Novokuzněck – Novosibirsk 1:7 (kon.) | Barys – Omsk 5:4 (kon.) | Ufa – Kazaň 5:0 (kon.)
Nižněkamsk – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 5:2 (kon.) | Mytišči – Jaroslavl 5:2 (kon.)
Petrohrad – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Spartak Moskva 4:2 (kon.) | HC Slovan – Viťaz 3:0 (kon.)
konec
Atlant Mytišči
5:2 (2:0, 0:0, 3:2)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 01.02.2013, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Ještě jedna branka! Engqvist poslal do nájezdu na prázdnou branku MAXIMA MAJOROVA, který dvě vteřiny před koncem pohodlně zavezl kotouč až na místo určení. Asistence: Andreas Engqvist.
     
    59:20
    Hosté to zkouší bez gólmana.
     
    59:02
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    A je pravděpodobně rozhodnuto! Rukavišnikovu střelu od modré vyrazil Sanford tak nešťastně, že se mu kotouč převalil pře záda a IGOR IGNATUŠKIN ho ještě na branové čáře pojistil v cestě do sítě.
     
    57:14
    Plotnikov byl v boji o kotouč až příliš důrazný a oslabuje Jaroslavl v nejméně vhodnou chvíli!
     
    54:52
    Plotnikov poslal kotouč okamžitě na branku. Před Galimovem byl Trunjov, který se snažil dorážet, ale domácí brankář udržel puk před brankovou čarou!
     
    54:01
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Vyloučení Vitalije Višněvského potrestal domácí IVAN VIŠNĚVSKIJ! Ten byl po Engqvistově přihrávce sám před Sanfordem a šťastně puk poslal mezi jeho betony za brankovou čáru. Domácí tak opět vedou. Asistence: Andreas Engqvist.
     
    53:25
    Kabluchov se ocitl sám před Sanfordem. Udělal brankáři kličku a chystal se zasunout do prázdné branky. Višněvskij se ovšem vrhl do brankoviště a posunul branku. Za tento čin půjde pykat na trestnou lavici.
     
    52:38
    Ze strany se natlačil před Sanforda Krikunov, ale kotouč za záda brankáře nedostal. Navíc v pádu posunul hostující klec, takže se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    49:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté mažou dvoubrankové manko a vyrovnávají na 2:2! Puk se po střele Černikova odrazil mezi kruhy k ALEXANDEROVI GUSKOVOVI, který ho zápěstím uklidil k pravé tyči Galimovovy branky. Asistence: Alexander Černikov.
     
    47:38
    Jaroslavl bude hrát přesilovku po Batyršinově zbytečném zákroku ve středním pásmu, který vůbec nic neřešil.
     
    42:18
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A je sníženo! Hosté ve středním pásmu získali puk a podnikli rychlý kontr. Plotnikov našel křížnou přihrávkou na druhé tyči JEGORA AVERINA, který poslal kotouč mezi tyčku a Galimovovu vyrážečku. Asistence: Sergej Plotnikov, Maxim Trunjov.
     
    39:31
    Závar před domácí brankou, ze kterého hosté vytěžili alespoň přesilovou hru. Vyloučen Točickij.
     
    35:40
    Michnov si od mantinelu vybruslil až mezi kruhy a jeho bekhend zastavil Sanford jen s velkým štěstím. Zřejmě mu pomohla i tyč.
     
    25:42
    A síly na ledě se vyrovnávají. Dvojice hlavních sudích si všimla provinění Batyršina.
     
    24:24
    Guskov odchází na testnou lavici za podražení. Domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    15:11
    Další velkou šanci měl Ignatuškin, jehož střelu snad zastavilo břevno!
     
    14:36
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    ALEXEJ MICHNOV si ale vzápětí vše vynahradil! Domácí se dostali do přečíslení, které zakončoval právě Michnov, jenž dotlačil kotouč za Sanfordova záda. Platnost gólu musel ještě potvrdit rozhodčí u videa.
     
    14:02
    Rukavišnikov poslal krásný pas na najíždějícího Michnova, který přebruslil Flooda a najížděl sám na Sanforda. Hostující brankář svůj celek podržel.
     
    04:21
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    To byla nádherná přesilovková kombinace! Gleb Klimenko našel před brankou úplně volného SANDIŠE OZOLINŠE a lotyšský veterán neměl problém překonat Sanforda. Asistence: Gleb Klimenko.
     
    03:40
    Prvním vyloučeným hráčem zápasu je hostující Hagman.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Ozolinš (Klimenko), 15. Michnov, 55. Višněvskij (Engqvist), 60. Ignatuškin, 60. Majorov (Engqvist) - 43. Averin (Plotnikov, Trunjov), 50. Guskov (Černikov)


    Atlant Mytišči: Galimov (Davydov) - Batyršin, Rukavišnikov, I. Višněvskij, Ozolinš, Kosmačjov, A. Petrov, Dyblenko - Gluchov, Kabluchov, Kolcov - Klimenko, Engqvist, Majorov - Michnov, Točickij, Krikunov - Ignatuškin, Ševčenko, Jašin - Šmeljov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) - Flood, Guskov, Pašnin, Jakovlev, V. Višněvskij, Amirov - Redlihs, Černikov, J. Petrov - Plotnikov, Averin, O. Petrov - Hagman, Apalkov, Kaljužnij - Trunjov, Soloduchin, Kručinin - Kartajev.

    Rozhodčí: Kadyrov, Kulakov - Golovljov, Sivov
    bahis siteleri