Philadelphia – Toronto 2:4 (kon.) | Ottawa – Montreal 2:1 (po s.n.) | Nashville – Dallas 5:4 (po pr.)
Chicago – Edmonton 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Anaheim 5:2 (kon.)
po prodl.
Nashville Predators
5:4 (1:0, 2:4, 1:0 - 1:0)
Dallas Stars
Úterý 26.02.2013, 02:00 • Bridgestone Arena • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    To bylo rychlé! Jaromír Jágr ztratil v souboji s dvěma hráči Predators puk v útočném pásmu a ke střele se dostal ROMAN JOSI, který z levé strany doslova propálil Nilstorpa a rozhodl tak o tom, že druhý bod získávají domácí hokejisté. Asistence: Sergej Kosticyn, Shea Weber.
     
    57:58
    Jamie Benn netrefil branku po skvělé přihrávce z pravého rohu od Jaromíra Jágra, to byla šance!
     
    52:51
    Jordie Benn nedokázal odebrat puk Kosticynovi, ten se dostal až před Nilstorpa, neměl však dostatek klidu v zakončení, ale pěkná akce!
     
    48:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Neskutečná práce MIKE FISHERA, který si převzal puk ve středním pásmu, prosmýkl se mezi bránícími Oleksiakem s Goligoskim a bekhendem překonává Nilstorpa, skvělá individuální akce! Asistence: Colin Wilson, Roman Josi.
     
    46:19
    Výborná spolupráce Fiddlera a Nyströma v útočné třetině, kdy se druhý jmenovaný dostal ke střele z levé strany, puk "lízl" boční síť branky Predators!
     
    43:22
    Vylučuje se, na trestnou lavici odchází domácí Hornqvist, který podráží Dalyeho, Stars si zahrají přesilovou hru.
     
    39:16
    Ještě se vylučuje, Dallas hrál v šesti, domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    37:06
    Až řada Wilsona, Legwanda a Erata dokázala vyvézt puk ven ze třetiny a je z toho střela od modré Fishera, zvoní tyč za zády Nilstorpa!
     
    35:12
    Skvělá akce Jágra a Benna, prvně jmenovaný zavezl puk do útočného pásma na pravé straně, přihrává na střed, kde najíždí Jamie Benn, ten střílí bekhendem, Rinne tento puk chytá, ale pěkná akce Stars!
     
    33:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    A domácí dvojnásobnou přesilovou hru využívají, skvělou práci hokejkou před Nilstorpem předvedl PATRICK HORNQVIST, který vzal puk na "lopatu" a přehodil padajícího Nilstorpa. Asistence: Martin Erat, Roman Josi.
     
    32:24
    Není pochyb, nervy pracují, další bitka, další pětiminutové tresty pro Fiddlera (DAL) a Fishera (NSH). A opět dostává hráč Dallasu navíc ještě dvouminutový trest, odsedět ho musí R. Smith, domácí budou hrát přesilvou hru pět na tři!
     
    31:45
    A pozor, Nyström dostává navíc dvouminutový trest za nesportovní chování, odsedět si tento trest musí někdo jiný, je to Matt Fraser, přesilovou hru si zahrají domácí.
     
    31:45
    Začínán nám to na ledě "houstnout", trestů přibývá, nyní si jdou své tresty za rvačku odpykat Brandon Yip (NSH) a Eric Nyström (DAL).
     
    29:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    No vida! Druhá využitá přesilová hra Stars! Před brankou nepohlídal LOUI ERIKSSONA, který měl usnadněnou úlohu a tečuje puk za záda Rinneho! Předtím tam skvělou práci odvedl výborně bruslící Jágr, který svým pohybem dokonale rozhodil bránící čtveřici Predators. Asistence: Michael Ryder, Stephane Robidas.
     
    12:31
    A pozor, na trestnou lavici usedá další hráč Predators, tentokrát ale Fisher dostává čtyřminutový trest!
     
    27:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ale nakonec se přece jenom Dallas dočkal! VERNON FIDDLER si najel z levé strany do kruhu pro vhazování a golfovou střelou překonává Rinneho v brance Predators, nechytatelná střela! Asistence: Jamie Benn, Michael Ryder.
     
    25:41
    Dallas si zahraje přesilovou hru, na trestnou lavici usedá Martin Erat.
     
    25:35
    Tyč zvoní po střele Brendana Morrowa, který pálí po akci Jágra s Bennem z mezikruží, další obrovská šance!
     
    23:05
    Nashville právě vstřelil branku!
    A Predators tuto situaci zvládli na jedničku! Od modré pálí Bourque, před Nilstorpem tečuje ROMAN JOSI a puk končí v síti! To je brankostroj v úvodu druhé třetiny! Asistence: Shea Weber, David Legwand.
     
    21:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars má skvělý vstup do druhé dvacetiminutovky! Ryder odvezl puk zpora brány před Rinneho, u levé tyče si všiml volného REILLY SMITHA, který tak nějak podivně plácl do puku a ten se pod padajícím Rinnem dostává do brány! Asistence: Michael Ryder.
     
    21:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají, MATT FRASER se dostává k puku v levém kruhu pro vhazování, střílí a Rinne pouští puk pod levou rukou do brány! První branka Frasera v kariéře v NHL! Asistence: bez asistence.
     
    18:23
    Jágr zklidnil hru ve středním pásmu, přihrává na pravou stranu najíždějícímu Daleymu, ten střílí, výborná střela, Rinne s potížemi vyráží do rohu!
     
    16:20
    Na ledě Daley, Eakin, Garbutt, Benn a po střele Legwanda z levé strany od modré zvoní tyč brány Dallasu!
     
    15:29
    Utkání se hraje zatím ve velmi slušném duchu, až nyní je vyloučen Eriksson, hosté budou hrát v oslabení.
     
    13:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    A na konci kombinace Predators je branka CRAIGA SMITHA, když předtím odvedl skvělou práci Sergej Kosticyn, který dobruslil puk v rohu, přihrál ho za bránu Dallasu, odkud pak Smithovi před Nilstorpa přihrával Clune. Smithovi stačilo "pouze" nastavit hokejku a je z toho první gól utkání. Asistence: Rich Clune, Sergej Kosticyn.
     
    08:34
    Pozor, Clune se dostává až před Nilstorpa, ten sice má puk kdesi ve své výstroji, ale Clune se ho ještě snaží vydolovat, to se mu ale nakonec nedaří.
     
    06:20
    Nyström si výborně najel z levé strany před Rinneho, tečuje puk Fiddlera, fantastický zákrok gólmana!

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 14. Smith (Clune, Kosticyn), 24. Josi (Weber, Legwand), 34. Hornqvist (Erat, Josi), 49. Fisher (Wilson, Josie), 61. Josi (Kosticyn, Weber) - 22. Fraser, 22. R. Smith (Ryder), 28. Fiddler (Benn, Ryder), 30. Eriksson (Ryder, Robidas)


    Nashville Predators: Rinne (Mason) - Josi, Weber, Hannan, Klein, Blum, Ellis - Bourque, Fisher, Hornqvist - Wilson, Legwand, Erat - Kosticyn, C. Smith, Yip - Halischuk, Spaling, Clune
    Dallas Stars: Nilstorp (Bachman) - Robidas, Dillon, Jordie Benn, Daley, Oleksiak, Goligoski - Morrow, Jamie Benn, Jágr - Fraser, Roy, Eriksson - R. Smith, Eakin, Ryder - Nyström, Fiddler, Garbutt

    Rozhodčí: Kozari, Kowal - Driscoll, Gibbs

    Diváci: 17113
    bahis siteleri