Omsk – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Atlant 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Petrohrad 4:6 (kon.)
Barys – Čerepovec 10:1 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 4:3 (1:0 po s.n.)
Viťaz – Magnitogorsk 4:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Nižněkamsk 4:0 (kon.) | Spartak Moskva – HC Slovan 5:0 (kon.)
Minsk – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Doněck – Lev 3:2 (po pr.) | Záhřeb – Riga 1:5 (kon.)
konec
Avangard Omsk
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 08.09.2013, 12:00 • Omsk-Arena, Omsk (kapacita 10300 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Ještě se nám mění skóre, hosté se prosadili po velmi rychlé akci. ALEXANDER ČERNIKOV si jako první všiml volného kotouče před Lassilou a jednoduše si připisuje alespoň branku do svých statistik! Asistence: Alexej Kručinin.
     
    57:47
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí stvrzují svou výhru přidáním páté branky v zápase! Kazionov úžasnou přihrávkou vybídl k zakončení MIROSLAVA BLAŤÁKA, kterému stačilo nastavit hokejku, aby puk nasměroval do branky! Asistence: Denis Kazionov a Oleg Kvaša.
     
    35:42
    Avangard právě vstřelil branku!
    Úžasná akce domácích! Kosticyn si několikrát vyměnil puk s Perežoginem až se právě běloruský útočník SERGEJ KOSTICYN ocitl sám před Sanfordem, jemuž svižnou střelou zápěstím nedal žádnou šanci! Asistence: Alexander Perežogin.
     
    33:22
    Avangard právě vstřelil branku!
    Řada střel nakonec končí brankou, ALEXANDER PEREŽOGIN dostal puk na polovině hřiště, podél pravého mantinelu se prohnal do útočné třetině, krátkou kličkou se uvolnil do mezikruží, odkud se trefil přesně mezi Sanfordovy betony! Bez asistence.
     
    27:41
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí ovšem přichází s velmi rychlou odpovědí! Kuljaš z rohu kluziště našel před brankou osamoceného TOMÁŠE ZÁBORSKÉHO, který nekompromisně trefil přesně šibenici Sanfordovy branky a vrací tak domácím vedení! Asistence: Denis Kuljaš.
     
    27:18
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Jonas Holos napřáhl od pravého mantinelu a před brankou skvěle clonící ANTON BUT lehce tečuje puk za bezmocného Lassilu! Asistence: Jonas Holos a Staffan Kronwall.
     
    12:46
    Avangard právě vstřelil branku!
    Zrovna, když jsem chtěl psát o tom, jak se domácím hráčům dnes přesilovky vůbec nedaří, přichází úvodní branka zápasu! ALEXANDER POPOV si s pukem sjel až k brance Sanforda a z bezprostřední blízkosti dokázal procedit puk za brankovou čáru! Bez asistence.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 13. Popov, 28. Záborský (Kuljaš), 34. Perežogin, 36. S. Kosticyn (Perežogin), 58. Blaťák (Kazionov, Kvaša) – 28. But (Holos, Kronwall), 59. Černikov (Kručinin)


    Avangard Omsk: Lassila (Kostin) – Ljamin, Kuljaš, Jegoršev, Blaťák, Baranka, Pivcakin, Lukjančikov, Miljukov – Popov, Perežogin, Záborský – S. Kosticyn, Ivanov, Badjukov – Kvaša, Kalinin, Kazionov – Pjanov, Tkačjov, Mozer
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Ključnikov) – Kronwall, Jakovlev, Pašnin, Pereťjagin, Holos, Arzamascev, Vasiljev – Dixon, But, M. Redlihs – Plotnikov, Averin, Galimov – Ullstrom, Apalkov, Kručinin – Avcin, Černikov, Petrov – Romancev

    Rozhodčí: Gašilov, Zacharov – Sivov, Sazonov

    Diváci: 7370
    bahis siteleri