Česko – Řecko 7:0 (kon.)
konec
Česko
7:0 (3:0, 2:0, 2:0)
Řecko
Úterý 04.06.2013, 13:00 • Mount Pearl Glacier, Mount Pearl, Newfoundland a Labrador, Kanada • Mistrovství světa žen
     
    33:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Řekyně už začínají odpadat a český tým přidávat góly. Zpoza branky se dostala DOMINIKA LÁSKOVÁ a dává sedmý gól českého týmu. Asistence: Kateřina Němcová.
     
    31:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se prosazují ve vlastním oslabení, když se před brankou prosadila VENDULA PŘIBYLOVÁ! Asistence: Dana Pelikánová.
     
    22:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhý pokus už vyšel. Rullová našla přesně hůl LUCIE MANHARTOVÉ, která neměla se zakončením větší problém! Asistence: Michaela Rullová.
     
    18:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Lédlová vybojovala a podržela míček, od modré si seběhla JANA FRIČOVÁ a přesnou střelou z mezikruží rozvlnila síťku! Asistence: Aneta Lédlová.
     
    14:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým se v posledních vteřinách ještě jednou trefuje! Rullová z rohu našla hůl DENISY KŘÍŽOVÉ, která se trefila přesně pod lapačku. Asistence: Michaela Rullová.
     
    06:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhý zásah v řecké síti! Od modré čáry napřáhla PETRA HERZIGOVÁ a míček skončil až v síti! Asistence: Jana Fričová, Lucie Povová.
     
    03:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se dostaly k prvním střelám na branku a ta čtvrtá končí za zády řecké brankářky a autorkou přesné trefy je kapitánka MICHAELA RULLOVÁ! Asistence: Dominika Lásková.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 4. Rullová (Lásková), 7. Herzigová (Fričová, Povová), 15. Křížová (Rullová), 19. Fričová (Lédlová), 23. Manhartová (Rullová), 32. Přibylová (Pelikánová), 34. Lásková (Němcová)


    Česko: Bečevová (Peslarová, Tydlitátová) – Herzigová, Fričová, Volková, Krauzová, Lásková, Němcová, Pelikánová – Hyksová, Křížová, Křupková, Lédlová, Manhartová, Nárožná, Povová, Přibylová, Rejlová, Rullová.
    Řecko: Afounxenidouová – Nakosová, Fergusonová, Georgopoulosová, Hartwicková, Gedalaová, Scofishová – Dongasová, Stellinová, Korakiantisová, Milonowová, Markenizisová, Evansová, Soová, Dimitrakopoulosová, Mangosová.

    Rozhodčí: Hamiltonová, Wahbi (oba CAN)
    bahis siteleri