Philadelphia – Toronto 2:4 (kon.) | Ottawa – Montreal 2:1 (po s.n.) | Nashville – Dallas 5:4 (po pr.)
Chicago – Edmonton 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Anaheim 5:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:2 (0:0, 2:2, 3:0)
Anaheim Ducks
Úterý 26.02.2013, 04:37 • Staples Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER dává snadno svou desátou branku sezóny, po skvělé přihrávce Richardse, který našel obloučkem najíždějícího Cartera, ve středním pásmu. Je rozhodnuto, Kings vítězí! Asistence: Michael Richards, Drew Doughty.
     
    46:28
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilová hra Kings! JAKE MUZZIN výborně zmátl v mezikruží obranu Ducks v čele s gólmanem Fasthem, který se již přesouval ve směru předpokládaného směru přihrávky, ovšem pak přišla blesková střela a puk končí v síti! Asistence: Anze Kopitar, Vjačeslav Vojnov.
     
    44:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Důraz na brankovišti se nyní vyplácí domácím! Na začátku všeho byla dobrá práce Kopitara. Ten zavezl puk za bránu, přihrál na levé straně připravenému VJAČESLAVU VOJNOVI, jeho střelu jen tak tak zkrotil Fasth, ovšem nakonec se "šourající" puk přece jenom dostal za záda Fastha a poté do brány, což ještě v brankovišti kontroloval dobře postavený Williams, který byl původně označen jako autor branky. Asistence: Anze Kopitar, Dustin Brown.
     
    37:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom se domácí prosadili! Svým šestým gólem v sezóně se prosazuje DUSTIN BROWN, který překonává Fastha ukázkovou střelou zápěstím, kdy zazvonila pravá tyč, od které se puk odráží do sítě. Asistence: Anze Kopitar, Justin Williams.
     
    25:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    SAKU KOIVU předvedl obraně Kings svou zkušenost, počkal si na pravé straně, až se k němu odrazí puk a snadno do odkryté části branky dává vedoucí gól Anaheimu. Přesouvající se Quick byl na jeho střelu krátký. Asistence: Francois Beauchemin, Ben Lovejoy.
     
    23:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DUSTIN PENNER se dočkal! Po skvělé přihrávce Stolla se Penner natáhl před Fasthem na teč a puk zaplul pod pravou rukou gólmana do branky. Kings srovnávají stav utkání. Asistence: Jarret Stoll, Dwight King.
     
    20:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup hostů do druhé třetiny! Getzlaf našel z levé strany před brankou "operujícího" ANDREW COGLIANA, který tečuje puk za záda přesouvajícího se Quicka a hosté jdou do vedení. Asistence: Ryna Getzlaf, Corey Perry.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 24. Penner (Stoll, King), 38. Brown (Kopitar, Williams), 45. Vojnov (Kopitar, Brown), 47. Muzzin (Kopitar, Vojnov), 60. Carter (Richards, Doughty) - 21. Cogliano (Getzlaf, Perry), 26. S. Koivu (Beauchemin, Lovejoy)


    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) - Muzzin, Doughty, Scuderi, Vojnov, Ellerby, Drewiske - J. Williams, Kopitar, D. Brown - Lewis, Richards, Carter - Penner, Stoll, King - Clifford, Fraser, J. Nolan
    Anaheim Ducks: Fasth (Hiller) - Souray, Beauchemin, Fowler, Allen, Lydman, Lovejoy - Beleskey, Getzlaf, Perry - Ryan, S. Koivu, Selänne - Cogliano, Bonino, Winnik - Maroon, Holland, Staubitz

    Rozhodčí: L´Ecuyer, Walkom - Miller, Wheler

    Diváci: 18118
    bahis siteleri