Kanada – Kostarika 0:1 (kon.) | Ekvádor – Německo 2:4 (kon.) | Anglie – Irsko 1:1 (kon.)
konec
Anglie
1:1 (1:1)
Irsko
Středa 29.05.2013, 21:00 • Wembley, Londýn (kapacita 90000 míst) • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    87
    Anglie ještě střídá, ze hry odstupuje Alex Oxlade-Chamberlain, na jeho místo přichází James Milner.
     
    87
    Walcott v podobné příležitosti jako před chvíli Oxlade-Chamberlain, i nyní zasahuje skvělý Forde, Angličané opět budou zahrávat rohový kop.
     
    83
    Další obrovská šance domácích! Rooney předložil lahůdkovou přihrávku Oxlade-Chamberlainovi, který stál tváří tvář Fordemu, irský brankář ale pokračuje ve famózním výkonu nadále. Následovat bude další rohový kop Anglie.
     
    82
    Irové pokračují v prostřídávání hráčů, ze hry odstupuje Jon Walters, na jeho místo nastupuje Conor Sammon.
     
    74
    Trenér Trappatonni potřetí v tomto zápase střídá, Glenn Whelan přenechá místo po zbytek utkání Jeffu Hendrickovi.
     
    68
    Druhé střídání na straně Irska, ze hry odchází Aiden McGeady, na jeho místo přichází James McClean.
     
    66
    První střídání na straně Irska, ze hřiště odchází Robbie Keane, jeho místo zaujme Simox Cox.
     
    65
    Zajímavý brejk 3 proti 3 vyřešil Defoe přihrávkou na Walcotta, který vypálil z pravé strany na bližší tyč, kde byl ale Forde připraven, následovat bude rohový kop.
     
    54
    Další střídání na domácí straně, ze hry odstupuje Ashley Cole, který předal kapitánskou pásku Franku Lampardovi, na místo levého obránce se postaví Leighton Baines.
     
    48
    Obrovská příležitost domácích! Rooney obloučkem našel přesně Walcotta, který vracel míč do prázdné branky Ashleymu Coleovi, před nímž ale odehráli Irové míč na rohový kop.
     
    46
    Do druhé půle nahradil v brance Albionu Joa Harta Ben Foster, do hry se podívá také Phil Jones, který vystřídal Glena Johnsona.
     
    44
    Angličané si málem vstřelili vlastní gól, když dva hráči, kteří stáli na penaltě, poslali míč směrem k Hartově brance, naštěstí pro domácí tam stáli hráči v bílém dresu a odkopli míč!
     
    38
    Theo Walcott se hezky uvolnil na pravé straně, dostal se až k brance, přihrávkou chtěl vybídnout spoluhráče k zakončení do prázdné branky, irští obránci ale byli na svém místě a odkopli míč do bezpečí!
     
    34
    Daniel Sturridge nakonec musí střídat, na jeho místo nastupuje Jermain Defoe.
     
    23
    Anglie právě vstřelila branku!
    Sturridge se probil po levé straně do pokutového území, přihrávkou hledal své spoluhráče, míč se nakonec po nepovedeném odkopu St. Ledgera dostal k FRANKU LAMPARDOVI, který prostřelil Fordeho a srovnává na 1:1!
     
    13
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Jako bych to zakřikl, máme tu první branku! Colemanův centr z pravé strany usedl přesně na hlavu SHANA LONGA, který míč umístil přesně k tyči, Hart neměl žádnou šanci zakročit!

    Adam Lacek

    Branky: 23. Lampard – 13. Long


    Anglie: Hart (46. Foster) – A. Cole (54. Baines), Cahill, Jagielka, Johnson (46. Jones) – Lampard, Carrick – Walcott, Rooney, Oxlade-Chamberlain (87. Milner) – Sturridge (34. Defoe)
    Trenér: Roy Hodgson

    Irsko: Forde – Kelly, St. Ledger, O'Shea, Coleman – McGeady (68. McClean), McCarthy, Whelan (74. Hendrick), Walters (82. Sammon) – Keane (66. Cox), Long
    Trenér: Giovanni Trappatonni

    Rozhodčí: William Collum (Skotsko)
    bahis siteleri