Pardubice – Třinec 5:3 (kon.) | Slavia – Liberec 3:2 (po s.n.) | Sparta – Vítkovice 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (3:1, 0:0, 2:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 19.02.2013, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A tam jejich snažení končí pátou brankou! Nahrávku zpoza branky v podání Kousala proměnil v definitivní razítko na tři body prudkou ranou ALEŠ PÍŠA. Hamerlík na jeho dělovku k pravé tyči nestačil zareagovat a inkasuje. Asistence: Robert Kousal.
     
    58:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vteřinu před koncem Buchteleho trestu se hosté radují ze snižující branky. Při hře čtyři na čtyři napřáhl od modré volný Ovčačík a do jeho projektilu vložil dobře hůl JIŘÍ POLANSKÝ, který dokázal skvěle změnit směr kotouče, a tak snížit na rozdíl jediné branky. Asistence: Ctirad Ovčačík a Jakub Orsava.
     
    42:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A v ní se domácí hráči téměř ihned prosazují a berou si zpět dvoubrankové vedení. TOMÁŠ NOSEK dobře zapracoval na pravé straně útočeného pásma, vyjel mezi kruhy a parádně trefuje pravý horní roh hostující klece. Hamerlík se sice hodně snažil, ale na chirurgicky přesnou ránu domácího mladíka nestačil. Asistence: Jiří Marušák a Tomáš Zohorna.
     
    41:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné branky. Domácích byl v rohu kluziště moc a hosté to nekompromisně trestají druhou využitou přesilovkou večera. Salfický ještě ránu volného Adamského dokázal vyrazit, jenže pouze pro TOMÁŠE KLOUČKA, který prázdnou branku snad ani nemohl minout. Asistence: Martin Adamský a Jiří Polanský.
     
    09:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí hurikán pokračuje a brankář Hrubec odjíždí na střídačku, 3:1! Podobná trefa, jako ta první byla k vidění i teď. Lukáš Radil našel zpoza branky mezi kruhy volného JANA BUCHTELEHO, jehož letící projektil končí možná trochu překvapivě až v síti. Hrubec kotouč neviděl, a tak znovu kapituluje. Asistence: Lukáš Radil
     
    07:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Euforie v ČEZ Areně se zvedá na maximum, domácí bleskově otáčejí stav a vedou 2:1! MAREK ĎALOGA se dostal k puku u levého mantinelu a když měl dostatek prostoru před sebou, tak se s ničím nemazal a namířil si to k zakončení. To se mu povedlo, když nachytal brankáře Hrubce střelou k levé tyči. Asistence: Tomáš Rolinek.
     
    07:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Máme tu vyrovnávací trefu na 1:1! Zasloužil se o ní po nahrávce Roberta Kousala zpoza branky jeho kolega z útočné formace JAN BUCHTELE, který přízemním pokusem z mezikruží prostřeluje překvapeného Šimona Hrubce. Asistence: Robert Kousal a Jiří Vašíček.
     
    03:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    To však hosty mrzet nemusí, jelikož se následně dostávají do vedení 1:0! Přesilovka je využita velmi rychle, když sice po nacvičené akci pálil z levé strany útočník Růžička jen do tyče, ale skákající projektil dostal do sítě až VÁCLAV VARAĎA. Asistence: Martin Růžička II, Vladimír Roth.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 8. Buchtele (Kousal, Vašíček), 8. Ďaloga (Rolinek), 10. Buchtele (Radil), 43. Nosek (Marušák, Zohorna), 60. Píša (Kousal) - 4. Varaďa (M. Růžička II, Roth), 42. Klouček (Adamský, Polanský), 59. Polanský (Ovčačík, Orsava)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička I) – Benák, Kočí, Píša, Vašíček, Gawryletz, Ďaloga, Marušák, Hudec – Bartek, Cetkovský, Somík – Radil, Kousal, Buchtele – Endál, Rolinek, Starý – Nosek, Zohorna, Semorád.

    Manažer: Miloš Říha Trenéři: David Pospíšil a Jaroslav Landsman

    HC Oceláři Třinec: Hrubec (10. Hamerlík) – Roth, Kania, Ovčačík, Zíb, Lojek, Klouček – Růžička II, Bonk, Varaďa – Květoň, Rákos, Peterek – Klimenta, Polanský, Adamský – Hrňa, Zagrapan, Orsava.

    Trenéři: Josef Turek a Pavel Janků

    Rozhodčí: Jeřábek, Mikula - Jindra, Skopal

    Diváci: 8422
    bahis siteleri