Francie – Rakousko 3:1 (kon.) | Bělorusko – Slovinsko 4:3 (kon.) | Německo – Rusko 1:4 (kon.)
Švýcarsko – Kanada 3:2 (2:1 po s.n.) | Lotyšsko – USA 1:4 (kon.) | Norsko – Dánsko 3:2 (kon.)
konec
Bělorusko
4:3 (1:1, 1:0, 2:2)
Slovinsko
Neděle 05.05.2013, 12:15Hala Globen, Stockholm - Je dílem architektů Svanta Berga a Larse Vretblada a je největší své • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:19
    Bělorusko právě vstřelilo branku!

    Blesková běloruská odpověď. ALEXEJ UGAROV (1) si vyjel zpoza brány až před brankoviště a pak zavěsil přes roztáhnutého Kristana pod břevna. Asistence: Ilja Kaznaděj, Jevgenij Kovyršin.
     
    54:52
    Slovinsko právě vstřelilo branku!

    Kaznaděj si svůj trest celý neodsedí. Slovinsko totiž využívá přesilovou hru. Jeglič našel zpětnou přihrávkou v mezikruží ROBERTA SABOLIČE (1), který z mezikruží prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Žiga Jeglič, Rok Tičar.
     
    43:57
    Bělorusko právě vstřelilo branku!

    Bělorusové ale nakonec přesilovou hru využívají a berou si zpět své vedení. Střelu od modré vyrazil Kristan pouze do mezikruží a tam byl připravený ANDREJ FILIČKIN (1), který doklepl kotouč do sítě. Asistence: Andrej Stas
     
    41:06
    Slovinsko právě vstřelilo branku!

    Před běloruskou brankou se vytvořil pořádný zmatek a po zpětné přihrávce zpoza brány od Davida Rodmana pálil MARCEL RODMAN, jeho střela sice mířila vedle, ale od brusle obránce Graborenka se nešťastně odrazila za záda brankáře Bělinského. Asistence: David Rodman.
     
    29:44
    Bělorusko právě vstřelilo branku!

    Teď však Bělorusové dokázali zatlačit a dostávají se poprvé v utkání do vedení. Výbornou práci odvedl u mantinelu v rohu Meleško, který vybojoval puk a poslal ho na pravý kruh ALEXANDERU KITAROVOVI (1). Ten chvíli míchal s pukem a pak zamířil přes chumel hráčů ke vzdálenější tyči. Asistence: Dmitrij Meleško.
     
    17:19
    Bělorusko právě vstřelilo branku!

    Je srovnáno! ILJA KAZNADĚJ (1) měl trochu času a prostoru na vrcholu pravého kruhu a i když nebyla jeho střela z nejlepších, nakonec doslova procedila betony brankáře Kristana. Asistence: Alexander Kitarov, Alexander Kulakov.
     
    13:28
    Slovinsko právě vstřelilo branku!

    Slovinský gól musel zákonitě přijít. Z práce Pajiče těžil TOMAŠ RAZINGAR (1). Pajič chtěl nejprve zakončovat, ale puk mu trochu ujel a Pajič se dostal až za brankovou čáru. Na původní pohyb však reagoval běloruský brankář a Pajič našel zpětnou přihrávkou před prázdnou bránou právě Razingara. Asistence: Rok Pajič, Gašper Kopitar.

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 18. Kaznaděj (Kitarov, Kulakov), 30. Kitarov (Meleško), 44. Filičkin (Stas), 56. Ugarov (Kaznaděj, Kovyršin) – 14. Razingar (Pajič, G. Kopitar), 42. M. Rodman (D. Rodman), 55. Sabolič (Jeglič, Tičar)


    Bělorusko: Bělinskij (Milčakov) – Černook, Kaznaděj, Graborenko, Filičkin, Šinkevič, Goroško, Maslenikov – Kulakov, Meleško, Kitarov – Stefanovič, Kolcov (C), Kovyršin – Ugarov, Jefimenko, Stas – Andrjuščenko, Solomonov, Demkov, Kislyj.
    Trenér: Andrej Skabelka.

    Slovinsko: Kristan (Hočevar) – Gregorc, Robar, Kranjc, Kovačevič, Tavželj, Pavlin, Pretnar – Jeglič, Tičar, Sabolič – D. Rodman, M. Rodman, Urbas – Razingar (C), G. Kopitar, Pajič – Mušič, Pance, Goličič, Bašič.
    Trenér: Matjaž Kopitar.

    Rozhodčí: Lars Brueggemann (GER), Vjačeslav Bulanov (RUS) – Pierre Dehaen (FRA), Miroslav Valach (SVK)
    bahis siteleri