Real Madrid – Getafe 4:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Real Betis 3:0 (kon.) | Barcelona – Osasuna 5:1 (kon.)
Ath. Bilbao – Atlético 3:0 (kon.) | Mallorca – Malaga 2:3 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:1 (3:1)
CA Osasuna
Neděle 27.01.2013, 19:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    57
    Barcelona právě vstřelila branku!
    A znovu! Nádherná kombinační souhra domácích končí již pátým gólem. Villa měl na levé straně mnoho prostoru a rychlou přihrávkou nalezl Adriana, který následně přenechal míč Messímu, jenž z první propálil vybíhajícího Fernandeze.
     
    56
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Čepice dolů! LEONEL MESSI vsítil hattrick. Další typická kombinace katalánců. Hosté pokazili rozehrávku, čehož Barcelona využila rychlým protiútokem. Villa nalezl za obrannou právě Messiho, který si tentokrát ofsajdové postavení pohlídal a rychlou přízemní střelou k levé tyči propálil hostujícího brankaře.
     
    40
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Další nádherná branka v podání domácího týmu. Alves poslal nádherný centr za obranu hostujícího celku, který zpracoval Messi, jenž stál pravděpodobně v v ofsajdu, avšak odpískán nebyl, a tak hral pokračovala. Následně kličkou zmátl brankaře a přihrávkou na střed nalezl osamoceného RODRIGUEZE PEDRA, který měl velmi snadnou práci a s přehledem poslal míč do prázdné branky.
     
    26
    Barcelona právě vstřelila branku!
    K míči se postavil LEONEL MESSI, který zvolil přízemní střelu k pravé tyči. A vzhledem k tomu, že hostující brankař zvolil protilehlou tyč byla to jednoduchá střela pro katálanského útočníka.
     
    25
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Barcelonu! Hosté z ničeho nic vyrovnávají. Bertran poslal z hranice rohového praporku balón k velkému vápnu, kde stál osamocený RAUL CEDRIC LOE, který z pvní vypálil. Jeho projektil se ztočil k levé tyči na který domácí brankař nedosáhl.
     
    11
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hostující brankař způsobil obrovskou hrubku. Svým nepovedeným výkopem nalezl pouze Xaviho, který nezpanikařil, míč si zpracoval a následným centrem nalezl před brankou LIONELA MESSIHO, který si s Fernandezem neskutečně pohrál a kličkou k pravé straně posílá domácí do vedení.

    Martin Doležal

    Branky: 11. Messi, 26. Messi (pen.), 40. Pedro, 56. Messi, 57. Messi - 25. Loe

    Karty:   13. Adriano (BAR) - 18. Arribas (OSS), 50. Oier. (OSS)   25. Arribas (OSS)


    FC Barcelona: Valdes - Alves, Puyol, Mascherano, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa.

    CA Osasuna: Fernandez - Bertran, Arribas, Miguel Flano, Nano, Loe, Lolo – De las Cuevas, Oier, Cejudo – Lorente,
    bahis siteleri