Rennes – Marseille 2:2 (kon.) | Nancy – Lorient 2:1 (kon.) | Troyes – Brest 2:1 (kon.)
Évian TG – Ajaccio 1:1 (kon.) | Montpellier – Sochaux 2:0 (kon.) | Remeš – Toulouse 1:1 (kon.)
konec
ESTAC Troyes
2:1 (1:0)
Stade Brestois 29
Sobota 26.01.2013, 20:00 • Stade de l'Aube • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    61
    Brest právě vstřelil branku!
    A z ničeho nic SB29 skóruje. Jeho největší zabiják EDEN BEN BASAT využil chyby v domácí defenzívě, naběhl si na kolmici střídajícího Benschopa a i z menšího úhlu dokázal v pohodě překonat Thurama-Uliena. Tenhle gól znamená pořádné zdramatizování zápasu.
     
    55
    Troyes právě vstřelilo branku!
    Další úder do sítě Brestu, byla to parádní rána STÉPHANEHO DARBIONA, který vymetl levačkou krásně šibenici. Camus si seběhl z pravé strany do středu a poté nahrál na volného spoluhráče. Thébaux se po jeho střele jenom podíval.
     
    44
    Troyes právě vstřelilo branku!
    Mendy podrazil Jaena a byla z toho dobrá standardka pro Troyes přesně dvacet pět metrů od hostující branky. FABIEN CAMUS nenacentroval do vápna, ale zkusil přímo vystřelit. A vyšlo mu to, Thébaux na jeho ránu mířící do šibenice nedosáhl. Zasloužené vedení domácích.

    Patrik Sandev

    Branky: 44. Camus, 55. Darbion - 61. Basat

    Karty:   90+2. Darbion (TRY) - 31. Raspentino (BST), 32. Touré (BST)


    ESTAC Troyes: Thuram-Ulien - Faussurier, Jarjat, Bréchet, Othon - Camus, Ngoyi, Nivet (75. Marcos), Enza-Yamissi, Darbion - Jean (84. Bahebeck)
    Stade Brestois 29: Thébaux - Mendy, Lejeune, Martial, Makonda - Touré (81. Khaled), Auras, Grougi, Sissoko (59. Benschop), Raspentino (71. Dernis) - Ben Basat

    Rozhodčí: M. Bastien
    bahis siteleri