Dinamo Záhřeb – Austria 0:2 (kon.) | Fenerbahce – Arsenal 0:3 (kon.) | Ludogorec – Basilej 2:4 (kon.)
Schalke – PAOK 1:1 (kon.) | FCSB – Legia 1:1 (kon.)
konec
PFK Ludogorec Razgrad
2:4 (1:1)
FC Basilej
Středa 21.08.2013, 20:45 • Stadion Vasil Levski • Liga mistrů (předkola)
Předzápasové kurzy
     
    83
    Po propadu domácí obrany se do protiútoku dostal Mohamed Salah, kterého musel jedině faulovat Junior Cacaira a správně byla nařízena penalta. K míči se postavil FABIAN SCHAR, který přízemní střelou do pravé strany nedal domácímu brankáři šanci.
     
    63
    BASILEJ PRÁVĚ VSTŘELILA BRANKU! A je to otočení skóre! Valentin Stocker dokázal přesně přihrát do běhu GIOVANNIMU SIOVI, který přízemní střelou s přehledem překonal domácího brankáře a posílá Basilej do jednobrankového vedení.
     
    58
    BASILEJ PRÁVĚ VSTŘELILA BRANKU! Šajtle, alias Tomáš Rosický. Tak momentálně vyslal do šance MOHAMEDA SALAHA Marcelo Diaz, který druhou brankou v zápase srovnává skóre!
     
    51
    LUDOGOREC PRÁVĚ VSTŘELIL BRANKU! Je tu vysloužilá branka domácích! IVAN STOYANOV si naběhl na centr Juniora Caicary a tvrdou přízemní střelou k levé tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. Brankář si na střelu konečky prstů šáhl, ale nedokázal ji vytěsnit mimo brankovou konstrukci.
     
    24
    RAZGRAD PRÁVĚ VSTŘELIL BRANKU! Tak oba týmy jsou zatím stoprocentně produktivní! Roman Bezjak krásnou kolmou přihrávkou poslal z velkého vápna do úniku MARCELA MARCELINHA, který se z malého vápna nemýlil a lobem vyrovnává stav hry!
     
    12
    BASILEJ PRÁVĚ VSTŘELILA BRANKU! A je tu hned první větší šance a první branka v utkání! Fabian Frei poslal nádherný centr za obranu domácích, kde domácí obránci opomněli MOHAMEDA SALAHA, který nekompromisně z voleje zavěsil do pravého dolního rohu branky Stoyanova!

    Petr Peleška

    Branky: 24. Marcelinho (Bezjak), 51. Stoyanov (Caicara) – 12. Salah (Frei), 58. Salah (Diaz), 63. Sio (Stocker), 83. Schar (pen.)

    Karty:   34. Caicara (LUD) – 26. Sio (BAS), 67. Safari (BAS), 81. Voser (BAS)   83. Caicara (LUD)


    PFK Ludogorec Razgrad: FK Ludogorets 1947 Razgrad: V. Stoyanov – Moti, Minev, Barthe, Caicara – Abalo (62. Misidjan), Zlatinski, Dyakov, Marcelinho (72 Mantyla) – Bezjak (56. Platini), I. Stoyanov (4-4-2)

    Trenér: Stoycho Stoev

    FC Basilej: FC Basilej: Sommer – Safari, Voser, Schar, Ajeti – Diaz, Frei, Nenny – Stocker (86. Sauro), Salah, Sio (65. Xhaka) (4-3-3)

    Trenér: Murat Yakin

    Rozhodčí: Stark – Salver, Pickel – Scheppe
    Úterý 27.08.2013
    Basilej - Ludogorec 2:0

    Branky: 11. Frei, 79. Degen

    Karty:   14. Schär (BAS), 39. Salah (BAS), 44. Ajeti (BAS) – 63. Moţi (LUD)

    bahis siteleri