Freiburg – Bayern 1:1 (kon.)
konec
SC Freiburg
1:1 (0:1)
Bayern Mnichov
Úterý 27.08.2013, 18:30 • Mage Solar Stadion, Freiburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Rohový kop se sice Bayernu příliš nepovedl, pak ale přišel závar, po němž Dante mohl odčinit své zaváhání, avšak z malého vápna dorážel nad Baumannovo břevno!
     
    88
    Střídání v týmu Bayern München: ze hřiště odchází Claudio Pizarro, přichází Mario Mandžukić.
     
    86
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl zase psát, že Freiburg zahodil možnost pro rychlý útok a zaútočil do zformované obrany Bayernu. To ale nebyla tak úplně pravda, Dante si nepohlídal náběh NICOLASE HÖFLERA a ten při svém debutu v a-týmu Freiburgu pohodlně z malého vápna doklepl za Neuera Freisův centr. Asistence: Sebastian Freis.
     
    79
    Střídání v týmu Bayern München: ze hřiště odchází Bastian Schweinsteiger, přichází Franck Ribéry.
     
    75
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Karim Guédé, přichází Mike Hanke.
     
    74
    V další velké šanci se sám před Baumannem zjevil Müller, ale opět pohořel!
     
    73
    Neuvěřitelně velký prostor se otevřel před Kroosem, který se pokusil Baumanna prostřelit po zemi, domácí brankář však natáhl svou levou nohu a následně zastavil i jasně vypadající dorážku Müllera! Skvělý výkon domácího brankáře.
     
    70
    Prvním karetně napomínaným hráčem Bayernu v tomto zápase je Daniel van Buyten, který zatáhl za záchrannou brzdu a na poslední chvíli sestřelil Guédého.
     
    66
    Christian Günter u postranní čáry naprosto zbytečně dohrál Müllera a stává se tak dalším držitelem žlutého ocenění.
     
    63
    Za ostrý skluz na Kroose si první žlutou kartu utkání vysloužil Nicolas Höfler.
     
    62
    Střídání v týmu Bayern München: ze hřiště odchází Mario Götze, přichází Philipp Lahm.
     
    61
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Julian Schuster, přichází Nicolas Höfler.
     
    60
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Charles-Elie Laprevotte, přichází Sebastian Kerk.
     
    60
    Laprevotte se při svém debutu mohl stát slavným! Po Fernandesově přihrávce si krásně připravil míč směrem do středu hřiště, vypálil na zadní tyč, Neuer na míč nedosáhl a musel se tak spolehnout na pomoc své brankové konstrukce.
     
    59
    Shaqiri opět dostal míč na levý okraj pokutového území, kde byl naprosto sám, po zpracování míče ale pálil přímo do natažených Baumannových rukou, od kterých se hrací předmět odrazil pryč!
     
    55
    Pizarro roztáhl hru doleva na Shaqiriho, jenž měl dostatek času si přichystat ránu, místo toho vypálil jen do Baumanna, který zákrok podcenil a musel se spolehnout na Sorgovu pomoc s odklizením Pizarra!
     
    33
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern dokázal zastavit Baumannův nedaleký odkop, Müllerův přetažený centr na zadní tyč podskočil Sorg a za ním stojící XHERDAN SHAQIRI neměl s překonáním Baumanna příliš práce. Asistence: Thomas Müller.
     
    19
    Obrana Freiburgu hrozivě zaspala a Bayern byl velmi blízko první brance utkání! Míč propadl až k malému vápnu, kam vyběhl Baumann a Pizarro jej dokázal přehodit, jenomže dobíhající a o hlavičku se snažící Müller při svém úsilí fauloval.
     
    15
    Z prakticky stejného místa pálil i Shaqiri, ten však natáhl svou ránu více po své levé ruce a Baumann se musel hodně natáhnout, aby zakročil na rohový kop!
     
    12
    Neuer se musel poprvé v utkání činit! Sorg si vytáhl míč blíže k šestnáctce a plovoucí ránou donutil brankáře hostí, aby se pořádně natáhl a míč vytáhl z prostoru tří tyčí.

    Daniel Polách

    Branky: 86. Höfler (Freis) – 33. Shaqiri (T. Müller)

    Karty:   63. Höfler (FRE), 66. Günter (FRE) – 70. van Buyten (BAY)


    SC Freiburg: Baumann – Sorg, Diagné, Ginter, Günter – Schmid, Schuster (C) (61. Höfler), Fernandes, Laprevotte (60. Kerk) – Guédé (75. Hanke), Freis
    Bayern Mnichov: Neuer – Rafinha, Dante, van Buyten, Contento – T. Müller, Kroos, Schweinsteiger (C) (79. Ribéry), Shaqiri, Götze (62. Lahm) – C. Pizarro (88. Mandžukić)

    Rozhodčí: Meyer – Willenborg, Bornhorst
    bahis siteleri