Arnhem – Utrecht 2:0 (kon.)
konec
SBV Vitesse Arnhem
2:0 (1:0)
FC Utrecht
Pátek 01.03.2013, 20:00 • GelreDome, Arnhem • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    89
    Teď se v pokutovém území výborně uvolnil van der Gun, jenž se prezentoval prudkou hlavičkou, ale balon se mezi tři tyče nakonec nevešel.
     
    87
    V obrovské šanci se ocitl van der Maarel, jenž mohl snížit na 2:1, ale Velthuizen výborně zasáhl a střelu vyrazil na rohový kop.
     
    82
    Ibarra postupoval sám na brankáře, nicméně hostující gólman si připsal skvělý zákrok a střelecký pokus vyrazil na rohový kop.
     
    80
    Hosté využívají dalšího střídání. Hrací plochu opouští Oar, nahrazuje ho Schepers.
     
    74
    Havenaar mohl přidat dnešní druhou trefu, ale jeho střelecký pokus skončil nad brankou. Ideální pozici mu přichystal Bony.
     
    70
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Johan Maartensson, přichází Leon de Kogel.
     
    70
    Mulenga postupoval sám na Velthuizena, ale ten ho vychytal.
     
    60
    Žlutou kartu za faul obdržel Mark van der Maarel.
     
    56
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Přihrávku za obranu obdržel WILFRIED BONY, jenž si ukázkově zpracoval míč a navedl si jej na pravačku. Následně přesnou trefou k tyči nedal Ruiterovi šanci, a zvýšil tak vedoucí skóre na 2:0.
     
    54
    Hosté vybojovali rohový kop. V šanci se totiž ocitl Oar, jenž se prezentoval velmi jedovatou střelou, ale domácí brankář výborně zasáhl.
     
    52
    Do zajímavé pozice se dostával v pokutovém území van der Gun, ale pozorný Velthuizen vyběhl z brány a důrazným zákrokem uklidil balon do své náruče. Van Der Gun se tak ke střele nedostal.
     
    31
    Dnešní první žlutou kartu obdržel Tommy Oar, jenž zbytečně fauloval ve středu hřiště.
     
    27
    Gól na hlavě měl Mulenga, jenž mířil z bezprostřední blízkosti, ale domácí brankář zůstal stoprocentní a balon lapil do rukavic.
     
    19
    Kvůli zranění opouští hrací plochu Simon Cziommer, kterého nahrazuje Frank van der Struijk.
     
    18
    V šanci se ocitl Bony, ale jeho střelecký pokus z osmnácti metrů branku jen těsně minul.
     
    15
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Z pravé strany přilétl do pokutového území centr, kde se výborně uvolnil MIKE HAVENAAR, jenž si připravil balon na levačku a přesnou trefou poslal míč do brány.
     
    9
    Před začátkem dnešního zápasu všichni na stadionu drželi minutu ticha za zesnulého bývalého obránce Arnhemu a také bývalého trenéra. Tím zesnulým je Theo Bos, jenž podlehl rakovině.
     
    7
    Standardní situaci si vzal na starost Oar, jenž ze své kopačky vyslal jedovatou střelu, ale balon se mezi tři tyče nevešel. Nicméně střela to byla opravdu nebezpečná.

    Lucie Rapantová

    Branky: 15. Havenaar, 56. Bony

    Karty:   31. Oar (UTR), 60. Maarel (UTR)


    SBV Vitesse Arnhem: Velthuizen ─ Kalas, Kashia, van der Heijden, van Aanholt ─ van Ginkel, Havenaar, Cziommer (19. van der Struijk) ─ Ibarra, Bony, Kakuta.
    FC Utrecht: Ruiter ─ van der Maarel, van der Hoorn, Wuytens, Bulthuis ─ Duplan, Martensson (70. de Kogel), Kali ─ Oar (80. Schepers) ─ van der Gun, Mulenga.

    Rozhodčí: Nijhuis ─ Boonman, van de Ven
    bahis siteleri