Luleå – Skellefteå 2:4 (kon.)
konec
Luleå Hockey
2:4 (1:3, 1:1, 0:0)
Skellefteå AIK
Neděle 14.04.2013, 16:00Play-off švédské Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:27
    Luleå právě vstřelila branku!
    Tak nakonec ano. Po detailním zjištění bylo vidět, že brána při akci posunuta nebyla. Autorem gólu je CHRIS ABBOTT, který se zorientoval v závaru nejlépe a dokázal překonat ležícího Erikssona. Asistence: Linus Persson.
     
    26:01
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Ale domácí i přes svou aktivitu znovu inkasují. A zase u toho byl Arvidsson, který celou akci začal, když zpoza mantinelu poslal přesnou zadovku na hokejku Karlssona, jenž následně přihrál zpět na prvního zmiňovaného. Ten si mezitím najel k pravé tyči. Obdržel dokonalou přihrávku, kterou následně přeposlal ke středu na MELKERA KARLSSONONA, jenž už si s pukem věděl rady a propasíroval jej za bezmocného Gustaffsona. Asistence: Viktor Arvidsson, Oscar Lindberg.
     
    16:55
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Destrukce domácích pokračuje i nadále. A znovu odehrál hlavní roli odražený kotouč. Andersson si zpracoval kotouč na modré, napřáhl až ke stropu a dělovkou prověřil pravý beton domácího muže v masce. Bohužel pro něj se ale puk dostal k osamocenému JIMMIEMU ERICSSONOVI, který nezazmatkoval a trefil přesně malou mezeru u levé tyče, kterou nestihl Gustaffson včas pokrýt. Asistence: Erik Andersson.
     
    15:01
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    A hosté otáčejí vývoj utkání. Gunarrson pokazil rozehrávku na útočné modré a nedokázal udržet kotouč před dotírajícím VIKTORE ARVIDSSONSEM. Ten mu puk sebral a ujížděl sám na branku. Zvolil kličku do bekhendu a následnou střelou na beton si připisuje již druhý bod v utkání. Bez asistence
     
    11:37
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Nedáš-dostaneš. Za nevyužitou dvojnásobnou přesilovou hru jsou domácí potrestáni tím nejhorším způsobem. Arvidsson dostal hodně prostoru na pravé straně. Toho využil a zavezl kotouč až za branku Gustaffsona, kde následnou krásnou zpětnou přihrávkou do středu brankoviště nabil PETTEROVI EMANUELSSONOVI, který dokázal překonat brankaře střelou nad vyrážečku. Asistence: Viktor Arvidsson, John Klinberg.
     
    02:35
    Luleå právě vstřelila branku!
    Domácí jdou velmi rychle do vedení! Další tlak v útočném pásmu se snažil zužitkovat Cameron Abbott, který zůstal osamocený v brankovišti a z otočky se snažil propálit hostujícího brankaře. To se mu sice nepovedlo, avšak Eriksson jeho ránu vyrazil pouze vedle sebe na najíždějícího LINUSE PERSSONA. Ten již měl lehkou práci a puk doklepl do prázdné branky. Asistence: Cameron Abbott.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Perrson (Abbott), 33. Abbott (Persson) – 12. Emanuelsson (Arvidsson, Klinberg), 16. Arvidsson, 17. Ericsson (Andersson), 27. Karlsson (Arvidsson, Lindberg)


    Luleå Hockey: Gustafsson – Fransson, Skrbek, Persson, Chris Abbott, Cameron Abbott – Kukan, Sandstrom, Klasen, Olaussson, Pyorala – Gunnarsson, Kilstrom, Vihko, Fogstrom, Koivisto – Jonsson, Svensson, Fabricius, Mannberg, Hedman.
    Skellefteå AIK: Eriksson – Granberg, Burstrom, Lindstrom. Bellemare, Moller – Klingberg, Ševc, Holloway, Forsell, Ericsson – Skogs, Lindgren, Emanuelssno, Lindberg, Karlsson – Arvidsson, Andersson, Pettersson, Lundberg, Petterstrom.