Bayern – Wolfsburg 6:1 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
6:1 (2:1)
VfL Wolfsburg
Úterý 16.04.2013, 20:30 • Allianz Arena, München • Německý pohár
Předzápasové kurzy
     
    86
    Bayern právě vstřelil branku!
    Šest minut! Schweinsteiger naservíroval míč opět na nohu MARIA GÓMEZE, který opět posílá míč ke vzdálenější tyči a kompletuje hattrick po devíti minutách na trávníku a po šesti od prvního zásahu hattrick.
     
    83
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak to byla další lahůdka z kuchyně Bayernu! Rozehrávka po faulu byla povedená stejně jako nahrávka Bastiana Schweinsteigera, která našla naprosto přesně MARIA GÓMEZE a ten posílá míč podél Benaglia k zadní tyči!
     
    80
    Bayern právě vstřelil branku!
    Nejlepší hráč utkání Xherdan Shaqiri připravuje další branku pro Bayern, který korunuje postup do berlínského finále DFB Pokal, zásluhou MARIA GÓMEZE!
     
    77
    Bayern naposledy střídá. Ze hry jde Mario Mandžukić a na hřišti vidíme Maria Goméze.
     
    74
    I na Bayern nyní střídá, když se na trávník podívá místo Robbena Rafinha.
     
    73
    Wolfsburg podruhé střídá a je to opět posílení ofenzivy! Ze hry jde Jan Polák, ale také Ivica Olić a na trávník přišel Patrick Helmes a Christian Träsch.
     
    63
    Jupp Heynckes připravil také první střídání. Ze hry jde dnes ne tolik výrazný Müller a nahrazuje ho Luiz Gustavo.
     
    61
    Hosté dnes poprvé střídají. Ze hry jde Fágner a na trávník jde ofenzivní hráč Bas Dost.
     
    53
    Naldo zastavuje nedovoleným zákrokem jednoho z domácích hráčů v rozletu a je tu první žlutá karta utkání.
     
    50
    Bayern právě vstřelil branku!
    Robben dnes podruhé nahrává na gól, když po rozehrávce rohu na krátko se míč dostal k XHERDANU SHAQIRIMU a ten z hranice šestnáctky zacílil přesně k tyči!
     
    45
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Tak to je skvělý závěr poločasu pro hostující celek, který se dočkává snižující branky. Zpoza pokutového území napřáhl brazilský špílmachr DIEGO a přesně se trefuje do vzdálenějšího rohu branky!
     
    38
    Obrovská šance na snížení! Rodriguezův rohový kop našel přesně na zadní tyči Nalda, který zamířil maximálně o dva decimetry vedle!
     
    35
    Bayern právě vstřelil branku!
    Madlung udělal velkou hrubku při rozehrávce a téměř přesně namazal na nohu Shaqiriho, který po několika krocích s míčem nahrál ARJENU ROBBENOVI a ten zakončil naprosto přesně!
     
    22
    Mohlo být vyrovnáno! Centr z levé strany Neuer vyrazil jen před sebe, ale Diego z dorážky trefil jen jednoho z obránců a vybojoval alespoň roh!
     
    18
    Bayern právě vstřelil branku!
    Naprosto skvělá souhra v podání Bayernu. Po rychlém přenesení hry našel Shaqiri pasem za obranu rozběhnutého Robbena, který přes celé vápno našel MARIA MANDŽUKIČE, jenž z první napálil míč přesně do horního rohu.
     
    7
    Naprosto skvělé a rychlé rozehrání míče od Shaqiriho a po rychlé kombinaci přišlo také zakončení Schweinsteigera, který jen o kousek minul branku!

    Jakub Vais

    Branky: 18. Mandžukić, 35. Robben, 50. Shaqiri, 80. Gómez, 83. Gómez, 86. Gómez – 45. Diego

    Karty:   53. Naldo (WOF)


    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm, van Buyten, Dante, Contento – Martinez, Schweinsteiger – Robben (74. Rafinha) , Müller (63. Luiz Gustavo), Shaqiri – Mandzukić (77. Gómez).
    VfL Wolfsburg: Benaglio – Fagner (61. Dost), Madlung, Naldo, Rodriguez – Polák (73. Träsch), Medojević – Vieirinha, Diego, Hasebe – Olić (73. Helmes).

    Rozhodčí: Kircher – Kempter, Lupp

    Diváci: 71 000 (vyprodáno)
    bahis siteleri