Schalke – Hoffenheim 3:0 (kon.) | Stuttgart – Dortmund 1:2 (kon.) | Freiburg – Mönchengladbach 2:0 (kon.)
Mohuč – W. Brémy 1:1 (kon.) | Augsburg – Hannover 0:2 (kon.) | Düsseldorf – Leverkusen 1:4 (kon.)
Bayern – Hamburg 9:2 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
1:1 (1:0)
Werder Brémy
Sobota 30.03.2013, 15:30 • Coface Arena, Mainz • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Druhý poločas je v Coface Areně nastaven o dvě minuty. V té první zastavil možný brejk hostů na levé straně Shawn Parker a za svůj taktický faul vidí další žlutou kartu dnešního utkání.
     
    89
    Werderu to v útoku nevyšlo, a tak musel pádit zpět. Tom Trybull fauloval, a tak vidí žlutou kartu.
     
    85
    Poslední střídání domácího celku. Nicolai Müller odchází a na jeho místo příjde Shawn Parker, který v útoku doplní Szalaie.
     
    77
    První žlutá karta do hostujících řad. Přes Kirchhoffa se na levé straně hřiště už dostával Kevin de Bruyne, který však následně zbytečně upadl, a tak mu hlavní sudí Gräfe ukazuje žlutou kartu.
     
    75
    Obrovská šance Mainzu! Novic na trávníku Malli stál na pravé straně sám před Mielitzem, jenže svou velkou příležitost neproměňuje, když pálí pouze do nohou hostujícího brankáře!
     
    73
    Domácího Müllera zastavil ve vápně na hranici faulu Lukimya, a tak bude Mainz pouze rozehrávat rohový kop. Ještě před ním ale podruhé vystřídá. Malli nahradí na trávníku Ivanschitze.
     
    69
    Werder právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hosté zaslouženě srovnávají na 1:1! Papastathopoulosovu individuální akci zúročil centrem z pravé strany Arnautovič, který ve vápně našel AARONA HUNTA, od jehož špičky se míč odráží do sítě! Wetklo byl bez šance, a tak je dvacet minut před koncem srovnáno.
     
    68
    Ve velké šanci se po šťastném odrazu míče ocitl domácí Nicolai Müller. Ten měl na levé straně hodně prostoru k zakončení, které však bohužel pro Mainz pálí do skvělého Mielitze. Na druhé straně musel míč padající do branky z kopačky Ekiciho vyrazit pohotový Wetklo.
     
    62
    Následně střídá i Mainz. Thomas Tuchel stahuje ze hry Zimlinga, jehož nahradí Kirchhoffem.
     
    62
    První střídání utkání si připisují hosté. Ze hry odchází Bargfrede, kterého nahradí Marko Arnautovič.
     
    54
    Druhý poločas zatím nabízí hodně šancí na obou stranách! Tentokrát měl slušnou příležitost Werder. Centr z levé strany v podání de Bruyneho zakončoval z hranice pokutového území Petersen, ale jeho pokus se bohužel pro hosty pouze otřel o tyč!
     
    51
    Velké šance domácích! Po centru z pravé strany v podání Nicolaie Müller, hlavičkoval nejprve Ivanschitz, jenže Mielitz skvěle vyrazil. Brankář hostí již nemohl reagovat na následnou dorážku Zimlinga, která končí po zákroku Ignjovskiho na tyči!
     
    41
    Následně se hra po nepovedeném útoku domácích opět dostala na útočnou polovinu Werderu, kde Hunta fauloval Zdeněk Pospěch, který vidí žlutou kartu.
     
    28
    Niki Zimling je prvním hráčem, který dnes vidí žlutou kartu. Po svém faulu na levé straně hřiště ještě příliš diskutoval, a tak je potrestán.
     
    1
    Tým Mainz právě vstřelil branku!
    Dvanáct vteřin! Pouhých dvanáct vteřin a domácí tým jde do vedení! Hostující tým rozehrál na Gebre Selassieho, který posunul na stopera Lukimyu a vše se zdálo býti v pořádku. Hostující obránce ale nepochopitelně nahrál pouze na napadajícího Ivanschitze, jenž z levé strany našel volného ÁDÁMA SZALAIE, který prostřeluje Mielitze!

    Martin Mišovec

    Branky: 1. Szalai – 69. Hunt

    Karty:   28. Zimling (MAI), 41. Pospěch (MAI), 90+1. Parker (MAI) – 77. Bruyne (BRM), 89. Trybull (BRM)


    1. FSV Mohuč 05: (4-2-3-1) Wetklo – Bell, Svensson, Noveski, Pospěch – Baumgartlinger, Soto – N. Müller (85. Parker), Zimling (62. Kirchhoff), Ivanschitz (73. Malli) – Szalai.

    Trenér: Thomas Tuchel

    Werder Brémy: (4-2-3-1) Mielitz – Gebre Selassie, Lukimya, Papastathopoulos, Ignjovski – Bargfrede (62. Arnautovič), Trybull – Ekici, de Bruyne, Hunt – Petersen.

    Trenér: Thomas Schaaf

    Rozhodčí: Gräfe – Häcker, Kleve

    Diváci: 33 000
    bahis siteleri