Hr. Králové – Zlín 1:3 (kon.) | Chomutov – Písek 6:2 (kon.) | Jihlava – Třinec 3:4 (po s.n.)
Liberec – Vítkovice 4:6 (kon.) | HC Litvínov – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Havířov 6:3 (kon.)
HC Kladno – Motor ČB 2:1 (po s.n.) | Sparta – Olomouc 3:2 (kon.) | Slavia – Přerov 7:0 (kon.)
Pardubice – Vsetín 2:4 (kon.) | Letňany – Mladá Boleslav 2:1 (po s.n.) | K. Vary – Kometa Brno 0:0 (odl.)
po s.n.
HC Letci Letňany
2:1 (0:1, 0:1, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 23.02.2013, 17:00 • Ice aréna Letňany. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    65:01
    Letňany právě vstřelily branku!
    MARTIN ŠŤOVÍČEK na sebe vzal úlohu zachránce týmu. Svými jeslemi dokázal, jako jediný střelec, překonat brankáře a zajistil HC Letcům Letňany výhru i v tomto utkání. Domácí si tedy připisují dvě výhry za dva zápasy. Od nás je to vše s přáním hezkého večera se s Vámi loučíme. Budu se těšit na dalším domácím utkání v Letňanech.
     
    Překonává Růžičku mezi betony.
     
    64:00
    Růžička drží svůj tým! Neuman obbruslil branku a místo zakončení volil přihrávku na Šťovíčka ten z první pálil a trefil skvěle pozičně hrajícího brankáře Bruslařského klubu.
     
    56:49
    Vojtěch Němec trefuje tyč. Ze zhruba dvoumetrové vzdálenosti před Švihálkem. Po dlouhé době BK v šanci!
     
    51:20
    Neuman jde na trestnou lavici za hákování. V rohu kluziště zatáhl za záchranou brzdu.
     
    50:22
    konečně jsme byli svědky nějaké hokejové akce. Neuman, Honetschläger a Ječný se snažili na střídačku dotlačit kotouč za beton Růžičky, který byl natažený přes celou branku. Jeho beton nakonec přetlačili, ale po písknutí hlavního sudího a tak nemohl být gól uznán.
     
    41:59
    Viktor nestrašil přebruslil na šířku přes útočné pásmo a pohotově vystřelil. Trefil tyč.
     
    38:28
    Další vyloučení tentokrát Vacek dostal dvě minuty za sekání a Veselý dvě za krosček. Tresty se vykrátí a hraje se v nezměněném počtu.
     
    35:06
    Semrád našel přímo před brankou Veselého, ale tomu se kotouč zřejmě postavil na hranu a pálil úplně mimo zcela odkrytou klec.
     
    32:39
    Štosek byl na modré podražen od Šíra. S krátkou pauzou domácí pokračují v přesilové hře.
     
    30:06
    Honetschläger se hnal do útočného pásma. Mistrně se vyhl offsidové situaci a řítil se na Růžičku. Semrád si musel pomoci držením. Dvě minuty.
     
    28:45
    Letňany právě vstřelily branku!
    Po střele Šťovíčka z takového poměrně prudkého úhlu se u kotouče objevil TOMÁŠ BREJCHA, který vystřelil do betonů Růžičky. Kotouč se mu odrazil na hůl tak mohl střelu zopakovat. Růžička kotouč opět odrazil na hůl střelce a tak před Brejchou zívala odkrytá klec a střelec se napotřetí nemýlil.
     
    24:09
    Ďurač byl úplně sám před Švihálkem a dostal skvělou přihrávku. Střela jenom lízla gólmana letců a těsně kolem tyče projela za branku.
     
    21:45
    Zeliska mohl skórovat. Po střele od obránce si sjel s kotoučem před branku a trefuje skvěle se přesouvajícího Růžičku!
     
    20:33
    Hned na začátku budou mít letci slibnou šanci. Dvě minuty si odsedí Veselý.
     
    18:47
    Kulda ujížděl pozadu proti dvěma útočníkům nepodařilo se mu zabránit přihrávce na Černého, který pálil přesně k tyči. Švihálek se proti této střele vyznamenal.
     
    16:12
    Síly na ledě se vyrovnají. Hercig neudržel nervy na uzdě a před svým brankářem si počínal nedovoleně. Dvě minuty napadení.
     
    15:13
    Další oslabení domácích. Ti se nemohli dlouho dostat z vlastního obranného pásma. Třebaže si hosté nevyprosili ani jednu střelu na branku přeci jen jim tento tlak dopomohl k přesilové hře. Ječný dvě min. Faul kolenem.
     
    06:14
    Velikou šancí pálí Hroboň. Hes zkusil vypálit svoji dělovku přibližně z vrcholu kruhu pro vhazování. Kotouč se odrazil od holeně obránce přímo na Hroboňovu hůl. Ten z gólovky minul branku.
     
    02:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Co jiného vymyslet v přesilovce pět na tři než prudkou přihrávku přes osu útočného pásma. Stejně to vymyslel Vojtěch Němec, který svoji přihrávkou přesně našel TOMÁŠE TRŽICKÉHO a ten se nemýlil. Asistence: Němec.
     
    01:38
    Dvojnásobné oslabení čeká Letce z Letňan. Rulf neudržel nervy na uzdě a velice tvrdě atakoval útočníka hostů u mantinelu. Napadení.
     
    01:02
    Letňany udělali chybu ve střídání, kotouče se dotkl hráč, který již do hry nesměl zasáhnout a na světě je oslabení. Odsedí si ho Honetschläger.

    Vojtěch Fiala

    Branky a nahrávky: 29. Brejcha (Šťovíček), 66. Šťovíček - 3. Tržický (Němec)


    HC Letci Letňany: Švihálek, (Kosina), Hrdinka, Hůla, Brejcha, Henetschläger, Hes, Landa, Štosek, Ječný, Rulf, Hroboň, Nestrašil, Vacek, Zeliska, Kučera, Šťovíček, Kulda, Neuman. Trenér: Žůrek.
    BK Mladá Boleslav: Růžička, (Kořínek), Verner, Mašek, Semrád, Nastoupil, Šír, Tůma, Hercig, Mašek, Černý, Švejda, Ďurač, Eftimov, Veselý, Němec, Tržický, Sedmík, Durdil. Trenér: Křivohlávek.
    bahis siteleri