Finsko – Rusko 3:5 (kon.) | Slovensko – Česko 2:5 (kon.)
konec
Slovensko
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
Česko
Pátek 12.04.2013, 17:00 • ZS Trnava • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ovšem, přišli o něj a naše reprezentační dvacítka přidává pátou trefu do Kutejovy svatyně. Do otevřené obrany Slovenska vnikl MARTIN PROCHÁZKA a svůj samostatný nájezd provedl znamenitě. Krásným blafákem překonává domácího brankáře. Bez asistence.
     
    54:49
    Na vyloučené 2:2. Za český tým srovnává tuto bilanci Martin Procházka, jenž vyfasoval dvě minuty za napadení.
     
    53:08
    Necelých sedm minut před koncem přihrál Tibenský parádně na Velikého. Ten se s ničím dlouho nepáral a rovnou pálil na Dolejše. Ten měl velké starosti, pokus slovenského útočníka šel na vzdálenější tyč, přesto si brankář z Havlíčkova Brodu poradil a zasáhl lapačkou.
     
    49:05
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Domácí opět velice rychle snižují a reagují na naši gólovou akci. EDUARD ŠIMUN se po vhazování dostal ke kotouči a sám před Dolejšem zakončil bekhendem do šibenice. Asistence: Marián Mikuš a Milan Kolena.
     
    47:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborně, opět soupeři výrazněji odskakujeme. VOJTĚCH TOMI si najel mezi kruhy a střelou z první propálil Kuteje. Ten se jen ohlédl na své obránce, kteří mu vůbec nepomohli. Asistence: Emil Švec, Jiří Běhal
     
    32:07
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Radost z třetí branky trvala něco málo přes minutu. EDUARD ŠIMUNA protečoval střelu od modré, kterou vyslal Kolena a Dolejš neměl šanci zasáhnout. Puk zapadl přesně do šibenice. Slováci tak velice rychle snižují a jsou zpět v kontaktu. Asistence: Milan Kolena, Stanislav Horanský.
     
    31:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skóre se ovšem mění na naší straně. Třetí gól těsně za polovinou duelu přidává další z útočníků pražské Sparty MARTIN MATĚJČEK. Kutej dokázal reagovat pouze na první střelu Fronka, kterou vyrazil pouze před sebe a dojíždějící všudybyl Matějček potřetí uklízí puk do sítě. Asistence: Jiří Fronk a Karel Plášil.
     
    29:34
    Tak přeci jen si Slováci vypracovali šanci. Hrehorčák našel zpoza brány najetého Gašpara, ten však napálil pouze Dolejšovy betony. Výborný zákrok českého brankáře, jenž dnes dostal přednost před Hrachovinou.
     
    28:00
    Až teď se Slováci dostali před naši bránu, ale trvání mělo pouze jepičí život. Následně se totiž do šance řítil Tomi, který mířil do levého horního růžku. Svůj pokus však nasměroval těsně vedle. Mohlo být 0:3, nestalo se tak.
     
    20:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborný začátek druhé třetiny pro české mužstvo. Sotva se diváci stihli usadit na svá místa, sledují druhý gól hostů. Uběhlo pouze osmnáct vteřin a po střele Simona vyrazil kotouč Kutej pouze před VOJTĚCHA TOMEČKA, který si už v takových pozicích umí poradit. Stejně jako včera, tak i dnes dává branku. Nyní to měl poměrně snadné, protože slovenský brankář nebyl vůbec jistý a celou situaci podcenil. Asistence: Dominik Simon.
     
    19:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže přeci jen využíváme početní výhodu. Včera to byl poměrně problém, dnes konečně hráči v této činnosti zabrali. Těsně před koncem první části hry se trefuje JAN VESELÝ, který se zorientoval ve skrumáži před bránou, našel kotouč u ležícího Kuteje a bezpečně ho dopravil do sítě. Asistence: Petr Mrázek, Adam Raška.
     
    18:05
    Další přesilovka pro český tým. Znovu Slováci dostávají trest za vyhození kotouče do hlediště. Provinil se Horanský.
     
    15:50
    Ihned na to v akci nejlepší hráč včerejšího zápasu s Ruskem. Dnes poprvé o sobě dává vědět mladý sparťanský útočník Dominik Simon, který se dostal z pravé strany až ke Kutejovi, ale ani nadvakrát ho nepřekonal. Slovenský brankář ucpal své stanoviště a nedovolil Simonovi otevřít skóre.
     
    12:21
    První přesilovku si zahrají také čeští hokejisté. Na trestné již sedí Majerčík, jenž vyhodil kotouč do hlediště. Takže jasné zdržování hry.
     
    03:28
    Jenže náš počáteční tlak na chvíli končí, protože je potrestán obránce Běhal za hru vysokou holí.
     
    02:34
    Obrovská šance českého týmu. Raška našel na pravém kruhu svého kolegu z Komety Mrázka a ten vyslal rychlou střelu na Kuteje. Ten nemusel zasahovat, protože český útočník orazítkoval tyč slovenské brány. Velká škoda, nicméně jsme začali velice dobře.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 33. Šimun (Kolena, Horanský), 50. Šimun (Mikuš, Kolena) – 20. Veselý (Mrázek, Raška), 21. Tomeček (Simon), 32. Matějček (Fronk, Plášil), 48. Tomi (Švec, Běhal), 60. Procházka


    Slovensko: Kutej – Gachulinec, Janovčík, Mikuš, Dinda, Palovič, Valjent, Majerčík, Klačko – Mančák, Gašpar, Lunter – Šimun, Kolena, Horanský – Tibenský, Gríger, Veliký – Hrehorčák, Mlynčár, Schroner. Trenér: Ernest Bokroš.
    Česko: Dolejš – Buchta, Tejnor, Běhal, Plášil, Plutnar, Hawlik, Havel – Tomeček, Simon, Harkabus – Fronk, Matějček, Procházka – Mrázek, Raška, Veselý – Tomi, Švec, Jergl. Trenér: Miroslav Přerost.

    Rozhodčí: J. Konc, Müllner – Výleta, Kacej

    Diváci: 533
    bahis siteleri