Srbsko – Turecko 2:1 (kon.) | Litva – Nizozemsko 2:3 (kon.) | Gruzie – Francie 0:0 (kon.)
Španělsko – Portugalsko 1:0 (kon.)
konec
Srbsko
2:1 (1:0)
Turecko
Sobota 20.07.2013, 16:00 • Stadium of Marijampole football club, Marijampole (LTU) • Mistrovství Evropy U19
Předzápasové kurzy
     
    88
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Na pravé straně si míč potáhl Sahin a poté ho odcentroval do vápna, kam se výborně dostal RECEP NIYAZ a střelou z první snížil stav skóre na 2:1. NIYAZ věděl, co dělá a trefil to opravdu nádherně, brankář Rajković byl bez šance.
     
    53
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Srbové se pohybovali na soupeřově polovině a prokombinovali se ke druhé vstřelené brance. Na levém křídle obdržel přihrávku Luković, jenž si zpracoval míč, rozhlédl se a poté jej poslal do pokutového území, kde levačkou do balonu práskl ALEKSANDAR MITROVIĆ a nádhernou trefou k tyči zvýšil vedoucí skóre na 2:0.
     
    17
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Srbští fotbalisté přenesli hru na pravé křídlo, kde si o přihrávku řekl obránce Golubović a okamžitě ze své kopačky adresoval učebnicový centr, kterého se na malém vápně zmocnil hlavičkující ANDRIJA LUKOVIĆ, jenž přesnou trefou překonal brankáře Turecka.

    Lucie Rapantová

    Branky: 17. Luković, 53. Mitrović – 88. Niyaz

    Karty:   64. Milinković-Savić (SRB), 90+3. Vojvodić (SRB) – 56. Yilmaz (TUR), 61. Durmus (TUR)


    Srbsko: Rajković ─ Golubović, Veljković, Filipović, Antić (67. Urošević) ─ Maksimović, Milinković-Savić ─ Djurdjević (90. Meleg), Pavlovski (89. Vojvodić), Luković ─ Mitrović.
    Turecko: Piri ─ Tufan, Calik, Süheyl Cetin, Durmus ─ Sahin, Ucan, Coskun (82. Güven), Aydin (46. Deniz) ─ Yilmaz, Bakis (56. Niyaz).

    Rozhodčí: Michael Oliver (ENG) ─ Mitchell Scerri (MLT), Dermot Broughton (IRL)
    bahis siteleri