Schalke – Hoffenheim 3:0 (kon.) | Stuttgart – Dortmund 1:2 (kon.) | Freiburg – Mönchengladbach 2:0 (kon.)
Mohuč – W. Brémy 1:1 (kon.) | Augsburg – Hannover 0:2 (kon.) | Düsseldorf – Leverkusen 1:4 (kon.)
Bayern – Hamburg 9:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
9:2 (5:0)
Hamburger SV
Sobota 30.03.2013, 18:30 • Allianz Arena, München • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    86
    Hamburg právě vstřelil branku!

    ...A opět je z toho branka. Na centr si naskočil HEIKO WESTERMANN (2) a hlavou usměrnil míč do sítě. V tomto utkání už padlo jedenáct branek. Neuvěřitelné!
     
    76
    Bayern právě vstřelil branku!

    Domácí si ale rozhodně nenechají zkazit náladu. FRANCK RIBÉRY (7) zatáhl míč z levé strany do vápna a pak vyslal směr brána přízemní střelu, která prošla pod obráncem. Adler si ještě stačil na míč sáhnout, ale gólu nezabránil.
     
    75
    Hamburg právě vstřelil branku!

    ...Hosté si připisují čestný primát. Na rohový kop si naskočil JEFFREY BRUMA (2) a nedal Neuerovi šanci. Je to však slabá náplast na současný výsledek.
     
    68
    Bayern právě vstřelil branku!

    Další rozborka obrany Hamburgu. Robben perfektně načasoval přihrávku za obranu do vápna na Thomase Müllera, který viděl před bránou nabíhajícího CLAUDIA PIZARRA (4), jenž zamířil do prázdné brány. Brankář Adler už se jen ironicky usmívá, nic jiného mu také nezbývá.
     
    54
    Bayern právě vstřelil branku!

    A Claudio Pizarro hned gólovou přihrávku ARJENU ROBBENOVI (4) vrátil. Pizarro dobře napadal, získal míč a posunul ho Robbenovi, proti němu vyběhl brankář Adler, nizozemský hráč ho však míč lehce dloubl a brankáře přeloboval, další krásný gól.
     
    53
    Bayern právě vstřelil branku!

    Parádní zakončení od CLAUDIA PIZARRA (3). Robben zatáhl míč po pravé straně do vápna a následně přihrával před bránu právě na Pizarra, který skvělou patičkou poslal míč do sítě. Hattrick pro Pizarra.
     
    45
    Bayern právě vstřelil branku!

    Hrůzostrašná půle pro Hamburgu. Shaqiri svoji střelou napálil pouze tyč, míč se však odrazil k volnému CLAUDIO PIZARROVI (2), který už měl jednoduchou práci a poslal míč do prázdné brány a zaznamenává tak v zápase už druhý gól.
     
    33
    Bayern právě vstřelil branku!

    Velkým průšvihem to zavání pro Hamburg. On už to vlastně velký průšvih je. ARJEN ROBBEN (3) si narazil s Pizarrem, ten mu míč vrátil patičkou na hranici vápna, Robben udělal ještě jeden krok a pak míč napálil k pravé tyči.
     
    31
    Bayern právě vstřelil branku!

    Dva rohy, dva góly. Tentokrát centr nepřišel na přední, ale naopak na zadní tyč, kde byl CLAUDIO PIZARRO (1), který míč poslal z první do sítě. Adler byl opět bezmocný a smutně vytahuje míč ze sítě.
     
    19
    Bayern právě vstřelil branku!

    Domácím stačí zapnout jen v určitých chvílích a hned je z toho branka. Centr z rohového kopu mířil na přední tyč, kam si naběhl nikým nekrytý BASTIAN SCHWEINSTEIGER (6) a koníčkem nedal brankáři Adlerovi šanci.
     
    5
    Bayern právě vstřelil branku!

    Favorit začíná naplňovat předpoklady hned od úvodu zápasu. Kroos převzal míč na středu hřiště a přihrál XHERDANU SHAQIRIMU (2), který s míčem udělal pár kroků a pak naprosto přesně zamířil k pravé tyči.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 5. Shaqiri, 19. Schweinsteiger, 31. C. Pizarro, 33. Robben, 45. C. Pizarro, 53. C. Pizarro, 54. Robben, 68. C. Pizarro, 76. Ribéry – 75. Bruma, 86. Westermann


    Bayern Mnichov: (4 – 2 – 3 – 1) Neuer – Lahm (61. Rafinha) J. Boateng, Dante, Gustavo, Javi Martínez, Schweinsteiger – Robben (64. T. Müller), Kroos, Shaqiri (64. Ribéry) – C. Pizarro.
    Trenér: Jupp Heynckes.

    Hamburger SV: (4 – 2 – 2 – 1 – 1) Adler – Diekmeier, Bruma, Westermann, Aogo – Rincon (57. Rajkovič), Badelj (81. Kačar) – Skjelbred, Son (57. Arslan) – van der Vaart – Rudněvs.
    Trenér: Thorsten Fink.

    Rozhodčí: Winkmann – Bandurski, Assmuth – Schmidt

    Diváci: 71000
    bahis siteleri