Šachtar – Dortmund 2:2 (kon.) | Real Madrid – Manchester Utd. 1:1 (kon.)
konec
FK Šachtar Doněck
2:2 (1:1)
Borussia Dortmund
Středa 13.02.2013, 20:45 • Donbass Arena, Doněck • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    87
    Dortmund právě vstřelil branku!
    MATS HUMMELS teď odčinil svou chybu u druhé branky Šachtaru. Sudí Webb dlouho váhal, než dal Schmelzerovi pokyn k rozehrání rohového kopu, nakonec ale hráče v šestnáctce srovnal k obrazu svému a paradoxně tím uškodil domácím. Fernandinho totiž Schmelzerův centr podskočil a Hummels nastavil hlavu tak, že překvapený Pjatov se už jen stihl rozzlobit na své spoluhráče.
     
    68
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Donbass Arenou zní Kaťuša, Mircea Lucescu totiž předvedl naprosto úchvatné střídání! DOUGLAS COSTA byl od svého příchodu v šedesáté druhé minutě velkým oživením hry a teď vše korunoval vedoucí brankou. Rakického dlouhý pas dopředu podskočil Hummels, Schmelzer odstoupil od brazilského záložníka a ten po skvělém zpracování vrátil vedení na stranu domácího celku.
     
    41
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak jsem se hodně mýlil. Götze dostal dvě možnosti k odcentrování do šestnáctky, svým druhým pokusem nalezl ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, jenž napoprvé netrefil míč, pak se ale před ním srazili Rakickij s Fernandinhou a zkušený polský útočník zasunul k tyči bezmocného Pjatova.
     
    31
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Tento zbytečný faul bude Santanu mrzet ještě dlouho. Šachtar v tomto utkání zatím vůbec není lepším týmem, přesto jde do vedení. Z volného kopu se totiž prosadil DARIJO SRNA. Jeho rána sice směřovala do středu branky, nabrala ale nezvyklou trajektorii a Weidenfeller na plovoucí míč nedokázal zareagovat.

    Daniel Polách

    Branky: 31. Srna, 68. Douglas Costa - 41. Lewandowski, 87. Hummels

    Karty:   69. Fernandinho (SAC)


    FK Šachtar Doněck: Pjatov - Srna, Rakickij, Čigrinskij, Rat - Fernandinho, Hübschman - Teixeira (83. Eduardo), Mchitarjan, Taison (62. Douglas Costa) - Luiz Adriano
    Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Santana, Hummels, Schmelzer - Bender, Kehl - Blaszczykowski (80. Leitner), Götze, Reus (90+1. Schieber) - Lewandowski

    Rozhodčí: Webb - Mullarkey, Cann (všichni ENG)
    Úterý 05.03.2013