Toulouse – PSG 0:4 (kon.)
konec
Toulouse FC
0:4 (0:2)
Paris Saint-Germain
Pátek 01.02.2013, 20:30Francouzská Ligue 1 McDonald’s
Předzápasové kurzy
     
    72
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Další krásný gól hostů! Zlatan Ibrahimović se fantasticky probil pokutovým územím přes tři hráče. S míčem na kopačce byl až skoro u brankové čáry a jeho následnou zpětnou přihrávku proměnil ve čtvrtý gól střídající GREGORY VAN DER WIEL!
     
    70
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Hosté znovu předvedli vysokou kvalitu a po velkém tlaku ve vápně soupeře přišel centr Lucase z pravé strany a hlavičkující MAMADOU SAKHO zvyšuje na 3:0 pro hostující tým.
     
    36
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Pověst gólového zabijáka nyní potvrdil ZLATAN IBRAHIMIVIĆ, který si naběhl mezi dvojici domácích stoperů a po parádním centru Lucase zvyšuje hlavou na 2:0 pro PSG!
     
    4
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Jenže první náznak šance hostů končí okamžitě gólem! Po centru z pravé strany propadl balon až na zadní tyč k JAVIERU PASTOREMU, který balon sice z první ideálně netrefil, přesto ho nasměroval na vzdálenější tyč, kam gólman Ahamada nedostáhl - 0:1!

    Petr Bílek

    Branky: 4. Pastore, 36. Ibrahimović, 70. Sakho, 72. van der Wiel

    Karty:   27. M'Bengue (TOU)   39. M'Bengue (TOU)


    Toulouse FC: Ahamada - Abdennour, Aurier, Capoue, Yago - Yannick Djaló (46. Akpa-Akpro), Sirieix (46. Ninkov), M'Bengue, Ben Yedder (75. Hermach), Didot - Tabanou
    Paris Saint-Germain: Sirigu - Jallet (66. van der Wiel), Armand, Sakho (76. Conte), Maxwell - Lucas Moura, Verratti, Matuidi, Pastore - Lavezzi (71. Ménez), Ibrahimović

    Rozhodčí: Chapron - Bremont, Lombard