Keşla FK – Slavia 1:1 (kon.) | Košice – Kutaisi 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Trenčín 3:3 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
3:3 (1:1)
AS Trenčín
Pondělí 24.06.2013, 18:00 • Městský stadion, Svitavy • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    77
    Trenčín právě vstřelil branku!
    I přes nepřízeň počasí jsme svědky hojného počtu branek. TOMÁŠ MALEC dostal přihrávku za obranu a přesnou střelou mezi nohy propálil brankáře Lindra – 3:3!
     
    72
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Míč si na penaltový puntíku postavil ASIM ZEC a se štěstím po zemi k levé tyči propasíroval míč do branky – 3:2!
     
    70
    Hradec Králové bude kopat penaltu! Marián Ferenc pronikl do vápna a byl faulován!
     
    65
    Hradečtí jsou v těchto chvílích naopak lepší, na centr z levé strany si naskočil Libor Tafat, hlavičkou ale poslal míč těsně mimo!
     
    63
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Obrana Trenčína nyní ale naprosto propadla, z volného přímého kopu našel exekutor hlavu MARIÁNA HOCKA, který zcela nehlídán pohodlně o zem překonal Šemrince – 2:2!
     
    54
    Trenčín právě vstřelil branku!
    Další kombinace slovenského mužstva již skončila vedoucí brankou! Na hranici malého vápna obdržel přihrávku TOMÁŠ MALEC a střelou mezi nohy padajícího brankáře Lindra podruhé poslal Trenčín do vedení – 1:2!
     
    51
    Ramon Da Silva měl zatím největší šanci druhé půle, z levé strany šel téměř sám na brankáře, ale po zemi minul branku Lindra!
     
    45
    Radek Voltr si vyběhl od postranní čáry do středu a po kličce vyslal dalekonosnou střelu! Míč prosvištěl těsně kolem levé tyče!
     
    42
    Chvíli před poločasem mohl Hradec otočit skóre zápasu ve svůj prospěch, Jaroslav Zelený šel sám na Šemrince. Dokázal ho sice prostřelit, pohromu ale zachránil na brankové čáře jeden z trenčínských obránců!
     
    36
    Muž zápasu Pochobradský se mohl znovu zapsat do střelecké listiny a mohlo se jednat o opravdu krásný gól! Zhruba z pětadvaceti metrů totiž napřáhl pravačkou a míč poslal asi metr od levé šibenice branky Trenčína!
     
    33
    A znovu v akci Jan Hodas, znovu schytává nepříjemný pískot z tribun. Obrana Trenčína mu doslova namazala míč na nohu, ani tentokrát ve stoprocentní šanci nedokázal ani vystřelit!
     
    28
    Hosté jsou v tuto chvíli jednoznačně aktivnější! Adi se skvěle uvolnil a z ničeho nic se objevil sám před Ottmarem! Hradecký brankář předvedl další z reflexivních zákroků a hráči Hradce mohou děkovat za remízový stav pouze jemu!
     
    26
    Vzápětí mohl Trenčín vrátit vedení na svoji stranu, Ottmar však střelu Kleščíka vyrazil na rohový kop!
     
    25
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Již po pětadvaceti minutách víme, kdo je střelcem dnešního zápasu! JIŘÍ PODĚBRADSKÝ si před třemi minutami vstřelil vlastní branku a nyní ji stoprocentně napravuje! Po rychlé akci se zjevil na pravé straně a přesnou střelou po zemi poprvé překonal Šemrince – 1:1!
     
    22
    Trenčín právě vstřelil branku!
    Slovenský celek se dostává do vedení po další přesné a rychlé akci! Další přihrávka za obranu našla na pravé straně Štefánika, jeho přízemní centr si před Adim srazil do branky skluzem hradecký JIŘÍ PODĚBRADSKÝ (vl.) – 0:1!
     
    18
    Viděli jsme první obrovskou šanci v zápase! Obrana Trenčína doslova propadla, sám na branku šel nejprve Jan Hodas. Skluzem však Šemrinec míč odkopl přímo na nohu dalšího z hradeckých hráčů, i dorážku z velké dálky však stihl skvělým zákrokem trenčínský brankář zlikvidovat!

    Petr Dejnožka

    Branky: 25. Poděbradský, 63. Hock, 72. Zec (pen.) – 22. Poděbradský (vla.), 54. Malec, 77. Malec


    FC Hradec Králové: Ottmar (46. Lindr) – Poděbradský (46. Bodlák), Plašil (46. Rolko), Hochmeister (46. Hock), Zelený (46. Beránek) – Urbanec (46. Malinský), Kopáč (46. Janoušek), Šisler (46. Shejbal), Voltr (46. Ferenc), Vaněček (46. Tafat) – Hodas (46. Zec)
    AS Trenčín: Šemrinec – Mondek (46. Bero), Bednárik (46. Ramón), Kleščík (46. Tóth), Mazáň (46. Skovajsa) – Bariš (46. Baéz) – Morong (46. Mazan), Štefánik (46. Bezák), Holúbek (46. Lobotka), De Azevedo (46. Frimmel) – Adi (46. Malec)

    Rozhodčí: Pelikán – Hanáková, Sedláček

    Diváci: 250
    bahis siteleri