Havířov – Opava 8:3 (kon.) | Vsetín – Šumperk 4:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
8:3 (2:0, 4:1, 2:2)
HK Opava
Pátek 01.02.2013, 14:00 • K&K Pneu aréna • Liga juniorů
Partner:
     
    53:37
    Opava právě vstřelila branku!
    FILIP VANĚK stál ve správný moment na správném místě. Puk se k němu odrazil po zákroku brankáře Gablera a ten už pouze kotouč pohotově dorazil do odkryté branky. Využitá přesilovka. Asistence: Adam Březina, Martin Otipka.
     
    50:05
    Opava právě vstřelila branku!
    Po nastřelené tyči Štindla se prosazuje LUKÁŠ SVOBODA. Jednoznačně nejlepší hráč Slezanu vybojoval puk za brankou a zkusil ho nahodit na svatyni domácích. Obránci Havířova si kotouč nakonec sami srazili do sítě. Bez asistence.
     
    48:47
    Havířov právě vstřelil branku!
    DANIEL SMUŽ zvyšuje náskok domácích na 8:1! Asistence: Vladimír Přívara.
     
    41:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    PATRIK MIHAL předvádí nádhernou individuální akci! S pukem objel takřka půlku hřiště, a poté, co obehrál dva obránce Opavy, skóroval po nádherné kličce do prázdné branky. Brankář Kober mnoho šancí neměl. Asistence: Tomáš Matějek, Jan Szewieczek.
     
    38:30
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava přeci jen dlouhou přesilovku využívá a snižuje. Před brankou čekal na přihrávku JAN ŠTINDL, který střelou mezi betony Gablera otevírá za Slezany střeleckou listinu. Asistence: Lukáš Svoboda, Adam Ježek.
     
    34:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to už je opravdu neuvěřitelné! Další branka! V rozmezí dvou minut se domácí prosazují potřetí! O gól se tentokrát přihlásila dvojice Křibík-Matějek, prohodili se akorát střelci. Mezi tři tyče mířil po střele švihem JAN KŘIBÍK. Asistence: Tomáš Matějek.
     
    33:56
    Havířov právě vstřelil branku!
    Pátou branku domácích v rychlém sledu zařizuje DANIEL SMUŽ. Bez asistence.
     
    33:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    To se ovšem rychle mění! Po ose Graca-Mihal se do šance dostal TOMÁŠ MRÁZ, který tak dnes stříli už svou druhou branku! Asistence: Patrik Mihal, Tomáš Graca.
     
    29:13
    Havířov právě vstřelil branku!
    Patrik Mihal našel z rohu volného JOSEFA ŘEHULKU, který sám před brankou nezaváhal. Asistence: Patrik Mihal, Tomáš Mráz.
     
    10:00
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po dlouhém útočném kolotoči si puk na svou hokejku vzal TOMÁŠ MRÁZ, jenž dlouho neotálel a rychlou střelou poslal kotouč do levého horního rohu branky Opavy. Asistence: Pavel Glos.
     
    08:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nejproduktivnější dvojice Havířova se prosazuje a posílá domácí do vedení! V situaci 2 na 1 našel Křibík volného TOMÁŠE MATĚJKA, jehož střela švihem prostřelila brankáře Drndu. Asistence: Jan Křibík.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 9. Matějek (Křibík), 10. Mráz (Glos), 30. Řehulka (Mihal, Mráz), 34. Mráz (Mihal, Graca), 34. Smuž, 35. Křibík (Matějek), 42. Mihal (Matějek, Szewieczek), 49. Smuž (Přívara) - 39. Štindl (Svoboda, Ježek), 51. Svoboda, 54. Vaněk (Březina, Otipka)


    AZ Havířov: Gabler (Tomšů) - Bureš, Dýrr, Glos "C", Graca, Jaroch, Kostelník, Křibík, Matějek, Mihal, Mráz, Ovčaří "A", Patrman, Přívara "A", Řehulka, Smuž, Szewieczek, Weisser
    HK Opava: Drnda (Kober) - Bendík, Soukal, Volf, Trčka, Vaněk "C", Hon, Ježek, Březina, Cios, Svoboda, Vrabel, Chvěja, Otipka, Juran, Štindl

    Rozhodčí: Libiger - Bartošák, Kopřiva
    bahis siteleri