Vsetín – Slavia 2:1 (kon.) | Třinec – K. Vary 1:0 (po pr.) | Jihlava – Chomutov 5:3 (kon.)
Havířov – Motor ČB 3:2 (po s.n.) | Hr. Králové – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
Přerov – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Písek 3:4 (kon.) | Zlín – Sparta 7:2 (kon.)
Vítkovice – HC Plzeň 4:3 (po pr.) | Liberec – HC Kladno 8:4 (kon.) | Pardubice – Letňany 3:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
HC Litvínov
Sobota 02.02.2013, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:44
    No vida! Tohle bude ještě zajímavé. Josef Stříbrný pádil na domácí svatyni a v tom byl podražen Martinem Matějčkem, který tak jde také na trestnou lavici. Litvínov má k dispozici další přesilovku.
     
    54:08
    Tak jsem to znovu zakřikl. Další vzájemné vyloučení, za katr míří domácí Bezděk za hrubost a litvínovský Pospíšil, který dostává taktéž menší trest za sekání.
     
    52:07
    Tak to jsou harakiri, alespoň co se týče počtu trestů. Po situaci se narodila na ledové ploše opět rozmíška, ze které rozhodčí vyvodili důsledky. Na trestnou lavici míří za domácí Štěpán Havránek (hrubost) a Radek Pilař (sekání). Za hosty si půjde na dvě minuty sednout Radim Řezníček (hrubost). Bude se hrát chvilku tři na tři.
     
    51:32
    Na Královské lvy čeká přesilovka čtyři na tři. Litvínov dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    50:26
    Krátce po této šanci se do křížku pustili Lukáš Bezděk s Dominikem Štěpkou. Oba dva kohouti dostávají dvě minuty za hrubost. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    47:15
    Útočným faulem se provinil hradecký Daniel Šeps, který od hlavního arbitra dostává dvě minuty za hákování. Litvínovu se tak naskýtá zajímavá možnost ke skórování.
     
    33:48
    Litvínov půjde do tří, ale pouze na šest sekund. Ze svého pásma vystřelil puk ven z hrací plochy Tomáš Kučery, který tak pochopitelně dostává dvě minuty.
     
    31:54
    Zrovna v době, kdy se Litvínov začínal tlačit dopředu, si Hradec zahraje další přesilovou hru. Za sekání míří k trestoměřičům Karel Šefl, který si zde odsedí dvě minuty za sekání.
     
    22:59
    Hradec jde do tří! Za sekání si půjde na trestnou lavici za svým spoluhráčem odpočinout i Martin Matějček, který se provinil sekáním.
     
    21:53
    Jenže hra v pěti nevydržela dlouho. Na trestnou lavici míří další hradecký hráč, tentokrát je to Lukáš Bezděk, jenž dostává dvě minuty za hrubost.
     
    19:52
    Domácí jsou posláni do čtyř krátce před první přestávkou. Daniel Šeps podrazil protihráče a dostává dvě minuty.
     
    16:34
    Jaroslav Šimeček dostává dvě minuty a desítku navrch, když nevybíravě dojel hradeckého hráče u mantinelu. Královští lvi tak mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    08:24
    Drahoš Jebavý ale oslabí svůj tým, čímž se tak naskýtá příležitost Litvínovu. Zmiňovaný hokejista si půjde zchladit hlavu na trestnou lavici, jelikož se provinil hákováním.
     
    06:54
    Královéhradečtí si zahrají početní výhodu. Na trestnou lavici putuje litvínovský Filip Moravec, jenž dostává dvě minuty za faul kolenem.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 6. Malinský, 8. Šeps (Bezděk, Klemenc), 21. Pilař, 40. Matějček, 59. Klemenc (Malinský) - 24. Štěpka (Stříbrný), 45. Ujfaluši (Šesták)


    Královští lvi Hradec Králové: Müller (Červený) – Bezděk, Novotný, Souček, Matějček, Bureš, Voříšek, Havránek – Matouš, Malinský, Šeda, Gančarčík, Voženílek, Šeps, Jebavý, Drašnar, Pilař "C", Klemenc.
    HC Litvínov: Spěšný (Klečka) – Wiedemann, Moravec, Jonák, Šesták, Vostárek, Šíp, Šefl, Baránek "C" – Řezníček, Štěpka, Weitz, Šimeček, Pospíšil, Kučera, Ujfaluši, Stříbrný, Bárdoš.

    Rozhodčí: Veselý – Bueček, Huryta
    bahis siteleri