Kanada – Česko 1:5 (kon.) | Slovensko – Česko 2:1 (kon.)
konec
Kanada
1:5 (0:2, 0:2, 1:1)
Česko
Neděle 09.06.2013, 00:45 • Jack Byrne Arena, St. John's, Newfoundland and Labrador • Mistrovství světa mužů
Předzápasové kurzy
     
    44:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    JSME VE FINÁLE! JAN BACOVSKÝ trefuje prázdnou branku! Bez asistence.
     
    35:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hala bouří, protože Kanaďané se dokázali prosadit! Před brankou se objevil TERRY RYAN a dokázal přehodit gólmana Heczka! Asistence: Chris Sparkes a Robert Slaney.
     
    27:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka! Češi to sehráli výborně a po devíti vteřinách se po kombinaci do prázdné branky prosazuje DAVID TYBUREC! Asistence:Pospíšil.
     
    26:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu využitá přesilová hra a další krok na cestě do finále! TOMÁŠ KUDELA napřáhl od modré a Luongo míček viděl až v brance! Asistence: Ondřej Kejř.
     
    03:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Snový úvod českého týmu do semifinále pokračuje a Kanaďané se nestačí divit! Ondřej Lux se nejlépe zorientoval před Luongem a s odrazem od JANA BACOVSKÉHO míček končí v síti. Jen tak dál.
     
    01:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je úžasný vstup českého týmu do utkání! České reprezentaci se podařilo využít hned první přesilovku. ONDŘEJ KEJŘ se po skvělé kombinaci českého mužstva dostal do zakončení ze skvělé pozice. Asistence: Martin Kruček.

    Jakub Vais

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 36. Ryan (Sparkes, Slaney) – 2. Kejř (Kruček), 4. Bacovský (Lux), 27. Kudela (Kejř), 28. Tyburec (Pospíšil), 45. Bacovský


    Kanada: Luongo (31. Barlow) – O'Keefe, Pender, Wild, Ghilarducci, Roy, Stoico – Vargas Dias, Musto, Stinziani, Slaney, Labonte, Peters, Morello, Sparkes, Sweetland, Morency, Cacciotti, Frechette, Daoust
    Česko: Heczko – Tyburec, Pospíšil, Hák, Dědič, Kudela, Růžička "C", Blažek, R. Soukup – Bacovský, Kubeš, Lux – Kejř, Průcha, Hudeček – Hnízdil, Wróbel, Topolánek – Bílý, Kruček, L. Soukup – Střecha.

    Rozhodčí: Kralovič (SVK), Kunz (GER)

    Diváci: 760
    bahis siteleri