West Brom – Tottenham 0:1 (kon.) | Manchester City – Liverpool 2:2 (kon.)
konec
Manchester City
2:2 (1:1)
Liverpool FC
Neděle 03.02.2013, 17:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    78
    Manchester City právě vstřelil branku!
    SERGIO AGÜERO vyrovnáná fantastickým gólem na 2:2!! Argentinský útočník využil nepochopitelného vyběhnutí Pepeho Reiny a úžasnou střelou z obrovského úhlu dopravil míč do sítě. Úžasný gól a fatální chyba!
     
    73
    Liverpool právě vstřelil branku!
    STEVEN GERRARD otáčí vývoj zápasu. Manchester City - Liverpool 1:2!! Kapitán Liverpoolu napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné táhlé střele, která zapadla přesně k levé tyči Hartovi brány. Úzasná a pohotová střela!
     
    29
    Liverpool právě vstřelil branku!
    DANIEL STURRIDGE vyrovnal na 1:1!! Útočník Reds napřáhl zpoza šestnáctky k táhlé přízemní střele, která zapadla přesně k pravé tyči. Parádní gól. Sturrige vypálil jako by se nechumelilo a na Etihad Stadium je srovnáno.
     
    23
    Manchester City právě vstřelil branku!
    EDIN DŽEKO 1:0!! City rozjelo pohlednou akci, na jejímž konci stál Edin Džeko, který po přesném přízemním centru Milnera dorazil míč do odkryté brány. Reina byl bezmocný.

    Tomáš Reiner

    Branky: 23. Džeko, 78. Agüero - 29. Sturridge, 73. Gerrard

    Karty:   31. Džeko (MAC) - 36. Henderson (LIV), 53. Sturridge (LIV), 57. Carragher (LIV), 81. Gerrard (LIV)


    Manchester City: Hart - Zabaleta (C), Nastasic (56.), Lescott, Clichy - Milner, Javi Garcia, Barry (88.), Silva (74.) - Džeko, Agüero. Střídající hráči: Pantilimon, Rodwell, Kolarov (56.), Sinclair, Nasri (88.), Tevez, Maicon (74.).
    Liverpool FC: Reina - Johnson, Enrique (76.), Agger, Carragher - Lucas, Gerrard (C), Henderson, Downing - Suarez, Sturridge (90+2.). Střídající hráči: Jones, Wisdom, Škrtel (76.), Allen (90+2.), Shelvey, Sterling, Borini.

    Rozhodčí: Anthony Taylor. Asistenti: Garratt, Halliday; Čtvrtý rozhodčí: Andre Marriner