Real Betis – Levante 2:0 (kon.) | Real Sociedad – La Coruňa 1:1 (kon.) | Atlético – Zaragoza 2:0 (kon.)
Malaga – Barcelona 1:3 (kon.)
konec
Malaga CF
1:3 (0:1)
FC Barcelona
Neděle 13.01.2013, 21:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Naopak měli ještě jednu velkou šanci, kdy se po průnikové přihrávce z vlastní poloviny řítil sám na Caballera Alexis Sánchez, stihl mu ještě udělat kličku, ale z úhlu vystřelil pouze do boční sítě.
     
    89
    Málaga právě vstřelila branku!
    Rozehrávky se nakonec chopil sám postižený DIEGO BUONANOTTE a krásnou ranou přes zeď nedal Valdesovi nárok. Perfektní střela a domácí diváci tak mohou slavit alespoň dosažení čestného úspěchu.
     
    82
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak přece se ještě Barcelona jednoho gólu dočkala. Po nenápadně rozehraném autovém vhazování se k balonu dostal THIAGO ALCANTARA, narazil si s Messim a přízemní střelou nedal Caballerovi šanci. Logické vyústění hostujícího tlaku.
     
    78
    Druhé barcelonské střídání, Pedro Rodriguez přepouští místo na hrací ploše Sánchezovi.
     
    70
    Poté Málaga podruhé vystřídala, místo Toulalana už hraje Iturra.
     
    69
    Tak Delgado se nám s těmi žlutými nějak rozjel. Busquets si počíhal na Buonanotteho a také jemu se před očima zažlutilo.
     
    65
    První žlutá karta také na straně Barcelony. Fabregas zezadu fauloval Toulalana a dostává od sudího Delgada oprávněný kartonek.
     
    63
    První střídání vidíme v dresu Málagy. Buonanotte nahrazue Eliseua.
     
    54
    První žlutá karta tohoto zápasu! Camacho nestačil Fabregasovi a zcela evidentně ho potáhl k zemi.
     
    50
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Nádherná ukázka jednoduchosti! Překrásnou přihrávku ze středové řady vymyslel Messi, ideálně vysunul Fabregase a ten bez problémů překonal Caballera hezkým angličanem. Skvělý vstup hostů do druhé půle.
     
    30
    A opět šance na druhé straně. Zafungovala kombinace mezi Fabregasem a Iniestou, prvně jmenovaný ovšem levou nohou branku těsně netrefil!
     
    27
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se Barcelona dočkala. Obrana Málagy začala kupit jednu chybu za druhou, Camacho poslal Caballerovi nedůslednou malou domů, kterou zachytil LIONEL MESSI, pohrál si s domácím gólmanem a otevřel skóre utkání. Hrubá chyba záložníka Málagy.
     
    26
    Obrovskou šanci měl nyní Iniesta! Zdálo se, že hosté hráli po ofsajdovém postavení, rozhodčí však nakonec pustili hru, Fabregas našel středového záložníka katalánského klubu, který zblízka napálil jen dosud vynikajícího Caballera.
     
    7
    Obrovská šance hostujícího celku! Iniesta krásnou přihrávkou z hranice vápna oslovil Messiho, ten stanul sám před Caballerem, udělal mu kličku, ale brankář Málagy se ještě stihl zvednout a tygřím skokem lapil Messimu jeho šanci.

    Radek Barkman

    Branky: 89. Buonanotte - 27. Messi, 50. Fabregas, 82. Alcantara

    Karty:   54. Camacho (MLG) - 65. Fabregas (BAR)   69. Busquets (BAR)


    Malaga CF: Caballero - Nacho Monreal, Wellington, Demichelis, Sergio Sánchez (84. Portillo Soler) - Joaquín, Toulalan (70. Iturra), Camacho, Eliseu (63. Buonanotte), Isco - Santa Cruz.
    FC Barcelona: Valdés - Jordi Alba, Mascherano, Piqué, Dani Alves - Fabregas (73. Tiago Alcantara), Busquets, Xavi - Iniesta, Messi, Pedro (78. Sánchez).

    Rozhodčí: Delgado - Ríos, Huerga
    bahis siteleri