Skalica – Francie 0:0 (17:00) | Poprad – Martin 3:2 (po pr.) | Třinec – Košice 4:3 (kon.)
Plzeň – Vladivostok 4:3 (2:1 po s.n.) | Žilina – Senica 4:5 (kon.) | Třebíč – Olomouc 1:1 (kon.)
Litvínov – Slavia 4:4 (kon.) | Jihlava – Znojmo 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 3:2 (kon.)
Trenčín – Pavlodar 0:0 (17:30) | Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – Piešťany 2:3 (1:2 po s.n.)
Nižněkamsk – K. Vary 1:5 (kon.)
po s.n. (1:2)
SHK Drtiči Hodonín
2:3 (0:1, 0:0, 2:1)
ŠHK 37 Piešťany
Úterý 06.08.2013, 18:00 • ZS TEZA • Přípravné zápasy
Partner:
     
    60:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SHK 37 Piešťany. MARCEL HOLOVIČ se sebevědomě rozjel proti Barusovi a blafákem á la Peter Forsberg překonal domácího golmana!
     
    Marcel Holovič jej napodobil a srovnává stav série. 1:1
     
    Zatímco Michal Kuba si na druhé straně kluziště se svým nájezdem poradil! 1:0
     
    Po šedesáti minutách hry se o vítězi dnešního utkání stále nerozhodlo, proto přijdou na řadu samostatné nájezdy.
     
    59:17
    Martin Špok vystihl rozehrávku obránců ve středním pásmu a uháněl sám na Tomka, jenže kotouč mu neposlušně poskakoval na holi a nezakončil přesně!
     
    59:09
    Hlavní rozhodčí necelou minutu před koncem třetí třetiny vylučuje na hodonínské straně. Pavol Pavešic (HOD) je potrestán menším trestem za nedovolené bránění.
     
    55:16
    Dnešní utkání sleduje 420 diváků.
     
    53:23
    Drtiči právě vstřelili branku!
    První formace Hodonína se opět brankově prosazuje a využívá dvojnásobnou přesilovku! Pokorný vypálil od vrcholku kruhu a po jeho ráně uplatnil důraz na brankovišti PAVEL KŘÍŽ. Asistence: Pokorný.
     
    53:00
    Vyloučeni jsou dva hráči Piešťan po veliká strkanici za hostující brankou. Jakub Ručkay (PIE) si jde sednout za držení a Marcel Holovič (PIE) za nedovolené bránění.
     
    49:27
    Vyloučen Richard Filip (PIE)za nedovolené bránění, domácí borci si jdou za vyrovnáním.
     
    47:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak nakonec se i hodonínští dočkali své vytoužené branky! Souhra první formace dobře zafungovala, když Kříž při rozehrávce v útočném pásmu zvedl hlavu a naservíroval nádherný pas najíždějícímu MARTINU ŠPOKOVI, který z bezprostřední blízkosti rozvlnil síť. Asistence: Kříž.
     
    43:45
    Piešťany mají možnost navýšit svůj náskok, háček Pavla Kříže (HOD) nenechal hlavní arbitr bez povšimnutí a posílá domácího útočníka na trestnou lavici.
     
    40:17
    Piešťany právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají jen pár vteřin po úvodním buly třetí periody do dvoubrankového trháku. Nemec a Melichárek přečíslili jediného beka Hodonín, druhý jmenovaný našel neomylně hůl VLADIMÍRA NEMCE, který jak se říká "z jedničky" propálil zkoprnělého Baruse. Asistence: Melichárek.
     
    37:06
    Jakub Ručkay spálil další tutovku, když k němu propadnul kotouč po sražené střele od obránce a piešťanský útočník z otočky pouze vyprášil Barusovy betony.
     
    35:46
    Filip tvrdou ranou přes beka označkoval levou tyč Barusovy svatyně, hodonínský brankář se stačil jen ohlédnout.
     
    33:04
    Do obrovské šance se dostal v předbrankovém prostoru Špok, jenže hodonínský forvard to měl hodně těžké, v pádu minul skotačící puk.
     
    30:55
    Po úspěšně vychytaném nájezdu Petr Zavadil opouští brankoviště a na jeho místo přichází Filip Barus.
     
    30:55
    Ten ovšem s touto šancí naložil prachbídně, jeho střela mířila na hony daleko od brankové konstrukce.
     
    30:55
    Bylo nařízeno trestné střílení po faulu na Reného Schneidera!
     
    27:46
    Tomi se rozjel do přečíslení s kolegou Juráskem, který celou dobu tlačil kotouč před sebou a nakonec se pokusil o překvapivou střelu pod břevno, bohužel pro domácí horní tyčku přestřelil.
     
    25:31
    Souhra zkušeného dua Jurásek – Peš se ani přes letní pauzu neztratila! Oba borci to před pár vteřinami dokázali pohlednou hokejovou akcí, na jejichž konci stál první jmenovaný, naštěstí pro Tomka mu rána z mezikruží nesedla úplně dokonale.
     
    18:53
    Po tisíciprocentní šanci Jakuba Ručkaye z přečíslení dva na jednoho se bude vylučovat. Potrestán je Pavol Pavešic (HOD) za hrubost.
     
    17:19
    Po velkém závaru před Zavadilovou klecí vyvezl z obranného pásma bleskurychle kotouč Peš. Po šťastném odrazu jeho přihrávky mohl Kuba zakončovat zcela sám mezi kruhy, jenže podklouzl a promarnil tak svou příležitost.
     
    14:00
    Piešťany právě vstřelily branku!
    Hosté vzápětí předvedli Drtičům, jak se dá efektivně využít přesilovka. Drgoň našel přihrávkou sjíždějícího Nemce za brankou. Ten chvíli čaroval s pukem za Zavadilovými zády a pak poslal exkluzivní pas SAMIRU SALIJI, který asi z metru prostřelil domácího gólmana. Asistence: Nemec, Drgoň.
     
    13:05
    Možnost početní výhody má i slovenská sedmatřicítka. Autorem nedovoleného zákroku, posouzeného jako hákování, je Martin Špok (HOD).
     
    11:54
    Pavešic nyní hodonínským ochozům předvedl krásný obranný výlet. Nejprve si rukou odmítl forčekujícího soupeře a následně kolem noh bránících hráčů vyslal jedovatou střelu. Tomek však zkrotil tento projektil ve výstroji.
     
    09:02
    Kolem brankáře Tomka se v posledních vteřinách strhla obrovská mela. Nejprve se z Pešovy přihrávky prosazoval Kuba a následně Jurásek dorážel volný kotouč, jenže piešťanský brankář stačil sklapnout betony.
     
    08:12
    Hodonínu je nabídnuta další přesilová hra, na trestné lavici si posedí Adam Drgoň (PIE) za vysokou hůl.
     
    04:19
    Jurásek se dostal po ideální kombinaci s Kubou do brankové příležitosti, ale puk mu uskočil do příliš ostrého úhlu na efektivní zakončení.
     
    03:54
    Poprvé v utkání se bude vylučovat, níže zmíněný Matůš Minarech (PIE) se provinil hákováním.
     
    02:22
    Jakub Ručkay vybruslil s kotoučem na holi z pravého rohu kluziště a hledal sjíždějícího Bira, jeho rána skončila pouze na boční síťce.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 48. Špok (Kříž), 54. Kříž (Pokorný) – 14. Saliji (Nemec, Drgoň), 41. Nemec (Melichárek), rozh. náj. Holovič


    SHK Drtiči Hodonín: Zavadil (Barus) – Charvát, Smetana, Kulyk, Kříž, Špok, Kundera, Skočovský, Pokorný, Tomi, Pavešic, Peš, Fian, Velechovský, Koukal, Jurásek, Kuba, Vrba, Polesný, Kučera, Miklík
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Kičina) – Cuník, Šisovský, Ručkay, Hudec, Drgoň, Chylo, Toman, Mišura, Bittner, Holovič, FIlip, Biro, Haring, Kolník, Schneider, Hruška, Nemec, Minarech, Saliji, Melichárek

    Rozhodčí: Netopil – Olšar, Čech

    Diváci: 420
    bahis siteleri