Skalica – Žilina 2:4 (kon.) | Košice – Martin 4:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 3:1 (kon.)
Poprad – Banská Bystrica 6:5 (po pr.) | Piešťany – Trenčín 1:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HK Nitra
sk Neděle 27.01.2013, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:44
    Následne po vzruchu pred Šimkom, Kováčik mal gól na hokejke, no triafa iba tyčku !
     
    58:11
    Hostia odvolávajú brankára !
     
    55:50
    Zvolen dal gól!
    Nedorozumenie pred hosťujúcou bránkou a Zvolen vedie už o dva góly. MARTIN VÝBORNÝ si potiahol stratený puk hostí z rohu ľadovej plochy priamo pred Laca a prekonáva ho strelou ponad jeho ľavé rameno. Asistencia: Radovan Puliš.
     
    54:34
    Bača nahadzuje, násedne sa v úniku octili Podkonický s Hraškom - Podkonický zoči-voči brankárovi Lacovi neuspel - Hraško dostal puk do bránky až po prerušení hry, z čoho pramení vzruch pred hosťujúcou bránkou !
     
    44:23
    Podstavek fauluje ihneď po návrate Brabenca na ľad a hostia budú hrať v oslabení - trest znie hákovanie.
     
    42:23
    Kubuš vylučuje za hákovanie ! Brabenec sa iba s úsmevom presúva na trestnú lavicu.
     
    40:16
    Zvolen dal gól!
    LADISLAV ČIERNY napriahol od modrej, svojou povestnou bombou triafa iba obrancu hostí, jeden z Nitranov ale puk tečuje tak, že puk preskočil všetkých hráčov v medzikruží a následne aj Laca ! Asistencie: Kamil Brabenec, Lukáš Jurík.
     
    38:51
    Hostia budú hrať v závere druhej tretiny v oslabení - za napadnutie smeruje na trestnú Kováčik.
     
    37:59
    Jokila neuspel pri strele na Šimka, následne v úniku Lubor Zuzin takisto nemieril presne, keď strieľa presne do stredu bránky.
     
    36:03
    Podkonický totiž strieľal už v ofsajdovej pozícii a Laco musel riešiť jeho strelu už po prerušení - Podkonický dostáva osobný trest 10 minút.
     
    31:37
    Pupák strieľal z uhla tesne mimo bránky ! Šimko zasahovať nemusel, no chýbali naozaj centimetre.
     
    29:01
    Zvolen dal gól!
    Fatálna chyba v obrane hostí - Zvolenčania sa rútili na hosťujúcu bránku v pomere 3:1 - z ľavého kruhu prihráva na hokejku LADISLAVA ČIERNEHO Kamil Brabenec a Laco posiela puk pomedzi betóny hosťujúceho brankára. Asistencie: Kamil Brabenec, Radovan Puliš.
     
    27:59
    Hertl zachránil - Jokila mohol zakončovať do prázdnej bránky, no Hertl do jeho strely vložil hokejku !
     
    26:29
    Tománek v brejku prechádza cez pravý kruh - následne zakončuje bekhendom iba do Šimka ! Ten puk nemá v moci a púšťa do šance Kováčika, ani ten však neuspel a hra je prerušená.
     
    21:37
    Hertlova strela - hostia nevedeli kde je puk - ten nakoniec tesne míňa ľavý roh bránky hostí !
     
    16:05
    Nitra dala gól!
    Nedorozumenie Šišku a Šimka - MAREK MAŠLONKA posiela puk pomedzi betóny brankára HKm a hostia vedú ! Asistencia: Erik Piatak.
     
    13:24
    Mašlonka odchádza na trestnú lavicu - trest znie podrazenie.
     
    12:51
    Mucha sa musí vrátiť k vlastnej bránke po neúspešnej akcii, hostia v protiútoku vypracovali šancu pre Hrnku, ten strieľal iba po ľade do betónov Šimka.
     
    10:33
    König je hráč, ktorý dlhšiu chvíľu ležal na ľade, z toho ho dostali iba jeho spoluhráči, on sám nebol schopný vstať na nohy... a už ho vedú do šatne, pravdepodobne utrpel König otras mozgu.
     
    04:46
    Mašlonka vyviezol puk až k bránke Šimka, tam sa previnil faulom domáci brankár Marek Šimko, Kubuš faul hostí neuznal a vylučuje za filmovanie.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 30. Čierny Ladislav (Brabenec, Puliš), 41. Čierny Ladislav (Brabenec, Jurík Lukáš), 56. Výborný (Puliš) - 17. Mašlonka (Piatak)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) - Čierny (A), Hraško, Hertl, Mucha, Šiška, Výborný, Ihnaťo, Pichnarčík - Zuzin Peter, Brabenec (A), Podkonický - Škvaridlo, Jurík Lukáš (C), Zuzin Lubor - Puliš, Jurík Milan, Ďaloga Martin - Méry, Fekiač Patrik, Čanky
    HK Nitra: Laco (Hollý) - Ordzovenský, Rais, Nádašdi, König, Vantroba, Vosátko (A), Bača - Mašlonka, Piatak, Pupák - Kováčik (C), Stümpel, Tománek - Jokila, Podstavek (A), Hrnka - Hamrák, Bene

    Rozhodčí: Kubuš - Navrátek, Výleta
    bahis siteleri