Real Madrid – Osasuna 4:2 (kon.) | Barcelona – Malaga 4:1 (kon.) | Granada – Getafe 2:0 (kon.)
Sevilla – Valencia 4:3 (kon.) | La Coruňa – Real Sociedad 0:1 (kon.) | Celta Vigo – Espanyol 1:0 (kon.)
Mallorca – Valladolid 4:2 (kon.) | Zaragoza – Atlético 1:3 (kon.) | Levante – Real Betis 1:1 (kon.)
Rayo Vallecano – Ath. Bilbao 2:2 (kon.)
konec
Granada CF
2:0 (1:0)
Getafe CF
Sobota 01.06.2013, 21:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě v tuto chvíli vše. S přáním krásného zbytku soboty se u dalších onlajnů se s vámi těším opět na počtenou. (22:54:12)
     
    Do kvalifikace o Ligu mistrů nakonec postoupili fotbalisté Realu San Sociedad, kteří zvítězili v La Coruni 1:0 a tím pádem i svého přemožitele odsoudili k sestupu na úkor Celty Vigo, která v tuhé bitvě dokázala zdolat Espanyol 1:0. Valencia končí až pátá, neboť nechala všechny tři body na hřišti Sevilly po porážce 3:4.
     
    Zápas končí. V souboji dvou celků, které neměly už prakticky o co hrát zvítězila Granada nad Getafe vcelku v pohodě 2:0 a obsadila nakonec v konečném účtování Prmera División 15. pozici.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Poslední moment utkání náležel jeho nejaktivnějšímu hráči. Střela z dálky ale Pedru Leónovi nesedla a nabrala úplně opačnou rotaci.
     
    90+2
    Centr Nyoma nejprve skončil v rukavicích Moyi, následný brejk nevyřešil přesnou přihrávkou Sarabia. Běží poslední sekundy tohoto utkání.
     
    90+1
    Gavilán nachytán v ofsajdové pasti. Nastavovat se budou ještě celkem tři minuty. Možná je to vzhledem k tomu, že se ve druhé půli nedělo nic moc podstatného, trochu moc.
     
    90
    Poslední střídání zápasu. Ovace na otevřené scéně náleží kapitánovi Lucenovi, místo nějž nastupuje Ighalo.
     
    89
    Domácí drží míč daleko od Fernandeze, tento zápas už určitě neztratí.
     
    88
    To se ale nestalo, centr od rohového praporku byl hodně nepřesný.
     
    87
    Hosté na levé straně dokázali vybojovat proti Nyomovi alespoň rohový kop. Jestli chtějí zdramatizovat zápas, musí vytěžit gól.
     
    86
    Poslední pětiminutovka zápasu, Granada je stále blíže vítězné rozlučce se sezonou.
     
    85
    Dost riskantní malou domů teď zahrál směrem k Fernandezovi stoper Mainz. Ten ale potvrdil, že mu hra nohou není cizí a odkopl balon v pohodě do bezpečí.
     
    84
    Snad pouze Pedro Leon chce ještě působit na své spoluhráče inspirativně. Neustále létá na pravém křídle, centruje, přihrává, ale vše je marné.
     
    82
    Oba týmy se loučí se sezonou v hodně odpočinkovém tempu. Je vidět, že o body v posledním měření sil této sezony už tolik nejde.
     
    80
    Konečně i Getafe předvedlo po čase něco hodnotného. Střílcený centr napříč pokutovým územím doputoval až na vzdálenější tyč, kde se po něm natahoval Pedro León, ale nedoskočil úplně.
     
    79
    Zajímavé je sledovat také dění na dalších stadionech v rámci posledního kola Primera División. Do kvalifikace o Ligu mistrů má totiž našlápnuto Real San Sebastian, který vede na La Coruni 1:0, zatímco dosud čtvrtá Valencia ztrácí na hřišti Sevilly dvě branky a prohrává vysoko 2:4.
     
    77
    Siqueira se na levé straně elegantně protancoval obranou Getafe, další postup domácích vpřed ale zastavil nevybíravý faul Rafy na Juanmu Ortíze. Sudí Hernandez už však na udělování žlutých karet trochu rezignuje.
     
    75
    Centr Angula srazili obránci Getafe pouze na rohový kop. Domácí brání luxusní dvougólový náskok úplně v klidu.

    Radek Barkman

    Branky: 29. Nolito, 63. Arabi


    Granada CF: Fernandez – Siquiera, Mainz, Diakhate, Nyom – Ricco, Lucena (90. Ighalo) – Nolito (68. Angulo), Brahimi (74. Ortíz), Buonanotte – El Arabi.
    Getafe CF: Moya – Valera (46. Fraile), Lopo, Rafa, Mane (62. Alcacer) – Torres, Michel – Pedro, Sarabia, Castro – Vazquez (70. Gavilán).

    Rozhodčí: Hernandez
    bahis siteleri