Columbus – Edmonton 4:3 (po s.n.) | Washington – Boston 4:3 (po pr.) | New Jersey – Tampa 2:5 (kon.)
NY Islanders – Montreal 6:3 (kon.) | Carolina – Buffalo 4:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 4:1 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 4:2 (kon.) | Detroit – Colorado 2:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 2:3 (po s.n.) | Los Angeles – St. Louis 6:4 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (2:2, 0:0, 2:0)
Philadelphia Flyers
Středa 06.03.2013, 01:30 • Madison Square Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Lundqvist ještě na závěr utkání předvádí famózní zákrok, při kterém vytáhnul puk po otočení se v brankovišti!
     
    57:06
    Stejně jako Hartnell dopadl i Stu Bickel na straně druhé. Jeho důvod je ale přesně opačný - Bickel totiž ze střídačky strkal do Hartnella na ledě.
     
    57:06
    Scott Hartnell dostává trest do konce utkání za strkání do hráčů soupeře na střídačce.
     
    52:42
    Do šance se ale teď dostávají hosté! Tvrdou střelu od modré čáry vyrážečkou blokuje Lundqvist.
     
    52:22
    Letcům nevydržely nervy a tak se snažili alespoň vyvolat potyčku. V ní byl nejaktivnější Scott Hartnell, který také dostává dvě minuty. Uvidíme tedy další power play Jezdců.
     
    51:42
    Poprvé v zápase tu máme dvoubrankové vedení! Derek Stepan vyvážel po křídle puk, ale viděl plně rozjetého RICKA NASHE, který po obdržení přihrávky uháněl sám do brejku. Ten bývalý kapitán Columbusu proměnil s přehledem kličkou do bekhendu.
     
    48:49
    Simon Gagne je vyloučený za držení hokejky Steva Emingera.
     
    42:50
    Gól! Jezdci udeřili zčistajasna a získávají vedení na svou stranu! Po pravém křídle vyvážel puk ze své třetiny RICK NASH, který po přejetí do útočného pásma nic zbytečného nevymýšlel a raději přesně zakončil mezi Bryzgalovo tělo a vyrážečku.
     
    35:17
    Flyers byli blízko třetí brance! Několik hráčů se snažilo stínit, či dorážet v prostoru před Henrikem Lundqvistem, ale švédský elegán dlouho odporoval. Nejaktivnější byl Simmonds, jemuž nechybělo mnoho k tomu, aby se mohl radovat ze své druhé branky večera.
     
    29:15
    A další velké šance! Nejdříve Derek Stepan posílal zpoza branky překrásnou nahrávku Ricku Nashovi, ale ten podobný pas nečekal, takže nezakončil. Na druhé straně si pak Lundqvist musel poradit s dělovou ránou, kterou vyslal jeden z hráčů soupeře.
     
    27:58
    Marián Gáborík pálil tvrdou dělovku z levé strany, ale Bryzgalov vytáhl parádní zákrok lapačkou, kterou projektil vyrazil!
     
    23:03
    Bruno Gervais obdržel dvě minuty za hákování. Rangers tak budou mít příležitost přesilové hry.
     
    19:31
    A Rangers mohli v poslední minutě první periody dokonce otočit! Po více dobrých střelách tomu byl nejblíže na brankovišti bojující Rick Nash, ale kanadský útočník trefil jen beton svého ruského soka.
     
    19:19
    Tak to byla lahůdka! Kapitán domácích RYAN CALLAHAN svým druhým gólem v zápase zařídil srovnání, když se protáhl kolem padajícího Timonena po levém křídle, aby další kličkou zasunul puk za Ilju Bryzgalova!
     
    17:07
    Philadelphia bleskově využívá druhou přesilovku a otáčí stav utkání! Akci založil Wayne Simmonds, který puk podržel v rohu a nezazmatkoval. Díky tomu si mohl všimnout do středu sjíždějícícho JAKUBA VORÁČKA, který nadvakrát puk propasíroval za Lundqvistova záda.
     
    16:53
    A máme tu další přesilovku pro hosty. Tentokrát se proti pravidlům provinil kapitán Rangers Ryan Callahan.
     
    14:06
    Blueshits se povedlo v oslabení ujet do přečíslení! Michael Del Zotto ale střelu z mezikruží nezamířil mezi tři tyče.
     
    13:06
    Po několika výtečných nahrávkách se na pravm křídle objevil úplně volný Jakub Voráček! Český rodák ale na Lundqvista nevyzrál.
     
    12:33
    Rick Nash se v přetlačované o puk zavěsil za Jakuba Voráčka. Od sudích proto obdržel dvě minuty za držení.
     
    07:18
    A i Philladelphia využívá své první početní výhody večera! Po několika dobrých nahrávkách se mezi roztaženou obranou Jezdců prosadil WAYNE SIMMONDS, který na brankovišti ztečoval střílenou přihrávku do poloodkryté branky soupeře.
     
    06:50
    Rozhodčí si u střídaček všimli faulu newyorského Stua Bickela. Ten se sice hodně zlobí, ale svému dvouminutovému trestu se ani přesto nevyhne. Philladelphia si tak po komerční přestávce zahraje svojí první přesilovku večera.
     
    01:30
    A power play byla využitá téměř okamžitě! Jezdci vyhráli ve středním pásmu souboj u mantinelu, díky čemuž mohla dvojice Derek Stepan - RYAN CALLAHAN ujet do přečíslení. Druhý jmenovaný pak měl po nádherné nahrávce prvního pozici jednoduchou.
     
    01:09
    Gáboríkovu dorážku chtěl dorážet Ryan Callahan, který byl při své snaze zahákovaný Timmonenem. Následuje přesilovka pro Rangers.
     
    01:06
    Z přečíslení tří proti dvěma pálil Marián Gáborík!

    Šimon Pilek

    Branky a nahrávky: 2. Callahan (Stepan, Gáborík), 20. Callahan (McDonagh), 43. Nash (Girardi), 52. Nash (Stepan, Callahan) - 8. Simmonds (Giroux, Voráček), 18. Voráček (Simmonds, Timonen)


    New York Rangers: ÚTOK: Carl Hagelin, Derek Stepan, Ryan Callahan, Rick Nash, Michael Haley, Marián Gáborík, Tylor Pyatt, Brian Boyle, Darroll Powe, Jeff Halpern, J. T. Miller
    OBRANA: Michael Del Zotto, Marc Staal, Dan Girardi, Ryan McDonagh, Anton Stralman, Steve Eminger, Stu Bickel
    BRANKÁŘI: Henrik Lundqvist (Martin Biron)

    Philadelphia Flyers: ÚTOK: Brayden Schenn, Simon Gagne, Sean Couturier, Wayne Simmonds, Scott Hartnell, Maxime Talbot, Ruslan Fedotěnko, Claude Giroux, Zac Rinaldo, Harry Zolnierczyk, Danny Briere, Jakub Voráček
    OBRANA: Braydon Coburn, Nicklas Grossmann, Luke Schenn, Bruno Gervais, Erik Gustafsson, Kimmo Timonen
    BRANKÁŘI: Ilja Bryzgalov (Brian Boucher)

    Rozhodčí: HLAVNÍ: Steve Kozari + Tom Kowal, ČÁROVÍ: David Brisebois + Tim Nowak

    Diváci: 18 200
    bahis siteleri