Mladá Boleslav – Přerov 2:3 (kon.) | Olomouc – Hr. Králové 5:6 (po s.n.)
po s.n.
HC Olomouc
5:6 (2:2, 1:1, 2:2 – 0:0)
Královští lvi Hradec Králové
Středa 06.03.2013, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rozhodující branku si připisuje DRAHOŠ JEBAVÝ!
     
    Michal Musil překonal Motálka se svou stahovačkou a Hradec vítězí
     
    Drahoš Jebavý uspěl střelou pod víko - 0:1
     
    61:33
    Šance pro Hradec! Za sekání usedá na trestnou lavici Tomáš Šoustal (OLO).
     
    58:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradci se konce třetin opravdu daří! Před brankou Tomáše Motálka si nejdůrazněji počínal JAN TVRDÍK, který srovnává na 5:5! Asistence: Lukáš Bezděk.
     
    57:43
    Vlastimil Šeda se proháčkoval až do útočného pásmu, odkud prudkou střelou švihem pálem umístil kotouč do pravého horního rohu. Nakonec však byl tento pokus nepřesný.
     
    52:09
    Vzápětí mohl srovnat David Gančarčík, který se prohnal kolem levého hrazení až před Motálka. Při zakončení byl ale vyveden z míry Lukášem Kočiříkem (OLO), který usedá na trestnou lavici.
     
    51:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Avšak z ničeho nic Hradečtí skórují! Nepříliš důrazná MARKA MALINSKÉHO propadla domácí brankáři pod levým betonem. Zdá se, že konec zápasu může být ještě hodně dramatický. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    48:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti odskakují do dvoubrankového vedení! Zmatek před hradeckou brankou vyřešil dorážkou do odkryté klece MICHAL ČAMEK! Bez asistence.
     
    47:30
    Ihned po gólu se do výměny názorů dostal právě Tomáš Šoustal (OLO) s hostujícím Danielem Voženíkem. Oba hráči dostávají menší trest.
     
    47:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora si vytvořila v soupeřově území tlak, který postupně vygradoval v branku! Parádní nahrávku zpoza branky z hole Jana Brandýse využil TOMÁŠ ŠOUSTAL, který kompletuje hattrick! Asistence: Jan Brandýs.
     
    43:46
    Za držení protihráče je vyloučen hradecký útočník Michal Musil (HKR).
     
    43:09
    Michal Čamek vykroužil z rohu kluziště až před Veselého, svou střelu ale namířil pouze do pravé tyčky! Velká šance domácího mužstva.
     
    39:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Hradec stejně jako v první části udeřil v posledních vteřinách! Mora mohla několikrát vyhodit kotouč ze svého pásma, neudělala to a k černé gumě se dostal MICHAL MUSIL. Ten si z rohu sjel až před branku Motálka a střelou pod víko vteřinu před koncem druhé části srovnává na 3:3! Asistence: Marek Malinský.
     
    38:11
    Heža se své šance nakonec ale dočkal, po vybruslení z rohu kluziště ale nastřelil jenom levou tyčku hradecké branky!
     
    34:40
    Tomáš Ministr (OLO) je za podražení na dvě minury vykázán mimo hru.
     
    33:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ ŠOUSTAL předjel dva hostující beky, kteří měli k puku blíž, a tváří v tvář brankáři Veselému uspěl s bekhendovou kličkou! Mora se tak díky druhému přesnému zásahu Tomáše Šoustala dostává v utkání znovu do vedení! Asistence: Jan Brandýš.
     
    28:38
    Za podražení usedá na trestnou lavici Jan Brandýs (OLO).
     
    28:17
    To však mohl změnit David Nesvadba, který se z obrany vyřítil až před brankáře Veselého, jeho rána ale nakonec mířila vedle!
     
    21:02
    Mora zahrozila ve vlastním oslabení! Michal Čamek propáchl u levé tyčky Veselého branky jen naprázdno!
     
    20:38
    Do velké šance se ve vlastním oslabení tlačili hostující hráči! Radek Pilař mohl zakončovat do odkryté klece, ovšem menším háčkem ho vyrušil Tomáš Šoustal (OLO).
     
    19:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lekhomyslná hra se Olomouckým v dlouhé přesilovce vymstila! Chybu domácí obrany na modré čáře využil DANIEL KLEMENC, který s pomocí tyče vyrovnává před koncem první třetiny na 2:2! Bez asistence.
     
    16:25
    Hosté se v oslabení tlačili do velké šance! Voženílek ovšem v situaci dva na jednoho nedal puk na hůl Pilaře přesně!
     
    15:51
    Matěje Pavlovského srazil nečistým hitem uprostřed kluziště hostující Martin Matějček (HKR). Domácí hráč se z ledu zvedal hodně dlouho, po zákroku zůstává i krev na ledě. Pavlovský ale odchází do kabin naštěstí po svých, ovšem s tržnou ránou v obličeji. Hradecký Matějček inkasoval trest pěti minut plus osobní trest do konce utkání.
     
    13:05
    Jiří Horák (OLO) dostává menší trest za hákování. Mora se tak bude muset čtyři a třicet vteřin bránit ve třech.
     
    12:34
    Tomáš Motálek se stihl parádně přesunou proti střele z prostoru pravého kruhu!
     
    11:39
    Je tu první přesilovka dnešního zápasu. Tu si budou moci zahrát hokejisté Hradce Králové, domácí totiž špatně vystřídali a hráli chvíli v šesti. Trest odpyká Tomáš Šoustal (OLO).
     
    09:49
    Na druhé straně naopak dostal zpoza branky do prostoru mezi kruhy nabito Vlastimil Šeda, který však ztroskotal na výborném Tomáši Motálkovi!
     
    08:43
    Bitka mezi domácím Janem Kropáčem (OLO) a hostujícím Martinem Matějčkem (HKR). Oba hráči vyfasovali za pěstní souboj čtyři minuty.
     
    06:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora avšak odpovídá bleskově! Rychlý kontr dokázal střelou z pravého kruhu přetavit v druhou olomouckou branku TOMÁŠ MARKL! Asistence: Robert Horák, Jakub Heža.
     
    06:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradeckým mladíkům se podařilo srovnat s Kohouty krok! Střelou mezi betony nachytal na hruškách brankáře Motálka DRAHOŠ JEBAVÝ! Asistence: Michal Musil.
     
    04:34
    David Gančarčík šikovně vybruslil z rohu kluziště a dostal se ke střele z mezikruží. Motálek proti střelci ale vyjel a příležitost mu zneškodnil!
     
    00:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Naopak hned první střela na hradeckou branku končí v síti! Po nahrávce Matěje Pavlovského se do útočného pásma vřítil TOMÁŠ ŠOUSTAL, který střelou švihem nedal brankáři Veselému šanci zasáhnout! Asistence: Matěj Šoustal, Jan Brandýs.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 1. Šoustal T. (Pavlovský, Brandýs J.), 7. Markl (R., Heža J), 34. Šoustal T. (Brandýs J.), 48. Šoustal T. (Brandýs J.), 49. Čamek - 7. Jebavý (Musil), 20. Klemenc, 40. Musil (Malinský), 52. Malinský (Voženílek), 59. Tvrdík (Bezděk), ?. Jebavý


    HC Olomouc: Motálek (Urbisch) – Nesvadba, Brandýs J. (C), Majer, Klvaňa, Horák R., Hrabica, Škoda, Gatěk – Kočiřík, Šoustal T., Pavlovský – Ministr T., Kropáč, Čamek – Horák J., Heža J., Markl.
    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Červený) – Skála, Novotný, Souček, Bezděk, Gančarčík, Matějček, Voříšek, Bureš, Havránek – Tvrdík J., Musil, Malinský, Šeda, Voženílek, Voženílek, Jebavý, Pilař (C), Klemenc.

    Rozhodčí: Klimecký – Řehulka, Nazad.
    bahis siteleri