Kometa Brno – Zlín 3:2 (kon.) | Jihlava – Olomouc 3:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 0:0 (odl.)
Sparta – HC Litvínov 2:5 (kon.) | Liberec – Chomutov 4:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:4 (0:1, 0:2, 3:1)
HC Olomouc
Sobota 23.02.2013, 15:15DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:47
    Dukla právě vstřelila branku!

    Přeci jen ještě možné drama zápasu. Přidal viděl před brankou najíždějícího PŘEMYSLA TOBOLU, kterému směřoval krásnou přihrávku a ten se trefil přesně mezi betony hostujícího gólmana. Asistence: Patrik Přidal.
     
    58:48
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Velmi šťastný gól Olomouce do prázdné klece. Richard Vaculín stěží vyvezl puk z obranného pásma a vystřelil. Jeho skákavý puk nakonec doputoval až do opuštěné jihlavské branky. O osudu zápasu je tak rozhodnuto. Bez asistence.
     
    55:55
    Dukla právě vstřelila branku!

    Po nepřehledné situaci před gólmanem Olomouce Lukášem se k puku dostal JIŘÍ VALA a díky velkému důrazu procpal puk za záda hostujícího brankáře. Čeká nás tak ještě velmi zajímavý závěr. Asistence: Tomáš Střecha.
     
    49:18
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlava snižuje na rozdíl dvou branek. Po vyhraném buly se k puku dostal Polívka. Jeho střelu od modré vyrazil Lukáš přímo tam, kde stál ŠTĚPÁN ZÍDEK, který poprvé v dnešním zápase překonává olomouckého gólmana. Asistence: Erik Polívka.
     
    33:53
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Teď už to Dukla bude mít hodně těžké. Nejen, že je Olomouc zatím opravdu lepší, ale také střílí branky. Po kombinaci Vaculína s Ostřasnkým měl nyní snadnou úlohu JIŘÍ HES, který zvyšuje vedení hostů již na rozdíl tří branek. Asistence: Milan Ostřanský, Richard Vaculín.
     
    21:46
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Hosté utíkají na rozdíl dvou branek. Králík totiž šikovnou přihrávkou na Šťastného minul chumel hráčů, ve kterém leželi dva jihlavští hráči a jeden olomoucký, a přihrál na DAVIDA ŠŤASTNÉHO. Ten předvedl ukázkové zrychlení a po kličce překonal Krejčíka. Asitence: Lukáš Králík, Daniel Kunce.
     
    00:51
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Zdá se, že hosty zpoždění z důvodu sněhové kalamity nijak nezaskočilo. Hned po úvodním buly se totiž Olomouc zakousla do svého soupeře a třetí střela na bránu již znamená gól. Králík totiž vyhrál buly na Kunceho a ten zblízka překonal Krejčíka. Asitence: Lukáš Králík.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 50. Zídek (Polívka), 56. Vala (Střecha), 60. Tobola P. (Přidal) - 1. Kunce (Králík, Škůrek), 22. Šťastný (Králík, Kunce), 34. Hes (Ostřanský, Vaculín), 59. Vaculín


    HC Dukla Jihlava: Krejčík (Fučík) - Žáček, Tobola, Březka, Dundáček, Kohout, Polívka - Pěška, Zídek, Štěpán - Vala, Střecha, Gregar - Lupač, Vantuch, Přidal - Vlček
    HC Olomouc: Lukáš (Kochta) - Jergl J., Rašner, Schejbal, Škůrek, Kovář, Brančík, Hradil, Vodnra - Jergl A., Heža, Lehečka - Šťastný, Králík, Kunce - Vaculín, Novotný, Ostřanský - Zítka, Hes

    Rozhodčí: Dvořák - Jindra, Skopal
    bahis siteleri