Kometa Brno – Pardubice 8:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
8:1 (3:0, 3:0, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 23.02.2013, 17:00 • KAJOT ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:53
    Kometa právě vstřelila branku!

    Navíc se domácí ještě jednou a asi i naposled prosazují. Dvořák se dostal s pukem před branku, zvolil ale ještě nápaditou zadovku na JAKUBA TAUWINKLA a tento věkem ještě osmák neměl problém s posláním puku pod horní tyč. Kometa tak využívá přesilovku. Asistence: Filip Dvořák, Daniel Hroudný.
     
    59:14
    Dvořák opět našel zpoza branky Koblížka, jeho volej ale Groh dokázal vyrazit.
     
    58:12
    Právě Robert Havlát se nyní svíjí na ledě po nevybíravém a už i zbytečném zákroku pardubického kapitána Rohlíka, který za faul kolenem obdrží trest na pět minut plus do konce utkání. Pětiminutový trest za něj odpyká Bureš. Snad bude Havlát v pořádku, z ledu odjel po svých.
     
    55:58
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Za výkon ve třetí třetině si hosté připisují zasloužený střelecký úspěch. Při přečíslení dva na jednoho Bor ideálně načasoval pas na FILIPA ZADINU, který situaci neuspěchal, zacílil a pověsil kotouč pod břevno branky marně se natahujícího Slavíčka. Asistence: Roman Bor, Lukáš Frydrych.
     
    54:53
    Slavíček vytasil další bravurní zákrok proti Zadinově ráně z pravého kruhu.
     
    54:06
    Jenomže Kusého podrazil Škvrně a hosté si zahrají déle než minutu přesilovku pěti proti třem.
     
    53:15
    Pardubice mají další šanci na čestný gól. Za nedovolené bránění je vyloučen Jiří Kališ.
     
    Dnešní utkání sleduje 3580 diváků! Je tak ustanoven návštěvnický rekord na zápase mladšího dorostu v České republice.
     
    49:19
    Kometa právě vstřelila branku!

    Jenomže brněnský brankostroj nestaví. ROBERT HAVLÁT prvně namířil bekhendem jen do chráničů beka před ním, následně se ale puk odrazil zpět k němu a domácí devítka završila svižnou střelou k bližší tyči svůj hattrick. Hala si žádá deset branek v síti Pardubic. Bez asistence.
     
    47:37
    Na dvě minuty za vysokou hůl je vyloučen pardubický Voženílek.
     
    47:36
    Hroudný s Koblížkem jeli dva na jediného beka Pardubic, kterým byl Mikulčák, jenž přečetl pas prvně jmenovaného a akci zastavil.
     
    41:23
    Kusý chvíli kroužil v útočném pásmu a následně z levého kruhu velmi dobře vypálil. Slavíček vyrazil kotouč do ochranné sítě ramenem.
     
    39:39
    Škvně poslal puk zpoza branky Kratochvílovi, proti jehož voleji vymrštil pravý beton Groh a puk zastavil.
     
    37:02
    Pardubice si opět zahrají přesilovku. Lukáš Jirůšek je totiž vyloučen za podražení.
     
    36:34
    Kratochvíl našel při přečíslení dva na jednoho ideálně Škvrněho, který poslal kotouč do břevna.
     
    35:59
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kometa je rozjetá a vede již o šest branek. Čejka nahazoval puk před branku, kotouč se ale zastavil v klubku těl na levém kruhu. Mezi obránci hostí si puk našel ROBERT HAVLÁT, který svižnou střelou podruhé v zápase započal brněnské oslavy. Asistence: Jakub Čejka, Luboš Horký.
     
    35:26
    Koblížek dostal pas na pravé křídle a hnal se na Groha. Tentokrát se ale dobře vrátili beci Pardubic, domácímu útočníkovi ztížili práci a ten vypálil pouze nad branku.
     
    30:38
    Kometa právě vstřelila branku!

    Po dvou trefách v oslabení se Brno prosazuje i v početní výhodě. Domácí svírali hosty před Grohem a hra se postupně přibližovala brance Pardubic. Horký poslal puk z pravého kruhu na levý, kde byl připraven JIŘÍ KALIŠ, jenž propálil Groha. Ten si na puk sice sáhl, jeho propadnutí do branky ale nezabránil. Asistence: Luboš Horký, Jakub Čejka.
     
    30:08
    Po Hájkově střele od modré nadvakrát dorážel Havlát, zblízka ale nepřehodil beton ležícího Groha.
     
    29:04
    Po delší době si domácí zahrají přesilovku. Za podražení je vyloučen právě Andreas Jajcay.
     
    25:21
    Domácí jsou dnes častěji vylučovaným mužstvem. Za naražení zezadu je nyní trestán kapitán Rostislav Šnajnar, který ke dvěma minutám dostává desetiminutový osobní přídavek.
     
    24:03
    Kusý podnikl individuální akci po pravém křídle a dostal se až před Slavíčka. Namísto pasu na volného Martince zkusil vypálit a přestřelil branku.
     
    20:38
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hned ze startu druhé periody zvyšuje Kometa své vedení na rozdíl čtyř branek. RADEK KOBLÍŽEK vypálil z levého kruhu a trochu překvapivě puk prolétl Grohovi až do branky. Pardubický brankář, který poprvé inkasuje, se následně zlobil na své spoluhráče, kteří mu clonili ve výhledu. Asistence: Rostislav Šnajnar, Filip Dvořák.
     
    17:42
    Poprvé v zápase si Kometa zahraje přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění si odpyká Filip Zadina.
     
    16:07
    Přes osu Dvořák Koblížek se dostal puk na levý kruh ke zcela volnému Kratochvílovi, proti jehož voleji se ale parádně přesunul Groh a puk vykopl.
     
    13:32
    Kometa právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelné. Kometa se opět prosazuje ve vlastním oslabení a opět jsou u toho stejní hráči. Koblížek dojel vyhozený puk, za brankou Pardubic zmátl pardubického beka a předložil před branku parádní pas na volného FILIPA DVOŘÁKA, který z voleje prostřelil Kloučka potřetí. Brankář Pardubic následně střídá, do branky jde Dominik Groh. Asistence: Radek Koblížek, David Sedláček.
     
    13:15
    A právě Libor Hájek je dalším vyloučeným hráčem, Pardubice si opět zahrají přesilovku. Domácí bek je trestán za podražení.
     
    11:48
    Zadina zatáhl puk před Slavíčka, zblízka jej ale nepřekonal. K dorážce dostal ještě Frydrych, ani on však nedokázal přehodit již ležícího gólmana Komety.
     
    11:14
    Kometa právě vstřelila branku!

    Ve vlastním oslabení se prosazují domácí podruhé. Koblížek vyvezl po levé straně puk do středního pásma, kde nahrál rozjetému FILIPU DVOŘÁKOVI. Ten pláchl pardubickým bekům, položil si Kloučka na záda a bekhendem mu poslal kotouč pod břevno. Asistence: Radek Koblížek, David Sedláček.
     
    09:21
    Počet hráčů na ledě se opět mění. Za hru vysokou holí je totiž vyloučen Lukáš Zukal. Hosté si zahrají ve čtyřech proti třem Brňanům.
     
    08:21
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí se ujímají dle očekávání vedení v zápase. Horký si dojel pro puk do levého rohu útočného pásma, odkud namířil kotouč před branku, kam si najížděl ROBERT HAVLÁT. Synovec slavného útočníka San Jose Sharks pak přesnou tečí poslal puk za záda Kloučka. Asistence: Luboš Horský, Lukáš Zukal.
     
    08:08
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. Rohlík totiž po své šanci sekl do Slavíčka, což potrestal Sedláček, který je vyloučen za hrubost.
     
    08:08
    Po zmatcích v brněnské obraně propadl puk před branku volnému Rohlíkovi, který z voleje vypálil. Slavíček se ale skvěle přemístil, ukryl puk do lapačky a sklízí potlesk tribun.
     
    03:32
    Poprvé v zápase se vylučuje. Útočného faulu se dopustil domácí Jakub Čejka a odsedí si dvě minuty za hákování.
     
    03:08
    Dvořák zpoza branky našel Koblížka, jehož volej ale dokázal Klouček betonem zlikvidovat.
     
    01:29
    Havlát se efektně prokličkoval až před branku, ve finální fázi mu ale puk sjel z čepele.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 9. Havlát (Horký, Zukal), 12. Dvořák (Koblížek, Sedláček), 14. Dvořák (Koblížek, Sedláček), 21. Koblížek (Šnajnar, Dvořák), 31. Kališ (Horký, Čejka), 36. Havlát (Čejka, Horký), 50. Havlát, 60. Tauwinkl (Dvořák, Hroudný) - 56. Zadina (Bor, Frydrych)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) - Hájek, Jirůšek, Kališ, Zukal, Mikyska, Šnajnar (C), Sedláček - Süss, Dvořák, Havlát, Heinrich, Šmída, Škvrně, Čejka, Horký, Tauwinkl, Koblížek, Hroudný, Kratochvíl.
    Trenéři: Jan Konečný, David Pazourek.

    HC Dynamo Pardubice: Klouček od 14. Groh - Voltner, Horyna, Boček., Kučera, Franc, Vála, Mikulčák, Leder - Krejčík, Zadina, Kubišta, Martinec, Frydrych, Rohlík (C), Jajcay, Kusý, Bor, Voženílek, Hoskovec, Bureš.
    Trenéři: Marek Zadina, Jiří Seidl.

    Rozhodčí: Dřínovský - Chocholouš, Šustr

    Diváci: 3580
    bahis siteleri