Rayo Vallecano – Malaga 1:3 (kon.) | Celta Vigo – Barcelona 2:2 (kon.) | Zaragoza – Real Madrid 1:1 (kon.)
Levante – Sevilla 1:0 (kon.)
konec
Real Zaragoza
1:1 (1:1)
Real Madrid
Sobota 30.03.2013, 20:00Zaragoza: La Romareda Kapacita: 34 600 • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    80
    Zčistajasna šance pro Zaragozu! Na nadýchaný balon z levé strany si nejvýše naskočil Helder Postiga, tentokrát ovšem musíme pochválit zákrok Diega Lopéze.
     
    77
    Místy nás hra uspává, nicméně teď se za obranu domácích dostal Khediry a mnoho nescházelo, aby zařídil obrat ve skóre. Jimenez ale skvěle vyběhl a šanci zmařil.
     
    72
    Ramos teď na obranné polovině doslova zboural pronikajícího Montaňese a po právu inkasuje žlutý kartonek.
     
    66
    Dohráno má Rodri, jeho místo zaujímá Rodriguez.
     
    65
    Málem si však domácí vybojovali zpět ztracené vedení! Postiga vletěl do obranné linie hostů jako uragán a míč se od nějak odrazil takovým způsobem, že pozorný Diego Lopéz musel předvést vynikající postřeh, aby pro svůj tým uchránil remízový stav.
     
    61
    První střídání z kuchyně José Mourinha. Dohráno má pro tuto chvíli Kaká, který vpustil an trávník Özila. Vzápětí odchází také Callejón a Arbeloa, novými hráči v kádru Realu jsou Di Maria a Khedira.
     
    59
    Na trávníku se nám dost přiostřuje. Nejprve se neúspěšně dožadoval odpískání pokutového kopu útočník Zaragozy Postiga, za pár okamžiků zastavil rodící se protiútok Madridských Rodri. Vzhledem k tomu, že to bylo nedovoleným způsobem, tak byla žlutá karta logickým vyústěním.
     
    53
    První střídání tohoto duelu, zraněného Apoňa nahrazuje v domácím výběru Romaric.
     
    49
    Neuvěřitelné šance madridského klubu! Nejprve tváří v tvář Jimenézovi stanul Ronaldo, následně zblízka trefil tyč Marceló a dorážející Essién z hranice vápna branku úplně minul!
     
    41
    Marcelo poslal do pokutového území krásný balon, který se snesl přímo na hlavu Essiéna, jehož hlavičku fantasticky zlikvidoval Jimenéz!
     
    38
    Real právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se ještě před koncem půle dočkal Real vyrovnání. Higuaín postrčil balon směrem na CRISTIANA RONALDA a ten střelou podél pravé tyče vyrovnal.
     
    27
    Modričův centr nadělal v pokutovém území pořádný zmatek! Po nejistém zákroku brankáře Jimeneze měl zřejmě největší šanci hlavičkující Pepe, ale jeho pokus zamířil těsně mimo.
     
    12
    První žlutý moment zápasu! Středopolař Realu Modrič si ve středu pole počíhal na Montaňese a dostává karetní varování.
     
    9
    Na druhé straně mohl velmi rychle vyrovnat Ronaldo, na nějž zapomněla domácí obrana, portugalský záložník ovšem branku vysoko přestřelil.
     
    6
    Zaragoza právě vstřelila branku!
    Jak dokáže být fotbal jednoduchý teď krásně ukázali fotbalisté Zaragozy. Apoňo ve středu pole nádherně uvolnil RODRIHO, který se trefil do protipohybu brankáře Casillase.

    Radek Barkman

    Branky: 6. Rodri – 38. Ronaldo

    Karty:   59. Rodri (ZAR) – 12. Modrič (REA), 72. Ramos (REA)


    Real Zaragoza: Jimenez – Sapunaru, Loovens, Abraham, Álvaro Gonzalez, Movilla, Apoňo, Paco Montaňes, Edu Oriol, Helder Postiga, Rodri.
    Real Madrid: D. Lopez – Ramós, Pepe, Arbeloa (60. Khedira), Marcelo, Kaká (61. Özil), Modrič, Essién, Callejón (60. Di Maria), C. Ronaldo, Higuaín.

    Rozhodčí: Undiano – Díaz, Calvo
    bahis siteleri