Philadelphia – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Toronto – Carolina 6:3 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:0 (kon.)
Florida – Buffalo 5:4 (2:1 po s.n.) | Ottawa – NY Rangers 3:0 (kon.) | Nashville – Arizona 4:7 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 2:4 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:1 (kon.) | San Jose – Detroit 2:0 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:7 (3:6, 1:0, 1:0)
Arizona Coyotes
Pátek 29.03.2013, 01:00 • Bridgestone Arena - Nashville, TN • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, dobrou noc a u NHL zase nashledanou. (03:46:05)
     
    Hvězdy zápasu:

    1. Radim Vrbata (PHO)
    2. Rostislav Klesla (PHO)
    3. Martin Hanzal (PHO)

    Troufáme si tvrdit, že je to vůbec poprvé v historii, kdy má Česká republika všechny hráče na třech místech Hvězd zápasu NHL!
     
    Vzpomínat ve zlém budou na utkání všichni tři gólmani. Zatímco LeBarbera v bráně Phoenixu nepředvedl moc jistý výkon, jeho soupeři Rinne s Masonem na tom byli o dost hůře. Finská jednička se pakovala z kluziště po čtyřech minutách a třech inkasovaných brankách, náhradník Mason ovšem mezi třemi tyčemi také dlouho nevydržel, už vůbec ne až do konce, a po 1. třetině, ve které pustil rovněž tři góly, zase přenechal místo Rinnemu.
     
    Český fanoušek může mít radost z výkonů Rostislava Klesly, který si připsal hned čtyři nahrávky, také Radima Vrbaty, jenž vsítil dva góly a na jeden přihrál, a třetího do party Martina Hanzala, u nějž najdeme statistiku dvou nahrávek a jedné branky. Připomeňme, že tohle všechno stihli všichni tři výtečníci už v 1. třetině! Martin Erat se v dresu Nashvillu jinak rovněž prosadil, nahrával na poslední gól zápasu Weberovi.
     
    První třetina možná vejde do análů nejzajímavějších okamžiků této sezóny NHL. Takovou přestřelku, jakou oba týmy předvedly, by nezkrotil možná ani Chuck Norris. Hosté vedli po devíti minutách už 0:5! O minutu později byl stav již 2:5, skóre se po dvaceti minutách zastavilo jinak na čísle 3:6. Další dvě třetiny se už dohrávaly vlastně jen z povinnosti. Přesto klobouk dolů, od Nashvillu a Phoenixu by se takový průběh zřejmě moc čekat nedal.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání sleduje 17113 diváků.
     
    59:50
    Rinne má za brankou puk v moci, bude možná tím posledním, kdo se ho v tomhle utkání dotkne.
     
    59:10
    Padesát vteřin do konce, hosté vyhodili na icing. Pár sekund předtím jinak Hörnqvist trefil levou tyčku po pěkném sólu.
     
    58:20
    Torres se nehnal dopředu, radši podržel puk v útočném pásmu. Následně vyhodil do bezpečí Bissonnette.
     
    57:39
    Moss se málem dostal ke střelbě, obrana Nashvillu si nakonec dokázala poradit. Dohrát jen vše ve zdraví, to je cíl obou týmů.
     
    56:41
    Hodně nepřesností na obou stranách, puky se míchají z jednoho pásma do druhého.
     
    55:39
    Vrbata se nyní snažil v rohu kluziště něco vymyslet. Možná by rád uviděl na svém kontě branek číslo tři. Po téhle akci na to může zapomenout.
     
    55:04
    Yandle předal puk na pravou stranu, odtud vypálil jeho spoluhráč, ovšem nepřesně. Rinne jinak tuhle třetinu nemusí skoro vůbec zasahovat.
     
    53:45
    Josiho rána byla pořádně nebezpečná. Švýcar pak pálil ještě jednou, následně z vyložené pozice nepřekonal rozházeného LeBarberu volný Beck.
     
    53:21
    Fisher zakombinoval se svým spoluhráčem, z pravého kruhu vystřelil, avšak hostující gólman byl na tuhle situaci připravený.
     
    52:27
    Kojoti nyní dobře brání svoje pásmo, na soupeře dotíral Klinkhammer, jemuž se vyplatila píle a pracovitost.
     
    51:53
    Domácí se ještě tlačí do zakončení. Nymí z první po přihávce zpoza branky pálil Mueller, LeBarbera ovšem skvěle zasáhl.
     
    51:06
    Oba týmy v plném počtu.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 10. Legwand (Blum, Bourque), 10. Clune (Josi, Hörnqvist), 17. Borque (Legwand, Beck), 51. Weber (Fisher, Erat) – 2. Hanzal, 4. Vrbata (Klesla, Hanzal), 4. Moss (Klinkhammer, Klesla), 8. Lombardi (Klesla, Boedker), 9. Yandle (Vrbata, Doan), 16. Vrbata (Klesla, Hanzal), 23. Vermette (Bissonnette, Schlemko)


    Nashville Predators: Rinne (4. Mason, od 21. znovu Rinne) – Weber, Josi, Klein, Bartley, Blum, Gill – Erat, Fisher, Kosticyn – Beck, Legwand, Bourque – Hörnqvist, Spaling, Clune – Butler, Mueller, Yip
    Arizona Coyotes: LaBarbera (Johnson) – Schlemko, Ekman-Larsson, Morris, Yandle, Stone, Klesla, Bissonette – Doan, Vermette, Boedker – Sullivan, Hanzal, Vrbata – Moss, Gordon, Klinkhammer – Chipchura, Lombardi, Torres

    Rozhodčí: Devorski, Dwyer – Sharrers, Amell

    Diváci: 17113
    bahis siteleri