Kanada – Kostarika 0:1 (kon.) | Ekvádor – Německo 2:4 (kon.) | Anglie – Irsko 1:1 (kon.)
konec
Ekvádor
2:4 (1:4)
Německo
Středa 29.05.2013, 20:30Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    84
    Ekvádor právě vstřelil branku!
    WALTER AYOVI ranou z přímého kopu propálil dvoučlennou zeď německého týmu a jeho ránu na přední tyč nedokázal Adler vytěsnit – 2:4!
     
    45
    Ekvádor právě vstřelil branku!
    Hráči Ekvádoru svého soupeře zatlačili a odměnou je jim vyrovnání, když se do odraženého míče na hranici velkého vápna opřel ANTONIO VALENCIA, jehož tvrdá rána končí až za Adlerem.
     
    24
    Německo právě vstřelilo branku!
    Destrukce Ekvádoru pokračuje. Nepříliš razantně a přesně zpoza vápna vystřelil LARS BENDER, jeho ránu ale brankář Banguera nedokázal zastavit a míč končí znovu v síti!
     
    17
    Německo právě vstřelilo branku!
    Fotbalisté Německa z ničeho nic přidali třetí branku! Po rychlé akci po levé straně se míč dostal do vápna k LUKASI PODOLSKIMU, který v pohodě zvýšil na 3:0 pro Německo.
     
    4
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci předvedli další rychlou kombinaci, po které se k míči na hranici vápna dostal LARS BENDER, jehož rána podél vybíhajícího brankáře končí znovu v síti – 0:2!
     
    1
    Německo právě vstřelilo branku!
    Neskutečný úvod zápasu! Ekvádor rozehrával, jenže obrana udělala obrovskou chybu, které využil LUKAS PODOLSKI, jenž bez větších problémů překonal bezmocného brankáře!

    Petr Bílek

    Branky: 45. Valencia, 84. Ayovi – 1. Podolski, 4. Bender, 17. Podolski, 24. Bender

    Karty:   69. Ayovi (ECU) – 69. Podolski (GER), 75. Reinartz (GER), 84. Westermann (GER)


    Ekvádor: Banguera – Paredes, Achilier (67. Guagua), Erazo, W. Ayovi – Noboa (60. Quiñónez), Castillo (71. Saritama) – Valencia, Montero (82. de Jesús) – Benítez (60. Rojas), F. Caicedo (35. Ibarra)
    Německo: Adler – Höwedes, Mertesacker, Westermann, Jansen – Neustädter (66. Reinartz), L. Bender (90. Wollscheid) – Sam (70. Schürrle), Draxler (56. Hunt), Podolski (89. N. Müller) – M. Kruse (79. Aogo)

    Rozhodčí: Salazar (USA)
    bahis siteleri