Omsk – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Atlant 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Petrohrad 4:6 (kon.)
Barys – Čerepovec 10:1 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 4:3 (1:0 po s.n.)
Viťaz – Magnitogorsk 4:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Nižněkamsk 4:0 (kon.) | Spartak Moskva – HC Slovan 5:0 (kon.)
Minsk – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Doněck – Lev 3:2 (po pr.) | Záhřeb – Riga 1:5 (kon.)
po s.n. (1:0)
Ak Bars Kazaň
4:3 (2:0, 0:2, 1:1 - 0:0)
Salavat Julajev Ufa
Neděle 08.09.2013, 15:00 • Tatneft-Arena, Kazaň (kapacita 8800 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Kazaň vstřelila branku!
    Rozhodující samostatný nájezd si připisuje ALEXANDER BURMISTROV, který si tak z dnešního zápasu odnáší 3 kanadské body!
     
    55:16
    Ufa právě vstřelila branku!
    Když už to vypadalo, že se domácí přesilové hře soupeře ubrání, přichází nepříjemný direkt v podobě vyrovnávací branky! KIRILL KOLCOV si z modré čáry sjel mezi kruhy a stačilo mu pouze nastavit hokejku na skvělou přihrávku, puk už si poté cestu do branky našel sám! Asistence: Dmitrij Makarov.
     
    40:25
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí pokračovali v přesilové hře po vyloučení Zubareva, Nikulin přihrál KIRLLU PETROVOVI, který si nabruslil do střelecké pozice a krátkým švihem překvapil Vasilevského na přední tyči! Asistence: Ilja NIkulin.
     
    34:31
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté nastřelil tyč, akce pokračovala, puk se dostal na modrou čáru k hostujícímu kapitánovi VITALIMU PROŠKINOVI, který lehkým nahozením překvapil nepozorného Barulina! Hodně práce také odvedl clonící Zinovjev! Je tak srovnáno! Asistence: Sergej Zinovjev.
     
    28:12
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté svou početní výhodu využívají a zaslouženě tak snižují na rozdíl jedné branky! Růžička přihrál před branku na najíždějícího DENISE CHLYSTOVA, který ač v krkolomné pozici, tak dokázal propasírovat kus pryže za Barulinova záda! Asistence: Štefan Růžička a Vitalij Proškin.
     
    05:28
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí dvojnásobnou početní výhodu využívají! Burmistrov nabil do palebné pozice SHAUNU HESHKOVI, který ranou těsně nad ledem podruhé překonává Vasilevského v brance Ufy! Asistence: Alexander Burmistrov.
     
    03:05
    Kazaň vstřelila branku!
    Burmistrov nahazoval kotouč na branku, kde clonil Varnakov, puk se odrazil mezi kruhy, kde stál připravený TIM STAPLETON, pro kterého nebyl problém usměrnit kotouč do poloprázdné branky! Asistence: Alexander Burmistrov.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 4. Stapleton (Burmistrov), 6. Heshka (Burmistrov), 41. Petrov (Nikulin), 65. Burmistrov (TS) – 29. Chlystov (Růžička, Proškin), 35. Proškin (Zinovjev), 56. Kolcov (Makarov)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Jaroslavlev) – Nikulin, Kornějev, Heshka, Medvěděv, Zacharčuk, Tokranov, Jarullin – Pesonen, Tkačjov, Petrov – Stapleton, Varnakov, Burmistrov – Svitov, Vincour, Bourque – Obuchov, Abdullin, Lukojanov – Fajzullin
    Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (Tarkki) – Zubarev, Proškin, Kolcov, Sopel, Grišin, Babčuk, Isangulov, Gurkin – Růžička, Chlystov, Zinovjev – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mirnov, Mereskin, Pihlström – Dubrovskij, Gluchov, Slepyšev

    Rozhodčí: Gofman, Odins – Balodis, Birin

    Diváci: 6720
    bahis siteleri