Znojmo – Teplice 0:0 (kon.) | Příbram – Plzeň 2:4 (kon.)
konec
FK Příbram
2:4 (2:2)
FC Viktoria Plzeň
Pátek 26.07.2013, 20:15 • Startip Aréna, Příbram, Česká republika • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    78
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoriáni hned po dvou minutách přidávají pojišťovací branku na 4:2. Krásnou přízemní střelu k levé tyči vyslal po narážečce s Hořavou DAVID LIMBERSKÝ a domácí gólman Hruška byl bez šance. Příbram – Plzeň 2:4.
     
    76
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň přeci jen dává tolik vysněný vedoucí gól. Po závaru před gólmanem Hruškou se prosazuje VÁCLAV PROCHÁZKA a přibližuje Plzeň zisku třech bodů.
     
    45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    VLADIMÍR DARIDA s přehledem proměňuje pokutový kop a vyrovnává na 2:2. Gólman Hruška šel na opačnou stranu.
     
    22
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak to je obrovská sprcha pro mistrovskou Plzeň! Našlapané příbramské ochozy slaví druhou branku v plzeňské síti! Svůj druhý gól v dnešním zápase střílí ZORAN DANOSKI.
     
    16
    Příbram právě vstřelila branku!
    Takto byla obrovská individuální hrubka obránce Plzně Procházky, kterému se vůbec nepodařil odkop a doslova daroval Příbrami gól. V samostatném nájezdu na gólmana Kozáčika uspěl ZORAN DANOSKI a srovnává tak na 1:1.
     
    8
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další krásná a nyní i efektivní akce plzeňských! Po parádním centru Řezníka se prosazuje bývalý příbramský útočník TOMÁŠ WÁGNER! Zasloužené vedení Západočechů.

    Michal Mezera


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 16. Danoski, 22. Danoski (Švancara) – 8. Wágner (Řezník), 45. Darida (pen.), 76. Procházka, 78. Limberský (Hořava)

    Karty:   35. Danoski (PRI), 83. Pilík (PRI) – 31. Ďuriš (PLZ)


    FK Příbram: Hruška – Jugas, Hájovský, Mišůn, Divíšek – Brandner (72. Řezníček), Aziz (62. Pilík), Tarczal, Danoski (75. Stratil) – Krbeček, Švancara
    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hejda, Procházka, Limberský – Rajtoral (62. Petržela), Hořava, Ďuriš, Darida (68. Horváth), Kovařík – Wágner (82. Tecl)

    Rozhodčí: Kocourek – Blažej, Kříž

    Diváci: 6.316
    bahis siteleri