Philadelphia – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Toronto – Carolina 6:3 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:0 (kon.)
Florida – Buffalo 5:4 (2:1 po s.n.) | Ottawa – NY Rangers 3:0 (kon.) | Nashville – Arizona 4:7 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 2:4 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:1 (kon.) | San Jose – Detroit 2:0 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:7 (3:6, 1:0, 1:0)
Arizona Coyotes
Pátek 29.03.2013, 01:00 • Bridgestone Arena - Nashville, TN • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Padesát vteřin do konce, hosté vyhodili na icing. Pár sekund předtím jinak Hörnqvist trefil levou tyčku po pěkném sólu.
     
    53:45
    Josiho rána byla pořádně nebezpečná. Švýcar pak pálil ještě jednou, následně z vyložené pozice nepřekonal rozházeného LeBarberu volný Beck.
     
    51:53
    Domácí se ještě tlačí do zakončení. Nymí z první po přihávce zpoza branky pálil Mueller, LeBarbera ovšem skvěle zasáhl.
     
    50:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Autorem branky je SHEA WEBER, který tak trochu probudil ospalou Bridgestone Arénu. Fisher mu přenechal puk zadovkou a domácí forvard pak přesnou střelou k levé tyči z pravého kruhu překonal LeBarberu. Bod si za nahrávku připisuje také Čech Erat. Asistence: Mike Fisher, Martin Erat.
     
    49:06
    Klesla (PHO) a Yip (NAS) si vybrali pohodlí na trestné lavici za svou bitku. A nějakou dobu si tam posedí.
     
    49:06
    Klesla se dostal do bitky s Yipem. Ta byla ovšem krátká, domácí forvard se ocitl na zemi, než stačil říci první ostřejší slovo vůči soupeři.
     
    46:00
    Klesla (PHO) se dopustil hákování. A Nashville si zahraje nyní přesilovku.
     
    43:15
    Hra vysokou holí, Klinkhammer se držel za obličej. A Fisher (NAS) si posedí na dvě minuty.
     
    39:19
    Tutovka pro Predators! Fisherova střela se odrazila málem k Yipovi, který ale z těžké pozice baseballovým způsobem puk nezachytil.
     
    36:24
    Podražení se nyní dopustil Schlemko (PHO) a hosté budou znovu během krátké chvíle v oslabení.
     
    33:12
    Další přesilovka pro Predátory. Za sekání jde na dvě minuty na trestnou lavici Bissonnette (PHO).
     
    31:07
    Sympatické! Predátoři se snaží se zápasem ještě něco udělat. Ale Fisher nyní neměl štěstí v koncovce.
     
    23:17
    Hosté poprvé v oslabení, Ekman-Larsson (PHO) usedá na dvě minuty na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    22:44
    Phoenix právě vstřelil branku!
    ANTOINE VERMETTE dostal parádní přihrávku od Bissonnetteho, který se obtočil kolem soupeře, a jeho spoluhráč neměl problém trefit prázdnou branku. Rinnemu se zase nezadařilo, inkasuje jen tři minuty poté, co se vrátil zpátky na led za Masona. Asistence: Paul Bissonnette, David Schlemko.
     
    20:02
    V brance se místo Masona objevuje znovu Rinne, který led opustil ve 4. minutě. Jeho náhradník totiž pak předvedl možná ještě horší výkon, takže se domácí rozhodli Rinneho poslat zpět do hry.
     
    19:23
    Josiho ránu se snažil tečovat Bourque! A LeBarbera vytasil fantastický zákrok. Vypadá to, že desáté branky se nakonec nedočkáme.
     
    18:06
    Hanzal se blížil druhému gólu po vzoru Vrbaty! To je podívaná, jak má být. Teď byl ve dvou tutovkách, ale ani jednou nedotlačil puk za záda Masona.
     
    16:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    GABRIEL BORQUE ze vzduchu jen tak ťukl do puku a dorazil ho za záda dezorientovaného LeBarbery u levé tyčky. Legwand hostujícího brankáře ještě nepřekonal, byl přitom před ním úplně sám, zařídil to za něj nakonec jeho spoluhráč. Devátý gól této třetiny. Dočáme se i desátého? Asistence: David Legwand, Taylor Beck.
     
    15:57
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Šestý gól Phoenixu v téhle třetině. RADIM VRBATA a jeho druhá trefa zápasu poté, co díky svému důrazu z blízkosti dotlačil puk za Masona a našel v jeho výstroji nepatrnou skulinku. Nahození z úhlu přitom obstaral jeho český kolega Klesla, pro něhož je to čtvrtá nahrávka zápasu. Asistence: Rostislav Klesla, Martin Hanzal.
     
    11:47
    Nashville se žene za dalším gólem! Spaling se tlačil k zakončení, nakonec ani Klein LeBarberu nepřekonal. Ten byl nyní pod velkým tlakem.
     
    09:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přestelka, jakou tu NHL dlouho neviděla! RICHARD CLUNE před brankou parádně tečoval střelu od modré čáry ze strany Josiho. Sedm gólů za 10 minut? Možná že ani v házené se něco podobného kolikrát nevidí. Sudí ještě situaci přezkoumali podle videorozhodčího, vše ale uznali za regulérní. Asistence: Roman Josi, Patric Hörnqvist.
     
    09:03
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators přidávají čestný úspěch. DAVID LEGWAND se objevil sám před LeBarberou po přihrávce z pravé strany od Bluma a v koncovce se sám před hostujícím brankářem nemýlil. Gólové velikonoční hody pokračují. Asistence: Jonathon Blum, Gabriel Bourque.
     
    08:26
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Tohle je pořádná ostuda pro domácí tým. První využitá přesilovka pro Phoenix. Búra dostali domácí ani ne za deset minut. Rána KEITHA YANDLEHO od modré čáry totiž byla skrytá, takže Mason ji zase pouští za svá záda, protože na ní dobře neviděl. Asistence: Radim Vrbata, Shane Doan.
     
    07:53
    Clune (NAS) jde za hrubost na dvě minuty. Predátoři nyní kousají na nesprávném místě.
     
    07:08
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hosté dlouho kombinovali v útočné třetině. Střela Klesly se ještě neujala, polapil ji Mason, pak ale dokázal puk v pohodě dorazit MATTHEW LOMBARDI za záda nepříliš jistého domácího brankáře. Asistence: Rostislav Klesla, Mikkel Boedker.
     
    03:50
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Rinne není vůbec ve své kůži. A nahradit ho jde Mason po třetím inkasovaném gólu už ve 4. minutě. Rychlá výměna ze strany domácích. Tentokráte se k DAVIDU MOSSOVI odrazila dlouhá přihrávka Klinkhammera k pravé tyči, odkud neměl najíždějící si hostující forvard problém skórovat do poloprázdné branky. Asistence: Rob Klinkhammer, Rostislav Klesla.
     
    03:42
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Další zásah českého útočníka! Dva góly během čtyř minut, takový kousek ještě tuto sezónu oba nepředvedli. Do listiny se zapsal po Hanzalovi také RADIM VRBATA, který tentokráte vyjel zpoza branky a bekhendovou střelou prostřelil Rinneho betony. Asistence: Rostislav Klesla, Martin Hanzal.
     
    01:46
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hosté vstupují do zápasu famózně! Chybu v obraně udělal Josi, u mantinelu totiž ztratil touš, jakmile si soupeři počínali důrazně. MARTIN HANZAL poté vypálil z úhlu hned z voleje a překvapil hodně nedůsledného Rinneho. Bez asistence.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 10. Legwand (Blum, Bourque), 10. Clune (Josi, Hörnqvist), 17. Borque (Legwand, Beck), 51. Weber (Fisher, Erat) – 2. Hanzal, 4. Vrbata (Klesla, Hanzal), 4. Moss (Klinkhammer, Klesla), 8. Lombardi (Klesla, Boedker), 9. Yandle (Vrbata, Doan), 16. Vrbata (Klesla, Hanzal), 23. Vermette (Bissonnette, Schlemko)


    Nashville Predators: Rinne (4. Mason, od 21. znovu Rinne) – Weber, Josi, Klein, Bartley, Blum, Gill – Erat, Fisher, Kosticyn – Beck, Legwand, Bourque – Hörnqvist, Spaling, Clune – Butler, Mueller, Yip
    Arizona Coyotes: LaBarbera (Johnson) – Schlemko, Ekman-Larsson, Morris, Yandle, Stone, Klesla, Bissonette – Doan, Vermette, Boedker – Sullivan, Hanzal, Vrbata – Moss, Gordon, Klinkhammer – Chipchura, Lombardi, Torres

    Rozhodčí: Devorski, Dwyer – Sharrers, Amell

    Diváci: 17113
    bahis siteleri