz (Melicherčík od 11. min) - Gřegořek, Sičák, Kočí, Pilař, Milam, Hanzlík, Philipp, Krstev - Broš, Sekáč, Rachůnek, Hlinka, Hovorka, Bahenský, Tenkrát, Přibyl, Treille, Jánský, Ton, Forman.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický od 8. min) - Vašíček, Benák, Gawryletz, Drtina, Kočí, Píša, Zdráhal - Tybor, Bartek, Semorád, Šagát, Buchtele, Rolinek, Radil, Nahodil, Zohorna, Kousal, Nosek, Cetkovský, Somík.

    Rozhodčí: Hodek, Hribik - Bádal, Ondráček.

    Diváci: 5 541
    bahis siteleri