Wacker – Sturm Graz 2:1 (kon.) | Ried – Salzburg 2:2 (kon.) | Admira – Rapid 0:2 (kon.)
Austria – Mattersburg 4:0 (kon.) | Wiener – Wolfsberger 2:0 (kon.)
konec
FC Admira Wacker Mödling
0:2 (0:1)
SK Rapid Vídeň
Středa 22.05.2013, 20:30 • Trenkwalder Arena, Maria Enzersdorf • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Branko Bošković "zazdil" obrovskou šanci, z pravé strany šel sám na Tischlera, střílí uvnitř vápna, ale trefuje nohu gólmana!
     
    88
    Hosté naposledy střídají, odchází Schaub, přichází Thomas Prager.
     
    87
    Stephan Palla se nyní vyznamenal, při skvělém obranném zákroku, skluzem znemožnil osamocenému Burgstallerovi aby zakončil, sám před Tischlerem!
     
    83
    Rapid v posledních vteřinách ztrácí často míč, pozor, domácí jdou do rychlého protiútoku, bránící Bernhard Schachner nedokáže zastavit pronikajícího Ouédraoga, ten je již sám před Novotou, střílí, fantastický zákrok!
     
    82
    Hosté střídají, odchází Grozurek, přichází Starkl.
     
    82
    A Stefan Kulovits je po svém příchodu na hřiště "vidět", nyní fauluje na vlastní polovině a dostává za to žlutou kartu.
     
    79
    Před dalším rohovým kopem, tentokrát z pravé strany, hosté ještě střídají, odchází střelec překrásného druhého gólu Dominik Wydra a nahradí ho Stefan Kulovits.
     
    76
    Poslední změna v sestavě Admiry, na hustým deštěm zkrápěný trávník vbíhá Patrick Mevoungou, který nahradí Patricka Seegera.
     
    69
    Pozor, druhou žlutou kartu dostává domácí Bernhard Schachner, který stáhl za dres pronikajícího Trimmela, to znamená vyloučení!
     
    63
    Lukas Thürauer odchází ze hřiště, nahradí ho Daniel Segovia.
     
    61
    Branko Bošković fauluje na vlastní polovině a sudí Drachta trestá jeho faul žlutou kartou.
     
    59
    Rapid právě vstřelil branku!
    DOMINIK WYDRA rozehrává volný kop z levé strany, rozehrává "na krátko", míč se k němu posléze vrací, Wydra se dostává na hranici pokutového území, odkud posílá neskutečně přesným obloučkem míč do sítě, nechytatelná střela!
     
    46
    Admira do druhého poločasu již nanasadí Schösswendtera, kterého nahradí Drescher.
     
    43
    První gólová šance Admiry, na centr z pravé strany si nabíhal ve vápně Ouédraogo, ale chyběl mu krok k zakončení!
     
    31
    Opětovné zaváhání obrany Admiry, Marcel Sabitzer se vřítil do pokutového území z levé strany, střílí "z první", míč letí těsně nad bránu!
     
    19
    Admira odvrací nebezpečí, ale zpět se k míči na pravé straně dostává Guido Burgstaller, který je ale v ofsajdu, přesto zakončuje po odpískání, to je žlutá karta! Naprosto zbytečná.
     
    17
    Rapid v další obrovské šanci, na pravé straně se zjevil zcela osamocený Louis Schaub, který střílí uvnitř vápna a trefuje břevno!
     
    14
    A znovu to byl výtečně kopnutý volný kop Rapidu, tentokrát z levé strany, míč tam propadl v pokutovém území a skončil těsně vedle vzdálenější tyče!
     
    14
    Karetní trest dostává i hostující Sabitzer.
     
    13
    Bernhard Schachner zastavuje útočnou akci soupeře pouze za cenu faulu a ten rozhodčí Drachta trestá první žlutou kartou v utkání.
     
    5
    Rapid právě vstřelil branku!
    Velice povedený kop Rapidu z velké dálky, z pravé strany, CHRISTOPHER TRIMMEL dokázal míč lehce hlavou přizvednout a překonává obranu Admiry i gólmana Tischlera, před kterým míč navíc nepříjemně skočil a nakonec "zaplul" ke vzdálenější tyči.

    Martin Dvořák

    Branky: 5. Trimmel, 59. Wydra

    Karty:   13. Schachner (TRK) – 14. Sabitzer (RVI), 19. Burgstaller (RVI), 61. Bošković (RVI), 82. Kulovits (RVI)   69. Schachner (TRK)


    FC Admira Wacker Mödling: Tischler – Palla, Ebner, Schösswendter (46. Drescher), Ježek – Schachner, Thürauer (63. Segovia) – Auer, Schwab, Seeger (76. Mevoungou) – Ouédraogo
    SK Rapid Vídeň: Novota – Katzer, Heikkinen, Sonnleitner, Trimmel – Bošković, Wydra (79. Kulovits) – Grozurek (82. Starkl), Schaub (88. Prager), Burgstaller – Sabitzer

    Rozhodčí: Drachta – Brandner, Kühr
    bahis siteleri