Rusko – Švédsko 5:4 (1:0 po s.n.) | Česko – Finsko 1:8 (kon.)
po s.n. (1:0)
Rusko
5:4 (2:2, 2:1, 0:1)
Švédsko
Sobota 13.04.2013, 15:00Turnaj čtyř (U17)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rozhodující nájezd proměnil tedy jeden z nejlepších Rusů na tomto turnaji ALEXANDER PROTAPOVICH šikovnou bekhendovou kličkou a střelou do horní poloviny branky.
     
    52:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nejprve spálili Švédi stoprocentí šanci, když nedokázali překonat vynikajicího Tretiaka do poloprázdné branky, následně však už AXEL OTTOSSON střelou z kruhu o tyčku pčece jen skóre vyrovnává. Asistence: Filip Karlsson, Gustav Forsling.
     
    27:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nejprve Kovacs orazítkoval v oslabení břevno, o pár vteřin později už se však MARTIN KARLSSON nemýlil. Asistence: Emil Johansson.
     
    25:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak pro Švédy je toto už hodně kruté, po jejich tlaku přichází už další branka Ruska, Osipov nejprve střelil do tyčky, DANIIL VOVCHENKO poté dorazil touš za Sönderströmova záda. Asistence: Artem Osipov, Ivan Nikolishin.
     
    24:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe ale přichází třetí gól Rusů, EDUARD NASSYBULIN vystřelil ze slušné vzdálenosti přímo do horního koutku branky. Asistence: Nikita Lyamkin.
     
    15:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi ale potvrdili svou dominanci z posledních momentů vyrovnávacím gólem, prosadil se DANIEL MUZITO BAGENDA. Asistence: Gustav Franzén.
     
    09:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    V čase 9:09 byl vyloučen Törnqvist a MAXIMU LAZAREVOVI stačilo na využití přesilovky jen několik sekund. Asistence: Alexander Protapovich.
     
    08:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno, po velkém závaru před ruskou brankou a velkých šancích Švédů se o vyrovnání postaral GUSTAF FRANZÉN. Asistence: Daniel Muzito Bagenda.
     
    05:24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A máme tu úvodní branku, po skončení přesilovky měli Rusové Švédy stále zamčené, čehož využil RADEL FAZLEYEV, jenž přesnou střelou otevírá skóre. Asistence: Anton Ugolnikov, Artem Osipov.

    Jan Mareček

    Branky a nahrávky: 6. Fazleyev (Ugolnikov, Osipov), 10. Lazarev (Protapovich), 25. Nasybullin (Lyamkin), 26. Vovchenko (Osipov, Nikolishin), 65. Protapovich – 9. Franzén (Bagenda), 16. Bagenda (Franzén), 28. Karlsson M. (Johansson), 53. Ottosson (Karlsson F., Forsling)


    Rusko: Novitski (Tretiak) – Sleptsov, Sharipzyanoc, Lyamkin, Marin, Nasybullin, Boikov, Tsvetkov, Mikulovich – Boltanov, Nikolishin, Ugolnikov, Vovchenko, Kamenev, Yazkov, Fazleyev, Razumnyak, Lazarev, Protapovich, Osipov, Lauta.
    Švédsko: Sönderström (Eriksson) – Ekestahl- Jonsson, Lagesson, Forsling, Johansson, Runesson, Norberg, Pettersson, Englund – Franzén, Holmstöm, Karlsson, Mastomäki, Kempe, Ottonsson, Timashov, Kovacs, Törnqvist, Karlsson, Muzito Bagenda, Elgestal.

    Rozhodčí: Hrubý, Husička – Kajínek, Podrazil
    bahis siteleri